Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yok
  • insallah bulunur kardesın
    gercekten cok uzuldum

inan robot resımdekı adamı gorsem sorgusuz sualsız anasını bellerım, kırılmadık kemıgını bırakmam

cok sınırlerım bozuldu
  • uppppppppppp
  • Nasıl bir insanlıktır bu bugün Şeref Can yarın belki bizim yakınımız bunu yapanların canı cehenneme çok etkilendim. Forum yöneticileri lütfen bu konuyu başlık haline getirsinler.Allah ailesine sabır versin inşallah bulunur.
  • Günaydın arkadaşlar,

Burada minik yavrunun bulunmasını sağlamak ve ailesine destek olup internetteki bu çığlığı tüm Türkiyeye duyurmak-unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı göstermek için varız.Duygusu olmayan insanlara cevap bile vermemek lazım.Gerçi arkadaş anneliğin ya da evlat sevgisinin-en önemlisi insan sevgisinin ne demek olduğunu çok güzel anatmış.Ağzına ve yüreğine sağlık.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş....hepsine destekleri için çok teşekkürler ......

Göreceksiniz, canımız yavrumuz bulunacak...
  • GÜNAYDIN HERKESE HAYIRLI HABERLER ALACAĞIMIZ MUTLU BİR GÜN OLUR İNŞALLAH.
  • Hergün olduğu gibi bugünde senin bulunma ümidinle başlıyoruz güne...umudumuzu yitirmedik....Allahın izniyle az kaldı yavrum çok az kaldı annene kavuşacaksın İNŞALLAH...

• quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

Etkilenmeyen arkadaşlara soruyorum? Siz hiç bir çocuğu alıp doyasıya kokladınız mı? Annesini emişini izlediniz mi? Ona bir şey olacak diye arkanızı bile dönemediğiniz kimse var mı? Ya da uyuken ya nefesi durursa diye başını beklediğiniz ya da arada ağlama sesi duyup yatağına koştuğunuz kimse oldu mu ? Yoksa zaten anlamanız mümkün değil. Hastalanınca başını beklediğiniz o acı çektikçe göz yaşalarınızın kendiliğinden süzüldüğü kimseniz olmadıysa anlamazsınız. Onu okula gönderice gizliden gidip seyrettiğiniz öğretmeni arayıp nasıl diye sordugunuz , dönüş saatinde servisi kapıda beklediğiniz kimse yoksa anlamanız mümkün değil. O yedikçe o yuttukça ohh dediğiniz kimse yoksa bizi anlamazsınız. Sizi karşılıksız seven gülesiniz diye gözünüze bakan kimseniz olmadıysa anlamazsınız. Saatlerce o güzel yüzünü nefes alışını kalpa tışını uyuken ki güzlliğini izlediğiniz kimse yoksa ehh bu çok normal. Siz hiç bebek kokusu özelliklede canınızın kokusunu özlediniz mi? Ya da o ağladığında gögsünüz sızladı mı hiç? Evet emziren annelerin bebekleri ağladığında ya da acıktığında gögüsleri sızlar. Öyle bir sızıdır ki bir an önce kavuşamayı dilersiniz. İçiniz acır her geçen dakika. Kendini ifade edemeyen yavrunuz ağlayınca canınızdan can gitmediyse gayet normal anlayışsızlık. O ağlarken ne yapsam diye telaşlanmadıysanız , sabahalara kadar ateşi düşsün diye beklemediyseniz bişi anlamazsınız. Gece acile gidince ilgilenmedi diye doktora kızmadıysanız ilacı verir vermes yawf niye inmedi ateşi demediyseniz nerden bilceksiniz siz gerçek sevgiyi. İlk yürüşünü, ilk gülüşünü, ilk aguu deyişini ballandıra ballandıra herkese anlatmadıysanız nereden bileceksiniz. Ameliyattan çıkınca saatlerce ağlayan bebeğinizle sizde ağlamadıysanız doktorlara niye ağlıyor bu deyip yalvarmadıysanız bilemessiniz. Bütün gece allahım onu bana bağışla diye yalvarmadıysanız bilemezsiniz. Kimseye emanet etmeye kıyamadığınız bebeğinizin nerde olduğunu bilmeden 45 gün geçirmediyseniz anlamazsınız. Şimdi soruyroum sizlere bunları bu anne bu baba nasıl silsin hafızasından ? nasıl unutsunlar uykusuz geceleri yavrularını gülüş seslerini kulaklarından hiç gitmeyen baba sesini Yıldız deyişini nasıl unutsunlar. Doğduğu günü annenin kucagına geldiği ilk anı adını koydukları günü nasıl unutsunlar. Siz diyorsunuz ki bunca güzelliği silin atın artık unutun yavrunuzu. Unutun kokusunu diyorsunuz. Nasıl unutulacak peki bunuda söyleyin. Bİr ana nasıl unutsun yavrusunu.... Unutsun kapansın konu diyorsunuz anneye canını ver deyinde bunu demeyin. Şimdi eminim aman acıtasyon yapmış dersiniz ehh zaten bunları anlasanız bunuda demezdiniz.
    Saygılarımla

