evet serkanımla aileyi ziyarete gidecez. bu arada biz tanışmıyoruz. bizim tanışmamıza şeref vesile oldu. güzel bir dostluk kurduk.. inşallah o eve şeref varkende gidecez.. allah nasib edecek bunu....
quote:
Orjinalden alıntı: kirmizi81
evet serkanımla aileyi ziyarete gidecez. bu arada biz tanışmıyoruz. bizim tanışmamıza şeref vesile oldu. güzel bir dostluk kurduk.. inşallah o eve şeref varkende gidecez.. allah nasib edecek bunu....
NE OLUR BENDEN DE ÇOOOOK SELAM ÇOOOK DUA VE İYİ NİYETLER GÖTÜRÜN KALBİM SİZLERLE ONLARA GÖTÜRÜN YEMİN EDERİMKİ ŞEREF CAN IN OĞLUMDAN FARKI YOK BUNU DA SÖYLEYİN EMİ.
MERAK ETME ARKADAŞIM ONLAR ZATEN BUNU BİLİR HİSSEDER ZATEN FORMUDA TAKİP EDİYORLAR HERKES DEN UMUT GÖTÜRÜYORUZ DESTEK GÖTÜRÜYORUZ ÇOK İHTİYAÇLARI VAR ÇOKK
arkadaşlar bendende çok selam söyleyin,yıldız kardeşimi benim için sarılın dualarımız onlarla şunu hiç unutmasınlar ki: YANLIZ DEĞİLLER ÖNCE ALLAH SONRA BİZLER VARIZ....
2 yaş En çok seslerle ilgili korkular söz konusu: Özellikle tren, kamyon, gökgürültüsü, sifonun çekilmesi, elektrik süpürgesinin çıkardığı sesler. Karanlık, büyük eşyalar, koyu renk eşyalar ve şapkalar da korku unsuru bu yaştaki çocuklar için...
2.5 yaş Oyuncağın veya yatağın yer değiştirmesi, annenin uykuya geçişte yanından ayrılması, birinin yan kapıdan girmesi gibi alışagelmişin dışında yapılan hareketler çocuğu korkutabilir.
3 yaş En çok görsel korkular; karanlık, hayvan, polis, anne babanın gece sokağa çıkması
BU YAZIYI HABER7COM DAN ALDIM VE ŞEREF CAN IN 7 NİSANDAN BERİ NASIL KORKULAR YAŞADIĞINI TEKRAR KALBİMDE HİSSETTİM ARKADAŞLAR ALLAH YARDIMCISI OLSUN ONU KORUSUN VE ARTIK BİTİRSİN BU ÇİLEYİ ANNESİNE KAVUŞTURSUN.
Bu kaçırılma olayı, onaylandımı?Yoksa hala elektronik yazılardan ve resimlerden bi ibaret?2. şık ise yönetim tedirgin oluyor olabilir.
yukarı
Arkadaşlar benim selamımı unutmayın aileye lütfen Onların yanında olduğumu elimden geleni yapacağımı ve şerefim için her gün dua ettiğimi ekleyin . Yanlız değilller arkalarında ben ve ailem var. Arkadaşlarımı da ekleyeyim. Birazcık olsun umut olabilmek için elimizden geleni yaparız. Şerefi onların değilde sanki benim çocugum gibi gördüğümü ve gerekirse onun için canımı bile verebileceğimi ekleyin ve benim için aileye iletin... Eğer istanbulda olsaydım mutlaka bende gelirdim. Şerefcik bulunsun istanbuşla sırf onun için geleceğim. Bunları benim için iletin olur mu ?
BU HABERİ BUGÜNKÜ İZMİR İN HABER EKSPRES GAZETESİNDEN ALDIM.
Organ mafyası efsane oldu
İzmir'de binlerce kişinin bilgisayarına düşen "Organ Mafyası" ile ilgili e-mailler, polisi harekete geçirdi. Polis, vatandaşı galeyana getirmeyi amaçlayan çocuk kaçırma olaylarının yalan ve yanlış olduğunu açıkladı. E-maillerde, İzmir'de enaz 8 çocuğun organlarının alınarak öldürüldüğü ileri sürüldü. Ancak polis bunu yalanladı ve kayıtlara göre sadece bir çocuğun kaybolduğunu bildirdi. Aileleri korku ve heyecana sürükleyen bu e-maillere itibar edilmemesini isteyen polis, vatandaş üzerinde olumsuz etki yaratan bu açıklamaların sahibi kişi veya kişiler için savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu açıkladı.
