Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ayşe5

İÇİNİZDE SAVAŞ AYA MESAJ ATAN OLDU MU UĞUR DÜNDARDAN FAYDA YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR

SAVAŞ AYIN SON ZAMANLARDA YAPTIĞI PROGRAMLARA BAKINCA BEN ONDA PEK UMUT GÖREMEDİM VE MESAJ ATMADIM. AMA OLSUN ONADA ATALIM BAKALIM NE OLACAK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eloş

şeref can için tek yürek olmuş tüm arkadaşlara iyi bir hafta diliyorum ..
    Haftalardır forumunuzda şeref can için verilen ''sözlü mücadeleyi'' izliyorum..Ve sizleri takdir ediyorum.Ben de bir anneyim 2,5 yaşında bir kızım var..Anne-çocuk arasındaki o bilinmez duyguyu son derece güzel ifade eden Pamuk Prenses nickli arkadaşımın önünde de saygıyla eğilmem lazım ..Varlığı gözle görülemeyen bir duygu bu kadar görünür bir şekilde kaleme alınabilir. N e yapılabilir konusuna gelince daha geniş kitlelere ulaşabilen sivil toplum örgütlerinden destek almak lazım sanırım ..Tabiiki Savaş Ay ların Uğur Dündarların Deşifre tarzı programların konuyu canlı tutabılmek adına katkıları olmalı..Ama eğer insan hayatı bizde bu kadar ucuzsa inanaın rating kaygısı konunun çok da fazla yaşamasına engel teşkil edecektir.. Nedense yurdumun insanı ''ateş kendi evine düşmeden '' yangına pek su taşımaz..Bugun 1000 lerce fanatiğin mail ile dizileri bile yayından kaldırmazken küçücük masum yavru maalesef '' her gün yaşanan sıradan bir 3.sayfa haberi damgasını yemiştir..''bu derece sorumsuzluk gösterilmesi de yayıncılığın bir diğer handikapı sanırım ...Ben 13 senelik bankacıyım çevreme ve arkadaşlarıma mümkün olduğunca olayı yaymaya çalışıyorum .Ama sanırım organize bir örgütlenme olmadan bireysel yardım çok güçç..Elimden gelen ne varsa sizlerle paylaşmaya hazırım..Bana da 7 Nisandan bu yana mutlu olmak haram.. En kısa zamanda mutlu haberler almak dileğiyle ..

duyarlı arkadaşım aramıza hoş geldin....

• FARKINDAMISINIZ ENEMY34, KIRMIZI81, LALEMAN,SERKANIM, PAMUK PRENSES İLE BAŞLAYAN MÜCADELEMİZ GİTTİKÇE TARAFTAR BULARAK İLERLİYOR. HER GEÇEN GÜN ARAMIZA YENİ ARKADAŞLAR KATILIYOR BUNUN KATLANARAK FAKAT HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLEMESİNİ DİLİYORUM ÇÜNKÜ ZAMAN AZALIYOR UMUTLAR TÜKENMEDEN ŞEREF CAN VE İLAYDA AİLESİNİ UNUTMADAN BULALIM ONLARI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

