Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AZ ÖNCE TGRT HABERDE YİNE ŞEREF CAN AİLESİ GÖSTERİLDİ. ANNESİNİ GÖRÜNCE TEKRAR İÇİM PARÇALANDI. BENİM CANIMIN YARISI GİTTİ CANIMDAN PARRÇA GİTTİ DİYORDU. ALLAH SABIR VE DAYANMA GÜCÜ VERSİN İNŞALLAH EVLADINA TEKRAR KAVUŞTUĞU GÜNLERİ DE GÖRECEĞİZ.
  • site açılmıyor YA BEYLER
  • yazımı kabullendiğiniz için teşekkür ederim. o zaman sıra 2. planda. yani bu yazıyı replay edeceğimiz adresler hazırlayayım. onuda buraya yazayım herkes nereye göndereceğini bilsin aynı yere aynı mesajı yazalım. ama herkes yazının altına not düşsün. kendi adı soy adı ve cep nosu olarak diye düşünüyorum. ne dersiniz?
  • biraz önce haberlerde ilayda nın ailesini gördüm 50 bin ytl vericeklermiş bulana ve aklıma hemen şeref can geldi merak ettim sonuçları googleden aradığımda ise hemen burası çıktı kii zaten istanbulun hemen hemen her semtinde resimleri asılı artık inşallah bulunur aileye de yazık

HEM EĞER YAPABİLİRSEK SALATI TEFRİCİYE DUASI OKUSAK KALABALIĞIZ NASIL OLSA BU DUA OKUNMUŞ VE HEP OLUMLU SONUÇLAR ALINMIŞ Bİ DUA 4444 DUASI ALLAHTAN BAŞKA KİMİMİZ VAR???
  • quote:

Orjinalden alıntı: perilice

biraz önce haberlerde ilayda nın ailesini gördüm 50 bin ytl vericeklermiş bulana ve aklıma hemen şeref can geldi merak ettim sonuçları googleden aradığımda ise hemen burası çıktı kii zaten istanbulun hemen hemen her semtinde resimleri asılı artık inşallah bulunur aileye de yazık

HEM EĞER YAPABİLİRSEK SALATI TEFRİCİYE DUASI OKUSAK KALABALIĞIZ NASIL OLSA BU DUA OKUNMUŞ VE HEP OLUMLU SONUÇLAR ALINMIŞ Bİ DUA 4444 DUASI ALLAHTAN BAŞKA KİMİMİZ VAR???

BANA UYAR BEN BEN DE OKUYABİLİRİM ZATEN ELİMİZDEN TEK GELEN DUA ETMEK VE BAZI YERLERE MAİL ATMAK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

yazımı kabullendiğiniz için teşekkür ederim. o zaman sıra 2. planda. yani bu yazıyı replay edeceğimiz adresler hazırlayayım. onuda buraya yazayım herkes nereye göndereceğini bilsin aynı yere aynı mesajı yazalım. ama herkes yazının altına not düşsün. kendi adı soy adı ve cep nosu olarak diye düşünüyorum. ne dersiniz?

çok güzel olmuş.acabaD.H adresinide ekleyelimmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

quote:

Orjinalden alıntı: perilice

biraz önce haberlerde ilayda nın ailesini gördüm 50 bin ytl vericeklermiş bulana ve aklıma hemen şeref can geldi merak ettim sonuçları googleden aradığımda ise hemen burası çıktı kii zaten istanbulun hemen hemen her semtinde resimleri asılı artık inşallah bulunur aileye de yazık

BANA UYAR BEN BEN DE OKUYABİLİRİM ZATEN ELİMİZDEN TEK GELEN DUA ETMEK VE BAZI YERLERE MAİL ATMAK.

çok iyi olur çevremizdeki arkadaşlarımızada dağıta biliriz fakat;9) Forumda Dini ve Siyasi konuların geçtiği mesaj atımları yasaktır bu tür içeriklerin
    tartışılması yıllar süren deneyim sonrasında bir noktaya ulaşamadığı görülmüş
    ve gerginlik yaratması yüzünden tartışılması yasaktır. Eğer ki yapılan kural
    ihlali moderatörler tarafından görülürse konu silinecektir.

• inşallah sorun olmaz
  • site şu an ÇALIŞIYOR
  • İnşallah tez zamanda bulunur allah ailesine sabir versin. bole art niyetli insanlar varya bunlari bole sallandiracan veya daha kotu bişi yapcan bole heme cani cikmicak bakalim daha sonra bu tur işlere kalkişan oluyomu
  • canım yaa kendi kardeşim gibi sanki aklımdan çıkmıyo Allah en kısa zamanda annesine kavuştursun o BEBEĞİİ
  • Gece oldumu insanı daha çok hüzün sarıyor,geceleri sevmiyorum...ALLAH engin ailesine sonsuz sabır versin...inşallah şeref canımız bulunacak ve bu günler acı bir hatıra olarak kalacak...RABBİMDEN umudu kesmedim...İNŞALLAH bulunacak....

• SİZE KATILIYORUM GERÇEKTEN GECELEYİN ONU DÜŞÜNMEKTEN UYUYAMIYORUM BAŞKA İNSANLARA BU SAÇMA GELİYOR HİÇ TANIMADIĞIM BU YAVRUYU KENDİ YAKINIMMIŞ GİBİ ÇOK SEVİYORUM ALLAHIM NEOLUR DUALARIMIZI KABUL ET
  • Benimde fikrime saygılı olun. Neden bu kadar büyüdü bu mesele anlamadım. Dünyada her gün yüzlerce çocuk ölüyor veya başka şeyler oluyor. Ben neden hiç etkilenmiyorum çocuk kaçırıldı veya kayıp diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brera -- 28 Mayıs 2006; 0:41:18 >
  • AMİN AMİN AMİN MİLYON KERE AMİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: cloisterer

Benimde fikrime saygılı olun. Neden bu kadar büyüdü bu mesele anlamadım. Dünyada her gün yüzlerce çocuk ölüyor veya başka şeyler oluyor. Ben neden hiç etkilenmiyorum çocuk kaçırıldı veya kayıp diye

kalbin katılaştıysa o senin sorunun bizimle değil git başka topiclerde paylaş düşüncelerini....
  • SONUÇTA BÜTÜN ÇOCUKLAR MASUMDUR BU KADAR İNSANIN AYNI ÇOCUK İÇİN ÜZÜLMESİNİN MUTLAKA BİR HİKMETİ VARDIR KİMSE BİZİ ZORLA BİRARAYA GEİRMEDİ
  • HİÇ BİR ÇIKARIMIZ YOK ANESİNİ BABASINI TANIMIYORUZ BİRŞEYLER YAPMAK DUA ETMEK SUÇ MU
  • suç demedim ki sadece bunlar her an olan olaylar büyütecek ne var.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.