Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FORUMA GİRİLMİYOR E MAİLLER DE HATA VERİYOR SİZ GÖNDEREBİLDİNİZ Mİ?
  • hulyakocyigit@hulyakocyigit.net bu mail adreesi fakat önce yaazıyı yazalım ki aynısı gönderebilelelim benim 10 ttanem amil adresim va rhepsinden forwadlarım.
  • İLgili Makama :;

Resimlerdeki 2 yaşındaki Şeref Engin 7 Nisan günü Çanakkale Şehitlikleri Kabatepe Dinlenme Noktasında kacırılmıştır..Yapılan tüm çalışmalara rağmen ona halen ulaşılamadı. Bu konuda hassasiyetinize güveniyoruz ve tüm türkiye olarak bu çocğu bulmak istiyoruz. Lütfen gülen gözler solmasın.

Bİşiler ekleyin sizde arkadaşlar
  • HÜLYA KOÇYİĞİTE BUNU YAZDIM AMA GÖNDEREMİYORUM GİTMİYOR

MERHABA HÜLYA HANIM GEÇENLERDE ATV DE HADİ PAYLAŞALIM PROGRAMINDA KONUKTUNUZ. ORADA ZATEN HER ZAMAN TAKDİR ETTİĞİM KİBARLIĞINIZ VE İYİ ANNE İYİ ANNEANNE DURUŞUNUZLA SİZE TEKRAR HAYRAN KALDIM. HÜLYA HANIM PROGRAMDA BİR ARA KIZINIZ GÜLŞAH I BÜYÜTÜRKEN ÇOCUK KAÇIRMA SÖYLENTİLERİ YÜZÜNDEN ÇOK KORKTUĞUNUZU VE GÜLŞAH I TEK BAŞINA BİRYERE GÖNDEREMEDİĞİNİZİ SÖYLEDİNİZ. İŞTE BEN BU SÖZÜNÜZE GÜVENEREK SİZE ULAŞMAK İSTEDİM. 7 NİSAN 2006 TARİHİNDE ÇANAKKALEDE KAÇIRILAN 2 YAŞINDAKİ ŞEREF CAN ENGİN DEN HABERİNİZ VARDIR. İŞTE BİZ BİR GRUP ARKADAŞ AİLE İLE BİRLİKTE BU MİNİK YAVRUNUN BULUNMASI İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ. ŞU ANDA
    http://serefcanengin.tr.cx/http://forum.donanimhaber.com/m_6610963/mpage_1/key_/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_7239345/tm.htm
    http://serefcanengin.tr.cx/
    ADRESLERİNDE ARKADAŞLARLA BİRLİKTE SİZDEN YARDIM İSTEMEYE KARAR VERDİK. İNANIN ÇOK ÇARESİZ BİR DURUMDAYIZ. GÜNLERDİR SESİMİZ MEDYAYA EMNİYETE DUYURMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA SİZLER GİBİ DEĞERLİ SEVİLEN İNSANLAR OLMADAN KİMSE BİZİ DİKKATE ALMAYACAK.GÜNLER GEÇİYOR VE YAVRUCAKTAN HALA BİR HABER YOK. BİZ BU OLAYIN UNUTULMASINI İSTEMİYORUZ. LÜTFEN AİLEYE DESTEK OLUN MELEK YÜZLÜ ŞEREF CAN ANNESİNE KAVUŞSUN. SAYGILAR SUNARIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeşminaz -- 26 Mayıs 2006; 14:29:58 >

• ÇOK GÜZE
    quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

İLgili Makama :;

Resimlerdeki 2 yaşındaki Şeref Engin 7 Nisan günü Çanakkale Şehitlikleri Kabatepe Dinlenme Noktasında kacırılmıştır..Yapılan tüm çalışmalara rağmen ona halen ulaşılamadı. Bu konuda hassasiyetinize güveniyoruz ve tüm türkiye olarak bu çocğu bulmak istiyoruz. Lütfen gülen gözler solmasın.

Biz inanıyoruz ki şeref yaşıyor ve belki de yarın kötü insanların kötü emelleri için kullanılacak.. burda bir insanın geleceği söz konusu. lütfen şeref ve şeref gibi ortadan kaybolan çocuklar için sizde bir şeyler yapın. biz hiç tanımadığımız bu çocuk için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. lütfen sizde destek verin..

başka ekleyen....

ÇOK GÜZEL OLMUŞ BENCE BUNU BU HALİYLE HER KURUMA VE ŞAHSA GÖNDEREBİLİRİZ.

• 2 yaşındaki çocuk anne sütü emer mi ya
  • ÇOCUĞUN OLMADIĞI BELLİ KEŞKE ANNENE SORUP SONRA YAZSAYDIN BU YAZIYI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