Etkilenmeyen arkadaşlara soruyorum? Siz hiç bir çocuğu alıp doyasıya kokladınız mı? Annesini emişini izlediniz mi? Ona bir şey olacak diye arkanızı bile dönemediğiniz kimse var mı? Ya da uyuken ya nefesi durursa diye başını beklediğiniz ya da arada ağlama sesi duyup yatağına koştuğunuz kimse oldu mu ? Yoksa zaten anlamanız mümkün değil. Hastalanınca başını beklediğiniz o acı çektikçe göz yaşalarınızın kendiliğinden süzüldüğü kimseniz olmadıysa anlamazsınız. Onu okula gönderice gizliden gidip seyrettiğiniz öğretmeni arayıp nasıl diye sordugunuz , dönüş saatinde servisi kapıda beklediğiniz kimse yoksa anlamanız mümkün değil. O yedikçe o yuttukça ohh dediğiniz kimse yoksa bizi anlamazsınız. Sizi karşılıksız seven gülesiniz diye gözünüze bakan kimseniz olmadıysa anlamazsınız. Saatlerce o güzel yüzünü nefes alışını kalpa tışını uyuken ki güzlliğini izlediğiniz kimse yoksa ehh bu çok normal. Siz hiç bebek kokusu özelliklede canınızın kokusunu özlediniz mi? Ya da o ağladığında gögsünüz sızladı mı hiç? Evet emziren annelerin bebekleri ağladığında ya da acıktığında gögüsleri sızlar. Öyle bir sızıdır ki bir an önce kavuşamayı dilersiniz. İçiniz acır her geçen dakika. Kendini ifade edemeyen yavrunuz ağlayınca canınızdan can gitmediyse gayet normal anlayışsızlık. O ağlarken ne yapsam diye telaşlanmadıysanız , sabahalara kadar ateşi düşsün diye beklemediyseniz bişi anlamazsınız. Gece acile gidince ilgilenmedi diye doktora kızmadıysanız ilacı verir vermes yawf niye inmedi ateşi demediyseniz nerden bilceksiniz siz gerçek sevgiyi. İlk yürüşünü, ilk gülüşünü, ilk aguu deyişini ballandıra ballandıra herkese anlatmadıysanız nereden bileceksiniz. Ameliyattan çıkınca saatlerce ağlayan bebeğinizle sizde ağlamadıysanız doktorlara niye ağlıyor bu deyip yalvarmadıysanız bilemessiniz. Bütün gece allahım onu bana bağışla diye yalvarmadıysanız bilemezsiniz. Kimseye emanet etmeye kıyamadığınız bebeğinizin nerde olduğunu bilmeden 45 gün geçirmediyseniz anlamazsınız. Şimdi soruyroum sizlere bunları bu anne bu baba nasıl silsin hafızasından ? nasıl unutsunlar uykusuz geceleri yavrularını gülüş seslerini kulaklarından hiç gitmeyen baba sesini Yıldız deyişini nasıl unutsunlar. Doğduğu günü annenin kucagına geldiği ilk anı adını koydukları günü nasıl unutsunlar. Siz diyorsunuz ki bunca güzelliği silin atın artık unutun yavrunuzu. Unutun kokusunu diyorsunuz. Nasıl unutulacak peki bunuda söyleyin. Bİr ana nasıl unutsun yavrusunu.... Unutsun kapansın konu diyorsunuz anneye canını ver deyinde bunu demeyin. Şimdi eminim aman acıtasyon yapmış dersiniz ehh zaten bunları anlasanız bunuda demezdiniz.
    Saygılarımla

daha anne olmadan bu duyguları bu kadar iyi belki bir anneden bile iyi anlatabilmene çok şaşırdım... teşekkürler kardeşim. yüreğinin temizliği için..

Evet ben bir anne değilim hatta evli bile değilim. Yaşımda 21 merak ederseniz. İlla anne olmak gerekmiyormuş işte bunları anlayabilmek için ... Anne olamdanda evlat acısını anlayabilirsiniz. UYANIN ARTIK ARKADAŞLAR UYUTULUYORSUNUZ. Tv lerle Bilgisayarla uyutuyorlar sizi. Sevgiyi görün sevmeyi görün artık. Boş boş yaşamayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamuk_Prenses -- 29 Mayıs 2006; 13:54:34 >

• ŞEREFCANI HEPİMİZ ÇOK SEVİYORUZ ASLINDA TÜM TÜRKİYE ONU SEVDİ KİMLE KONUŞSAM NE TATLI ÇOCUK İNŞAALLAH BULUNUR DİYOR CENNET ÇOCUĞU OLMADIYSA BU DUALAR GERİ ÇEVRİLMEYECEK ŞEREFCAN MUTLAKA BULUNACAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayşe5

ŞEREFCANI HEPİMİZ ÇOK SEVİYORUZ ASLINDA TÜM TÜRKİYE ONU SEVDİ KİMLE KONUŞSAM NE TATLI ÇOCUK İNŞAALLAH BULUNUR DİYOR CENNET ÇOCUĞU OLMADIYSA BU DUALAR GERİ ÇEVRİLMEYECEK ŞEREFCAN MUTLAKA BULUNACAK

