Şimdi Ara

Çok büyük bir sorunla karşıkarşıyayım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi öncelikle hatalardan bahsediyeim bilgisayar son 1 aydır sürekli kitleniyordu felan mause klavye felan kittlenip restart atıyordu pc zaten zor zar açılan pc bide kendi kitlenip kapanınca hiç açılmyırdu ve xp onarma yaparak anca açabilyirodum böyle 1 ay kadar sürüdü 2-3 günde bir onarma yaparak öyle idare ettim
    sonra canıma tak etti ve format attım herşeyi yükledim bir kaç gün güzel çalıştı sonra hatalar ardı ardıan gelemye başladı hani mavi ekran hataları
    1) ati2dvag hatası veriyordu ekran kartını silip tekrar yükeldim felan düzelmedi
    2) kernel_data_inpage_error hatası verdi hard diski herşeyiyle tararttım hiç bir hata gözümyüro zaten 5-6 aylık harddisk
    bu hatları veriyor şluan pc ve örneğin bi oyun yüklerken D ye yükelmenin belirli aşamasında kitleniyor kalyıor
    D diskini denetleme yaptım bozuk yerlerı onar felan yaptım 4. aşamasında kitleniyor pc res atıyor
    HD tune programına baktım hata göstermedi

bu hatalardan nasıl kurtulurum yardıme edin
    normal oyun oynarken filan pc hiç hata vermiyor akşama kadar çalışyıor ama bir şey yükelyeyeim yada disk birleştireyim yada denetleyim hemen kitlenyior
    bide başlangıçta sürekli diks gözden geçirmesi yapmak gerekmekte diyor nasıl kurtuluacam ya

• öncelikle sorayım xp mi kullanıyorsun eğer evetse bunlar doğal olabilir
    ati hatası herkesde var çok başlık açılıyor nedenini bulan yok
    kilitlenmeler ramden oluyor olabilir kontrol et cpu-zden kaç mhz de çalıştıklarına bak

benim eski bilgisayarımda 667lik ramler 100mhz de çalışıyordu sıkça donma kilitlenme sorunu yaşıyordum
  • kötü huyum hiç birşeyin başını okumuyorum
    bunda da başı kaçırmışım xp kullanıyormusn
    bulabilirsen win7 falan kur
  • xp olup olmamasıyla ne alaka?
  • hiç xp kullanmadın galiba
  • kardeş tammada xp den değil önceden olmazdı ya bide şeyi suracam atı en güncel driverları artık YEŞİL bi simgeyle yüklenemye başlandı ondan sorun oluyor bence çünkü eski bir sürüm yükleyince sorun olmaz gibi yeni driverleri AMD yeşil simgeyle sunyuormu yoksa ben yanlışmı indiriyorum ?
  • kardeş neden xp dedim;
    xp lerde bir süre kullandıktan sonra çok yükleme (driver vs.) yaptıktan sonra şişme denilen olay oluyor
    o yüzden olabilir dedim
    ramleri kontrol ettin mi

yeşil olayına gelirsek ati,amd olduğu için kırmızı rengi değiştirmişlerdir
    ati kullanmadığım içn bilmiyorum ama büyük ihtimal öyledir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes dier sorunları bilemicem fakat ati dvag hatsını ben orj cdsinden kurarak düzelte bildim . o kartın ilk cıkmıs driverini yükle ve güncelleme
  • alper kardeş doğru söyledin ben de anladım kendi cd sinen yükelyince driverini hata vermiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsen7

alper kardeş doğru söyledin ben de anladım kendi cd sinen yükelyince driverini hata vermiyordu

aynı sıkıntı bende de oldu.10.12 driverı xp ile problemli . aynı hataları bende alıyordum en son kendi cd deki driverı ile devam ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.