Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam ben bugün bir yazı ayazarım. bu mesajdaki herkesin görüşlerinden biraz alarak ve onu yollayacağımız yerleri belirleriz. bir zamanda anlaşırız toplu bir şekilde yollarız..

Saygılarımla..
  • yaw hala bulunamadı mı 2 ay oldu nerdeyse
    elimden bişi gelmiyo geçenlerde minübüsün arka çamında gördüm kayıp afişini dedim hala bulunmadımı off topic e grdiğim zaman bi baktım hala bulunamamış şerefsizler ne istemişler çocuktan acaba
    BU KONUDA HERKESİN DUYARLI OLMASINI İSTİYORUM UNUTMAYIN BUGÜN ONA YARIN BİZE
  • POSTA GAZETESİ BUGÜN ŞEREF CAN İÇİN AÇILAN İNTERNET SİTESİNİN ADRESİNİ VERMİŞ.BAŞLIĞINI DA İNTERNETTEKİ ÇIĞLIK DİYE KOYMUŞ. ALLAH IM İNŞALLAH ÇIĞLIĞIMIZ DUYULUR ARTIK.
  • ENEMY34 KARDEŞİM TEHTİT EDEN BELLİ DEMİŞSİN AMA NASIL BİR SONUÇ ÇIKMAZ YA AKLIM ALMIYOR NE YAPIYOR BU EMNİYET. ŞU İZMİRDE YAKALANAN ADAMLARDAN BİRİ NE KADAR ÇOK BENZİYORDU ROBOT RESİME ONDAN DA BİRŞEY ÇIKMADI DİYOR PEKİ KİM KAÇIRDI BU MELEĞİ ? KİMSENİN BİZLER KADAR GATRETİ YOK DEMEKKİ YAZIK ANNEYE BABAYA VE MELEK YAVRUCAĞA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cloisterer

çocuk mu kalır bu tarihe çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştur

İnşallah aynı durum başına gelmez..Böyle dangalakça konuşurmuydun o zaman da?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxu

quote:

ALLAH KİMSEYE VERMESİN GENÇLİĞİNE CAHİLLİĞİNE VERİN BOŞVERİN
  • demiyorum...up up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

quote:

quote:

7 nisan -27 mayıs.... 2 yaşında bir çocuk. bunu kaçıran ........ zaten insan değil ki 2 yaşındaki çocuğa bakabilsin. Süre uzun. gerçekçi olmak lazım. Bir fabrikatör, holding sahibinin çocuğu olur fidye için uzun süreler bekler. bakımını yapar. ama burda standart normal bir ailenin çocuğundan bahsediyoruz. Benim aklıma 2 şey geliyor.

İyimser olarak 2. ihtimali düşünürsek çocuğu olmayan birine satılmıştır. Umarım böyledir. Çocuğun kız olmaması da içimi rahatlattı.

Sinirlenen ve hayal aleminde yaşayan arkadaşlarımı biraz gerçekçi olmaya davet ediyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gymim

quote:

quote:

7 nisan -27 mayıs.... 2 yaşında bir çocuk. bunu kaçıran ........ zaten insan değil ki 2 yaşındaki çocuğa bakabilsin. Süre uzun. gerçekçi olmak lazım. Bir fabrikatör, holding sahibinin çocuğu olur fidye için uzun süreler bekler. bakımını yapar. ama burda standart normal bir ailenin çocuğundan bahsediyoruz. Benim aklıma 2 şey geliyor.

İyimser olarak 2. ihtimali düşünürsek çocuğu olmayan birine satılmıştır. Umarım böyledir. Çocuğun kız olmaması da içimi rahatlattı.

Sinirlenen ve hayal aleminde yaşayan arkadaşlarımı biraz gerçekçi olmaya davet ediyorum

ALLAH BÜYÜKTÜR ARKADAŞIM,BİRBAKARSIN BULUNUR UMUTLARIMIZ SONSUZ....

• yukarı
  • bi bulunsa görün o zaman siz coşkuyu..kou tekrar gündeme gelmeye basladı sanırım..bi kaç gazetede çıktı..arena mutlaka konuyu gündeme alacaktır..tabi bildikleri ve bilmediğimiz bişey yoksa..bişey biliyorlarda halktan mı saklıyorla acaba yoksa bütün arena vb. programlar olayı ele alırlardı.off allahım..çanakkale medyasında da cıktı bugün tekrar..gerçi çanakkale de herkes tanıyor artık şeref can ı..konu düşmeye basladı..oysaki anladıgım kadarıyla konuyu bilmeyen bir cok insan var forumda..bi arkadas arabalara ve evlere seref can ın resmini asmakla ilgili bi fikir vermişti..yapan var mı acaba aranızda???
  • içimde nasıl bir his var bugün ya...sanki annesine sarıldığını hissediyorum..bir kaç ünlünün forum sayfasına baktım...herkes seref can ı yazmış...
  • acaba birgin burda sevinç cümleleri yazacak mıyız?????seref im çok az kaldııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ali kırca ya,seda sayan a,ugur dündar a,beyazıt öztürk e,bengi semerci ya yazı yazdım...inşallah okurlar..
  • İlgili Makamlara;