ŞEREF CAN I HERKES ÇOK SEVDİ AMA SADECE YAZIK VAH TÜH ALLAH YARDIM ETSİN DEYİP GEÇİYORLAR. KİMSE BİZLER GİBİ UĞRAŞIP GERÇEKTEN YÜREKTEN ONUN BULUNMASINI DİLEMİYOR GİBİ GELİYOR BANA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeşminaz -- 29 Mayıs 2006; 14:11:06 >
  • BUGÜN KİMLER NERELERE E MAİL ATTI BAKALIM? BEN ARENA,KANAL D ANA HABER, SABAH GAZETESİ OKUYUCU İSTEKLERİ, HABERCİ TUNCAY ÖZKAN IN İNT SİTESİ, İZMİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, SOSYAL HİZMET UZMANLARI GENEL MÜDÜRÜNE EMAİLLER ATTIM.
  • BAŞKA BİR FORUMADAKİ ARKADAŞIN DÜŞÜNCELERİ´´ guzel cocugum benim bende cok agladim halada icim yaniyor aklima geldikce deliriyorum resmen ama elimizden gelen bu ne yapabiliriz bicok forumu okuyorum uzulup aglamaktan baska bisey yapamiyor arkadaslar o canilerin duygusuzlarin getirip alin demelrini mi bekliyoruz insafsiz insafa gelir mi ahu tugba yi gormekten midem bulandi tv de alt yazi olarak bile serefcanin haberini gecseler biseyler olabilir ama nerde nenem yasinda kadininin ask hikayelerini dinler olduk nereye gidiyor bu millet ne oldu bize hicc anlamiyorum allah im sabir versin aileye serefcan minigime de dayanma gucu eminim yasiyor olmedi ve ins cocuk sahibi olmak isteyen bir aile yanindadir hic degilse evlat ozlemiyle eziyet etmezler iyi davranirlar goren bilen mutlaka vardir niye susuyorsunuz hicmi yureginiz sizlamiyor ruyalarimda bile kavustuklarini goruyorum ins hayirlara vesile olur allaha emanet ol melegim ´´
  • ARKADAŞLAR RÜYA DEYİNCE BENDE RÜYAMDA ŞEREFİMİ GÖRÜYORUM BEYAZ BAŞÖRTÜLÜ BİR KADIN VE ELİNDE BEYAZ BİR AYAKKABI GELİCEK DİYOR BANA VE O ANDA UYANIYORUM AMA ŞEREFİ O FOTODAKİ GÖMLEĞİ İLE HAYAL MAYAL GÖRÜYORUM AMA O BEYAZ BAŞÖRTÜLÜ KADIN O KADAR İRİ O KADAR HEYBETLİKİ ELİNDEKİ AYAKKABIYI GÖSTEREREK BANA GELİCEK DİYOR

ALLAHIM BİLİYORUM AZ KALDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

quote:

Orjinalden alıntı: laleman

inşallah şeref canımız biran önce bulunur...çoçuklarımı severken,arkadaşlar arasında yapılan espiriye gülümserken içim acıyor suçluluk duyuyorum...şeref canımız bir bulunsun, enemy34,kırmızı81,gymim,serkanım,pamukprenses,ayşe5 ve diyer arkadaşlar neşeli bir topic açıp geyik muhabbeti yapalım gülmeyi çok özledim....içim çok kötü acıyor.....

bunu yapalım

• quote:

Orjinalden alıntı: laleman

inşallah şeref canımız biran önce bulunur...çoçuklarımı severken,arkadaşlar arasında yapılan espiriye gülümserken içim acıyor suçluluk duyuyorum...şeref canımız bir bulunsun, enemy34,kırmızı81,gymim,serkanım,pamukprenses,ayşe5 ve diyer arkadaşlar neşeli bir topic açıp geyik muhabbeti yapalım gülmeyi çok özledim....içim çok kötü acıyor.....

İNŞALLAH O GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ. AMA BEN DİYORUM Kİ ŞEREF CAN BULUNSUN HEP BERABER ONU VE AİLESİNİ ZİYARETE GİDELİM ONDAN SONRA DA GENE BÖYLE GÜZEL BİR SAYFADA BU SEFER DİĞER YARDIMA İHTİYACI OLAN ÇOCUKLAR İÇİN DE MÜCADELE VERELİM.
    ŞU AN YAŞANILAN ACI ÖLÜMDEN BETER BİR ACI ÖLÜM OLSA YERİNİ BİLİRSİN GİDİP MEZARINDA DUANI EDERSİN.AMA BU ÇOK ACI ÇOK. BİR İNSANIN BİR ANNE BABANIN BAŞINA GELEBİLECEK EN BÜYÜK ACI ALLAH YARDIMCILARI OLSUN VE EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN.