Arkadaslarım o forumu okurken cok duygulandım özellikle bu yazıyı okurken oturdum agladım.Bu ne güzel bir dayanısmadır.Dunyada boyle seyleri görüdkce insanlık olmemis be Güney diyorum kendikendime.Bu yazıyı okuyan her insan duygulanır.Yasım 20 su an ögrenciyim.Cocugum olmadıgı halde hatta cocukluk yıllarımı 4-5 sene önce gecirmis olmama ragmen hala aglıyorum.Bulun yavrumuzu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyonur -- 29 Mayıs 2006; 9:55:33 >

• Arkadaşlar, hiçbir gelişmeden haberimiz olmadığı için ihtimal türetmekten başka birşey gelmiyor elimizden

O yörede çingeneler çok olur acaba çingeneler yapmış olabilir mi diye düşünmeye de başladım.Çadır kurdukları yerler-yaşadıkları mahalleler araştırılsın bence.Ayrıca bu insanlar herşeyden uzak (tv, gazete vs) yaşıyorlar....Çanakkale'de böyle bir mahalle de var.

Ya bir ihbar gelecek diye beklenmesin artık aransın ve bulunsun bu yavrucak ne olur.................
  • EVET SADECE TEORİLER ÜRETİYORUZ ELİMİZDEN NİYE BİRŞEY GELMİYOR ALLAH IM? ÇİNGELER OLSA O SIRADA ORADA OLAN İNSANLAR ONLARI GÖRÜRDÜ HERHALDE DİKKAT ÇEKERLERDİ GİBİME GELİYOR. AMA OLAYI HER YÖNDEN ARAŞTIRMAK DA GEREKİYOR HAKLISIN.
    ALLAH IM BULUNSUN BİRAN ÖNCE, BAŞKA NE YAPABİLİRİZ BİRİLERİ BİRŞEYLER SÖYLESİN. ARENANIN FORUM SAYFASI BİZLERİN MESAJLARI İLE DOLU AMA BU HAFTANIN ARENA GÜNDEMİNDE YİNE ŞEREF CAN VE İLAYDA YOK. EMNİYETE MESAJLAR ATIYORUM AMA İEM DIŞINDA DA CEVAP YOK. NİLÜFEREDE MAİL ATTIM SOSYAL HİZMET UZMANLARI DA ATTIM AMA YOK YOK. YA BU ÜLKEDE DUYARLI İNSANLAR SADECE BU FORUMDAKİ 5-6 KİŞİDEN Mİ İBARET?
  • arkadaşlar niyetim kimsenin umudunu kırmak değil.umudum sonsuz...dün tgrtde dış hatlar programında, makodanyada yaşayan bir ailenin çoçuğu 4yaşındayken kaçırılmış aradan 19 sene geçmiş hala bulamamışlar çok üzüldüm.aile diyorki çoçuklarının evlatlık verildiğini duymuşlar ama bulamamışlar annesi ,babası ağlıyordu ve hala arıyorlar...masum yavruları kaçıranların öldükten sonraki halleri acep nasıl olacak...cehennem iyiki var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: laleman

arkadaşlar niyetim kimsenin umudunu kırmak değil.umudum sonsuz...dün tgrtde dış hatlar programında, makodanyada yaşayan bir ailenin çoçuğu 4yaşındayken kaçırılmış aradan 19 sene geçmiş hala bulamamışlar çok üzüldüm.aile diyorki çoçuklarının evlatlık verildiğini duymuşlar ama bulamamışlar annesi ,babası ağlıyordu ve hala arıyorlar...masum yavruları kaçıranların öldükten sonraki halleri acep nasıl olacak...cehennem iyiki var..

EVET CEHENNEM İYİ Kİ VAR ARKADAŞIM AMA BEN ARTIK BU İNSANLARIN BU DÜNYADA DA CEZALARINI ÇEKTİKLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM.
    ALLAH IM İNSANLARI EVLATLARI VE MALLARI İLE İMTİHAN EDERMİŞ. AMA ALLAH IM NE OLUR İMTİHANLARINI BİTİR YAVRULARI KAYIP HERKESİ KAVUŞTUR SUÇLULARIN CEZASINI VER ONLARI BU DÜNYADA GALİP ÇIKARMA.
    VE BİZLER EĞER SESİMİZİ BİR YERLERE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DUYURAMAZSAK BU KAÇIRMA OLYLARI DEVAM EDECEK VE ACABA BENİM ÇOCUĞUMUN BAŞINADA BUGÜN MÜ YARINMI GELECEK DİYE KORKUYLA YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

