Şimdi Ara

Çok Ciddi Konu(Kara Harp Okulu'na Girebilmek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...Harp Okullarına girebilmek adına bir sürü söylence duyuyorum...Kimisi Aleviysen almazlar,kimisi ailende komünist eğimli kimseler varsa almazlar diyorlar...Ben size şunu soruyorum; harp okullarının bakması gereken öğrencideki eğilim değilmidir...ben böyle bir ayrımcılığın yapıldığına kesinlikle inanmıyorum...Eğer öyleyse onlara kendimi kanıtlarsam bendeki muazzam cevheri görseler dahi sırf ailemin yapısı yüzünden almazlar mı?...Ailemin yapısı tüm yolları kapatır mı...eğer cevaplayabilecek olan varsa lütfen yol göstermesini rica ediyorum...SAYGILARIMLA...

• simdi anliyormusun bu ulkenin pasalari rutbeli askerleri iceri girdiginde millet niye seviniyor !!!!! bu ulkenin ordusu kendi personeli namaz kiliyor diye karisi ortulu diye ordudan attilar

git yurt disinda parali askerlik yap bizim ulkenin askerligini yapma orada ki haklarin emin ol daha coktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

simdi anliyormusun bu ulkenin pasalari rutbeli askerleri iceri girdiginde millet niye seviniyor !!!!! bu ulkenin ordusu kendi personeli namaz kiliyor diye karisi ortulu diye ordudan attilar

git yurt disinda parali askerlik yap bizim ulkenin askerligini yapma orada ki haklarin emin ol daha coktur

Demeyin öyle hocam...ben vatansever bir insanım olmazsa yedek subaylık var önümüzde...elbette yüksek rütbeli paşaların hapse atılması çok kötü bir şey...bu insanlar TSK'ya 50 senelerini vermiş insanlardır...yargılma sürecini bilemem zaten kimsede bilmiyor...bunlar sivil makamın askeri makamla olan kişisel sorunlarından kaynaklanıyor....ben ki hiç bir siyasi görüşü benimsememiş bir insan olarak bu konuya bitaraf olmayı daha uygun bulmaktayım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.