• Yaşlı adam, sahilde yerden bir şey alıp okyanusa fırlatan gence yaklaşıp seslenmiş:
    - Günaydın! Ne yapıyorsun böyle?
    - Okyanusa deniz yıldızı atıyorum.
    - Neden atıyorsun?
    - Güneş yükseldi, sular çekiliyor, onları suya atmazsam ölecekler.
    Yaşlı adam bakmış; tüm sahil deniz yıldızlarıyla dolu. Hiçbir şey farketmez, demiş.
    Genç adam yerden bir tane daha alıp denize atmış ve...
    - Bunun için farketti.
    EVET BELKİ BU DURUMDA DAHA ÇOK ÇOCUK VAR HEPSİ İÇİN BİŞEY YAPMAK İMKANSIZ AMA BİR TANESİ BİLE ÇOK ÖNEMLİ ONUN AİLESİNE DÜNYALARI VERMİŞ OLURSUNUZ
  • sadece merakımdan soruyorum ..neden şeref can için açılan web sitesinde yardım arama çabalarımıza devam etmiyoruz..insanların bize daha kolay ulaşab,leceği ve seslerini duyurabileceği bir platform ve eminim ki şu anda şeref canın sitresi hiç yoksa birileri tarafından mutlaka merakla tıklanıyordur bir haber varmı diye..ayrca linke ulaşmak buradakınden daha zahmetsiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eloş

sadece merakımdan soruyorum ..neden şeref can için açılan web sitesinde yardım arama çabalarımıza devam etmiyoruz..insanların bize daha kolay ulaşab,leceği ve seslerini duyurabileceği bir platform ve eminim ki şu anda şeref canın sitresi hiç yoksa birileri tarafından mutlaka merakla tıklanıyordur bir haber varmı diye..ayrca linke ulaşmak buradakınden daha zahmetsiz

AMA ORAYA BİRŞEY YAZAMIYORUZ Kİ SİTEYİ HAZIRLAYANLAR AİLESİ İZİN VERİRSE BÖYLE BİR İMKAN SUNARSA SEVE SEVE ORADAN DEVAM EDERİZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanım

ARKADAŞLAR RÜYA DEYİNCE BENDE RÜYAMDA ŞEREFİMİ GÖRÜYORUM BEYAZ BAŞÖRTÜLÜ BİR KADIN VE ELİNDE BEYAZ BİR AYAKKABI GELİCEK DİYOR BANA VE O ANDA UYANIYORUM AMA ŞEREFİ O FOTODAKİ GÖMLEĞİ İLE HAYAL MAYAL GÖRÜYORUM AMA O BEYAZ BAŞÖRTÜLÜ KADIN O KADAR İRİ O KADAR HEYBETLİKİ ELİNDEKİ AYAKKABIYI GÖSTEREREK BANA GELİCEK DİYOR

rüyan çok güzel arkadaşım umutlarım birkat daha arttı...
  • quote:

ARKADAŞLAR RÜYA DEYİNCE BENDE RÜYAMDA ŞEREFİMİ GÖRÜYORUM BEYAZ BAŞÖRTÜLÜ BİR KADIN VE ELİNDE BEYAZ BİR AYAKKABI GELİCEK DİYOR BANA VE O ANDA UYANIYORUM AMA ŞEREFİ O FOTODAKİ GÖMLEĞİ İLE HAYAL MAYAL GÖRÜYORUM AMA O BEYAZ BAŞÖRTÜLÜ KADIN O KADAR İRİ O KADAR HEYBETLİKİ ELİNDEKİ AYAKKABIYI GÖSTEREREK BANA GELİCEK DİYOR

BAŞÖRTÜSÜ KİŞİNİN DİNİ İLE TABİR EDİLİRMİŞ KADIN BU DÜNYA, AYAKKABI İSE SIKINTI DİYOR TABİRCİLER.
    BANA GÖRE RÜYAN ŞU ANLAMA GELİYOR:DUALARIMIZ, DİNİMİZE ALLAH IMIZA BAĞLILIĞIMIZ SAYESİNDE SIKINTILARIMIZ SONA ERECEK ÇÜNKÜ AYAKKABI GİYİLMEMİŞ ELİNDE VE GELECEK DEMİŞ. ŞEREF CAN I DA GÖRMÜŞSÜN YANİ RÜYANIN ONUNLA BAĞLANTILI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUN. DEMEKKİ ŞEREF CAN ALLAH IN İZNİ İLE BULUNACAK İNŞALLAH.