2 yaşında olan Şeref Engin Adlı Çocuk 7 Nisan 2006 Çanakkale Şehitleri Kabatepe Dinlenme Noktasından Kaçırılmıştır. Yapılan tüm çalışmalar ve aramalar hala sonuçlanmamış olup Şeref canın yaşadığına ve kötü insanların emelleri için kaçırıldığına inanıyoruz. Konu hakkında jandarma ve emniyet güçleri haberdar edilmiş olup henüz hiç birinden bir netice elde edilmemiştir. Buradaki amacımız sadece Şeref can değil Şeref can durumunda olan tüm çocukları kapsamaktadır. İnternet ortamında bu haberin yayılmasını çok fazla istiyoruz, inanıyoruz ki Bu ülkede kötü insanlar olduğu gibi sizin gibi duyarlı insanlar/makamlar da var. Ve şuna inanıyoruz ki sizin sahip olduğunuz imkanlarla Şeref Can Ailesine ve sevenlerine kavuşacaktır.

Gelişmekte olan ülkemiz’de malesef her geçen gün buna benzer olaylar tüm hızıyla devam etmektedir. Amacımız sadece Şeref Can değil, Şeref Can ın durumuna başkalarının düşmemesidir. Bu konuda sizlerden yardım bekliyoruz. Bu mailin internet ortamında, basında, televizyonlarda ve resmi makamlarda duyulması istiyoruz sizinde taktir edeceğiniz gibi Şeref Canın bulunması için ailesinin ve bizim son umudumuz. Bizler umutlarımızı yitirmedik, şu anda bir yerlerde onun ve onun durumunda çocukların yaşadığını biliyoruz. Çocuklarımız ölmeyecek, bizler İyi insanlar olarak Kötü insanları durdurmakla görevliyiz. Bu olaya sessiz kalmak o kötü insanlardan bir farkımız olmaması anlamına geliyor.

Buradan tüm iyi insanlara sesleniyoruz. Bu olayın peşini biz bırakmamaya kararlıyız. Sizde destek olun sesimizi yükseltelim daha çok kitleye ulaşalım. Düşünün bir kez Şeref Can ile Ailesinin tekrar bir araya gelmesi, işte o tablo için biz her şeyimizi feda ederiz..

Sizinde bu konuya destek çıkmasını istiyoruz..

Şeref Can ‘a ait bazı bilgileri ve resimlerihttp://serefcanengin.tr.cx/ web adresinden alabilirsiniz.

Tüm karanlığa inat bir mum ışığı yaktık ve yolumuza devam ediyoruz. Sizinde desteğinizle mum ışı sönmeden Şeref Canın ailesine kavuşacağına inanıyoruz.

Yardımlarınız ve Destekleriniz İçin Şimdiden Teşekkür Ederiz..

Saygılarımızla..

• CANIM BENİM YA NERDESİN
  • Hala bulunamadı mı canım benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

İlgili Makamlara;

2 yaşında olan Şeref Engin Adlı Çocuk 7 Nisan 2006 Çanakkale Şehitleri Kabatepe Dinlenme Noktasından Kaçırılmıştır. Yapılan tüm çalışmalar ve aramalar hala sonuçlanmamış olup Şeref canın yaşadığına ve kötü insanların emelleri için kaçırıldığına inanıyoruz. Konu hakkında jandarma ve emniyet güçleri haberdar edilmiş olup henüz hiç birinden bir netice elde edilmemiştir. Buradaki amacımız sadece Şeref can değil Şeref can durumunda olan tüm çocukları kapsamaktadır. İnternet ortamında bu haberin yayılmasını çok fazla istiyoruz, inanıyoruz ki Bu ülkede kötü insanlar olduğu gibi sizin gibi duyarlı insanlar/makamlar da var. Ve şuna inanıyoruz ki sizin sahip olduğunuz imkanlarla Şeref Can Ailesine ve sevenlerine kavuşacaktır.

Sizinde bu konuya destek çıkmasını istiyoruz..

Şeref Can ‘a ait bazı bilgileri ve resimlerihttp://serefcanengin.tr.cx/ web adresinden alabilirsiniz.

Tüm karanlığa inat bir mum ışığı yaktık ve yolumuza devam ediyoruz. Sizinde desteğinizle mum ışı sönmeden Şeref Canın ailesine kavuşacağına inanıyoruz.

Yardımlarınız ve Destekleriniz İçin Şimdiden Teşekkür Ederiz..

Saygılarımızla..

GERÇEKTEN OKURKEN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL ÇOK ANŞAMLI VE TAM DA AKLIMIZDAN KALBİMİZDEN GEÇENLERİ YAZMIŞSIN ARKADAŞIM. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.