• quote:

Orjinalden alıntı: gymim

quote:

Orjinalden alıntı: laleman

arkadaşlar niyetim kimsenin umudunu kırmak değil.umudum sonsuz...dün tgrtde dış hatlar programında, makodanyada yaşayan bir ailenin çoçuğu 4yaşındayken kaçırılmış aradan 19 sene geçmiş hala bulamamışlar çok üzüldüm.aile diyorki çoçuklarının evlatlık verildiğini duymuşlar ama bulamamışlar annesi ,babası ağlıyordu ve hala arıyorlar...masum yavruları kaçıranların öldükten sonraki halleri acep nasıl olacak...cehennem iyiki var..

EVET CEHENNEM İYİ Kİ VAR ARKADAŞIM AMA BEN ARTIK BU İNSANLARIN BU DÜNYADA DA CEZALARINI ÇEKTİKLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM.
    ALLAH IM İNSANLARI EVLATLARI VE MALLARI İLE İMTİHAN EDERMİŞ. AMA ALLAH IM NE OLUR İMTİHANLARINI BİTİR YAVRULARI KAYIP HERKESİ KAVUŞTUR SUÇLULARIN CEZASINI VER ONLARI BU DÜNYADA GALİP ÇIKARMA.
    VE BİZLER EĞER SESİMİZİ BİR YERLERE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DUYURAMAZSAK BU KAÇIRMA OLYLARI DEVAM EDECEK VE ACABA BENİM ÇOCUĞUMUN BAŞINADA BUGÜN MÜ YARINMI GELECEK DİYE KORKUYLA YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

arenanın forumunda bile hep aynı arkadaşların mailleri var,neden herkez bu kadar duyarsız...düşenseler ya bizim başımıza gelse deli divane olurduk, şimdi engin aileside aynı durumda günlerdir gözlerine uyku girmişmidir,ağız tadıyla oturup yemek yemişler midir,ahhh o annenin yüreğindeki yangını kimse söndüremez...ALLAHIM nolur şeref canımızı annesine kavuştur...AMİN.......

• BİR ARKADAŞ BANA ŞEREFCAN İÇİN PARA ÖDÜLÜ KONSA BULUNMASINI HIZLANDIRIR MI DİYE SORDU SİZ NE DERSİNİZ AİLENİN İMKANLARI VARSA BÖYLE BİR ŞEY YAPILSA FAYDASI OLUR MU
  • İNSANIN ELİNDEN BİR ŞEY GELMEMESİ ÇOK KÖTÜ
  • şeref can için tek yürek olmuş tüm arkadaşlara iyi bir hafta diliyorum ..
    Haftalardır forumunuzda şeref can için verilen ''sözlü mücadeleyi'' izliyorum..Ve sizleri takdir ediyorum.Ben de bir anneyim 2,5 yaşında bir kızım var..Anne-çocuk arasındaki o bilinmez duyguyu son derece güzel ifade eden Pamuk Prenses nickli arkadaşımın önünde de saygıyla eğilmem lazım ..Varlığı gözle görülemeyen bir duygu bu kadar görünür bir şekilde kaleme alınabilir. N e yapılabilir konusuna gelince daha geniş kitlelere ulaşabilen sivil toplum örgütlerinden destek almak lazım sanırım ..Tabiiki Savaş Ay ların Uğur Dündarların Deşifre tarzı programların konuyu canlı tutabılmek adına katkıları olmalı..Ama eğer insan hayatı bizde bu kadar ucuzsa inanaın rating kaygısı konunun çok da fazla yaşamasına engel teşkil edecektir.. Nedense yurdumun insanı ''ateş kendi evine düşmeden '' yangına pek su taşımaz..Bugun 1000 lerce fanatiğin mail ile dizileri bile yayından kaldırmazken küçücük masum yavru maalesef '' her gün yaşanan sıradan bir 3.sayfa haberi damgasını yemiştir..''bu derece sorumsuzluk gösterilmesi de yayıncılığın bir diğer handikapı sanırım ...Ben 13 senelik bankacıyım çevreme ve arkadaşlarıma mümkün olduğunca olayı yaymaya çalışıyorum .Ama sanırım organize bir örgütlenme olmadan bireysel yardım çok güçç..Elimden gelen ne varsa sizlerle paylaşmaya hazırım..Bana da 7 Nisandan bu yana mutlu olmak haram.. En kısa zamanda mutlu haberler almak dileğiyle ..

• İÇİNİZDE SAVAŞ AYA MESAJ ATAN OLDU MU UĞUR DÜNDARDAN FAYDA YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.