• quote:

Orjinalden alıntı: gymim

quote:

BAŞÖRTÜSÜ KİŞİNİN DİNİ İLE TABİR EDİLİRMİŞ KADIN BU DÜNYA, AYAKKABI İSE SIKINTI DİYOR TABİRCİLER.
    BANA GÖRE RÜYAN ŞU ANLAMA GELİYOR:DUALARIMIZ, DİNİMİZE ALLAH IMIZA BAĞLILIĞIMIZ SAYESİNDE SIKINTILARIMIZ SONA ERECEK ÇÜNKÜ AYAKKABI GİYİLMEMİŞ ELİNDE VE GELECEK DEMİŞ. ŞEREF CAN I DA GÖRMÜŞSÜN YANİ RÜYANIN ONUNLA BAĞLANTILI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUN. DEMEKKİ ŞEREF CAN ALLAH IN İZNİ İLE BULUNACAK İNŞALLAH.

AMİN ALLAHIM İNŞALLAH BULUNACAK
    ARKADAŞLAR BU HAFTA SONU KIRMIZIYLA BİRLİKTE AİLEYİ ZİYARETE GİDİYORUZ ALLAHIN İZNİYLE

• AYYYY ÇOK SEVİNDİM İNANKİ HEYECANLANDIM BİLE SANKİ ŞEREF BULUNMUŞ DA KUTLAMAYA GİDECEKMİŞSİNİZ GİBİ SEVİNDİM. KISKANDIM DA BİRAZ HANİ.
  • quote:

AYYYY ÇOK SEVİNDİM İNANKİ HEYECANLANDIM BİLE SANKİ ŞEREF BULUNMUŞ DA KUTLAMAYA GİDECEKMİŞSİNİZ GİBİ SEVİNDİM. KISKANDIM DA BİRAZ HANİ.

İNŞALLAH ARKADAŞIM BULUNSUN SEN OZAMAN ZİYARETİ GÖR KUCAK DOLUSU OYUNCAKLARLA GİDECEZ İNŞALLAH KUTLAMAYA AMA AZ KALDI BUNUDA YAPICAZ GÖRÜCEKSİNİZ BULUNACAK AZ KALDI İÇİMDEN BİR SES AZ KALDI DİYOR

AZ KALDIIIIIIIIIII YUPPİİİİİİİİİİİ
    AZ KALDI ( ALLAHIM BU KELİMENİN BU KADAR GÜZEL OLDUĞUNU HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM )
  • quote:

quote:

AYYYY ÇOK SEVİNDİM İNANKİ HEYECANLANDIM BİLE SANKİ ŞEREF BULUNMUŞ DA KUTLAMAYA GİDECEKMİŞSİNİZ GİBİ SEVİNDİM. KISKANDIM DA BİRAZ HANİ.

İNŞALLAH ARKADAŞIM BULUNSUN SEN OZAMAN ZİYARETİ GÖR KUCAK DOLUSU OYUNCAKLARLA GİDECEZ İNŞALLAH KUTLAMAYA AMA AZ KALDI BUNUDA YAPICAZ GÖRÜCEKSİNİZ BULUNACAK AZ KALDI İÇİMDEN BİR SES AZ KALDI DİYOR

AZ KALDIIIIIIIIIII YUPPİİİİİİİİİİİ
    AZ KALDI ( ALLAHIM BU KELİMENİN BU KADAR GÜZEL OLDUĞUNU HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM )

AMİN İNŞALLAH BENİM DE İÇİMDE İYİ HİSLER VAR HADİ HAYIRLISI. BUGÜN POZİTİF ENERJİ YAYIYORUZ YİNE ETRAFIMIZA SONU İYİ OLACAK DEMEK Kİ!

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.