BU DA AYNI TARİHLİ AYNI GAZETEDEN İSTEYEN İNCELEYEBİLİR. (http://www.haberekspres.com.tr/2006/05/29/devam.php?id=1639)
E-postalara suç duyurusu
İnternet üzerinden yapılan ve İzmir'de 18 yaşından küçük çocukların büyük alışveriş merkezlerinden "Organ mafyası" tarafından kaçırıldığı yönündeki e-postalarla ilgili olarak İzmir Emniyet Müdürlüğü geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Son günlerde binlerce kişiye gönderilen ve organ mafyası tarafından kaçırıldıkları öne sürülen 8 çocukla ilgili haberlerin yalan ve yanlış olduğunu söyleyen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kadri Kartal, İzmir'de sadece bir çocuğun kayıp olduğunu ve bu çocuğun da ilgili bürolar tarafından arandığını belirtti. Bu e-postaları yayan kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyen Kartal, "Bu haberlerin hepsi yalan. İzmir'de meydana gelmiş böyle bir olay yok. İzmir'de 7-8 çocuk kaçırılsa ve bunların organları alınsa kıyamet kopar. Bu tür haberlerin hepsi uydurma. Ancak dedikodular vatandaş üzerinde olumsuz etki yapıyor. Biz bu tür yalan haberlerin yayılmasını istemiyoruz. Polisten bilgi almak isteyen vatandaşlarımız dilekçe ile müdürlüklerimize başvurabilir. İzmir'de sadece küçük yaşta bir çocuk kayıptır. Vatandaşın bu tür haberlere inanmamalarını istiyorum" dedi. Halk üzerinde devletin gücünü azaltmak için bazı kişilerin bu tür e-mailleri yaydığını ifade eden Kadri Kartal, "Bu e-mailler bilgisayar ve net yoluyla bir saat içinde binlerce kişiye ulaşabiliyor. Vatandaşın bu e-maillerin doğru olduğuna inanmaları için adres, yer, araç tarifi gibi unsurlarla da desteklenmiş durumda" dedi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi e-postaların kimler tarafından ve nasıl atıldığını inceliyor.
YANİ NEYMİŞ BU ORGAN MAFYASI SÖYLENTİLERİ YALAN DEMEK Kİ ŞEREF CAN VE İLAYDA NIN YAŞIYOR OLMA İHTİMALLERİ HALA VAR VE YÜKSEK İHTİMAL. YAŞASIN. YAŞADIKLARINA İNANMAYANLARA DUYRULUR.
Az once bir haber okudum... Habere gore Seref'i Tekirdagda minyon tipli bir kadinla alisveris merkezinde gormusler. Insallah Zavalli cocugu sag salim bulur ve ailesine teslim ederler....
ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH O DUR EN KISA ZAMANDA ANNESİNE KAVUŞUR ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET
tuylerim diken diken oldu umarım bulunur artık Allah yardımcısı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: BlueICE
Az once bir haber okudum... Habere gore Seref'i Tekirdagda minyon tipli bir kadinla alisveris merkezinde gormusler. Insallah Zavalli cocugu sag salim bulur ve ailesine teslim ederler....
eğer gördükleri kişi şerefcansa kesin bulurlar.Zaten hükümette olaya girdi.Birkaç bakan bu konuda daha duyarlı olunması için emniyeti uyardı.Eğer çocuga zarar gelmediyse kesin bulunacaktır.Devletin isteyipte bulamayacağı kişi, çözemeyeceği olay yoktur.
İnşallah bulunur arkadaşlar.Allah ailesine sabır versin
Kadının sesine çıktımı bu aile ben gördüm gibi bu çocuğu kadının sesinde. Öyle hatırlıyorum.
imzama ekliyorum arkadaşlar inşallah bulunur
HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
ŞEREF CAN'IN GÖRÜLMESİ HABERİ BENİ ÇOK UMUTLANDIRDI.ÇALIŞANLAR BU KADAR KESİN KONUŞUYORSA MUTLAKA VARDIR BİRŞEYLER. İNŞALLAH BİR AN ÖNCE AİLESİNE KAVUŞUR YAVRUM.ALLAH'IM NE OLUR OLUMLU BİR SONUÇ ÇIKSIN..
GÜNAYDIN ALLAHIM DUALARIMIZ KABUL EDİYOR GALİBA GÖRÜRÜ GÖRMEZ HABERE BAKTIM VE ŞUANDA GERÇEKTEN AĞLIYORUM BULUNMAK ÜZERE YA ALLAH IM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN ÇOK NE OLUR BÖYLE SEVİNÇTEN AĞLAYALIM ALLAH IM.
quote:
Orjinalden alıntı: BlueICE