HÜLYA KOÇYİĞİTE BUNU YAZDIM AMA GÖNDEREMİYORUM GİTMİYOR

MERHABA HÜLYA HANIM GEÇENLERDE ATV DE HADİ PAYLAŞALIM PROGRAMINDA KONUKTUNUZ. ORADA ZATEN HER ZAMAN TAKDİR ETTİĞİM KİBARLIĞINIZ VE İYİ ANNE İYİ ANNEANNE DURUŞUNUZLA SİZE TEKRAR HAYRAN KALDIM. HÜLYA HANIM PROGRAMDA BİR ARA KIZINIZ GÜLŞAH I BÜYÜTÜRKEN ÇOCUK KAÇIRMA SÖYLENTİLERİ YÜZÜNDEN ÇOK KORKTUĞUNUZU VE GÜLŞAH I TEK BAŞINA BİRYERE GÖNDEREMEDİĞİNİZİ SÖYLEDİNİZ. İŞTE BEN BU SÖZÜNÜZE GÜVENEREK SİZE ULAŞMAK İSTEDİM. 7 NİSAN 2006 TARİHİNDE ÇANAKKALEDE KAÇIRILAN 2 YAŞINDAKİ ŞEREF CAN ENGİN DEN HABERİNİZ VARDIR. İŞTE BİZ BİR GRUP ARKADAŞ AİLE İLE BİRLİKTE BU MİNİK YAVRUNUN BULUNMASI İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ. ŞU ANDA
    http://serefcanengin.tr.cx/http://forum.donanimhaber.com/m_6610963/mpage_1/key_/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_7239345/tm.htm
    http://serefcanengin.tr.cx/
    ADRESLERİNDE ARKADAŞLARLA BİRLİKTE SİZDEN YARDIM İSTEMEYE KARAR VERDİK. İNANIN ÇOK ÇARESİZ BİR DURUMDAYIZ. GÜNLERDİR SESİMİZ MEDYAYA EMNİYETE DUYURMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA SİZLER GİBİ DEĞERLİ SEVİLEN İNSANLAR OLMADAN KİMSE BİZİ DİKKATE ALMAYACAK.GÜNLER GEÇİYOR VE YAVRUCAKTAN HALA BİR HABER YOK. BİZ BU OLAYIN UNUTULMASINI İSTEMİYORUZ. LÜTFEN AİLEYE DESTEK OLUN MELEK YÜZLÜ ŞEREF CAN ANNESİNE KAVUŞSUN. SAYGILAR SUNARIM.

çok güzel olmuş hülya hanıma hepimiz bunu göndermeye çalışalım

• quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

İLgili Makama :;

Biz inanıyoruz ki şeref yaşıyor ve belki de yarın kötü insanların kötü emelleri için kullanılacak.. burda bir insanın geleceği söz konusu. lütfen şeref ve şeref gibi ortadan kaybolan çocuklar için sizde bir şeyler yapın. biz hiç tanımadığımız bu çocuk için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. lütfen sizde destek verin..

başka ekleyen....

Anne sütü emdiğini mutlaka ekleyelim ...

• BİLDİĞİNİZ GİBİ NİLÜFER DE ÇOCUKLAR İÇİN ÇALIŞAN BİR UNİCEF ÜYESİ ONA DA MAİL GÖNDERDİM. UMARIM ULAŞIR.

nilufer_fan@mynet.com <nilufer_fan@mynet.com>
  • up
  • HÜLYA HANIMA MAİL GİTMİYOR.NİLÜFER HANIMA GÖNDERDİM.
  • YAA ARKADAŞLAR BENİM BİL.BİR SORUN VAR HÜL.NİLÜFEREDE YOLLAYAMIYORUM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrgözen

YAA ARKADAŞLAR BENİM BİL.BİR SORUN VAR HÜL.NİLÜFEREDE YOLLAYAMIYORUM...

HÜLYA KOÇYİĞİTE ZATEN GİTMİYOR AMA NİLÜFERE GİTTİ.
  • enemy34
    Teğmen

21 Nisan 2006; 23:03:25

--------------------------------------------------------------------------------

Şeref Can ın bulunması için uğraşan akrabalarından birisi cep telefonu üzerinden 20.04.2006 tarihinde saat 16:49 da tehtit edildi...( Sen falanca yerde bazı şeyleri fazla kurcalıyorsun , elini ayağını çek , kendine gel .vs...vs...) Savcılıga gerekli bilgiler verildi.. Arayan şahsın numarası görünmüyordu... Birilerinin kuyruguna basıldı galiba.. Bence güvenlik kuvvetlerinin bu konu üzerinde daha ciddi durması lazım... Sonuçta ortada ailelerinden koparılan küçücük yavrular var... Devletimizin güvenlik kuvvetlerini ben daha kuvvetli bilirdim.. Ama Jandarma ile emniyet arasında kopukluklar var gibi... İstanbul emniyetine daha resmi bilgi gelmemişmiş.... Çocuk bulunsa bile istanbul emniyetinde resmi başvuru olmadıgından kimbilir neler olacak..
    Devletimizin büyüklüğüne güveniyoruz....
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ARKADAŞLAR KAPATILAN FORUMUMUZDA ENEMY34 ARKADAŞIMIZ 21 NİSANDA BUNLARI YAZMIŞ 3 YA DA 4. SAYFA

• quote:

Orjinalden alıntı: wil

enemy34
    Teğmen

21 Nisan 2006; 23:03:25

--------------------------------------------------------------------------------

Şeref Can ın bulunması için uğraşan akrabalarından birisi cep telefonu üzerinden 20.04.2006 tarihinde saat 16:49 da tehtit edildi...( Sen falanca yerde bazı şeyleri fazla kurcalıyorsun , elini ayağını çek , kendine gel .vs...vs...) Savcılıga gerekli bilgiler verildi.. Arayan şahsın numarası görünmüyordu... Birilerinin kuyruguna basıldı galiba.. Bence güvenlik kuvvetlerinin bu konu üzerinde daha ciddi durması lazım... Sonuçta ortada ailelerinden koparılan küçücük yavrular var... Devletimizin güvenlik kuvvetlerini ben daha kuvvetli bilirdim.. Ama Jandarma ile emniyet arasında kopukluklar var gibi... İstanbul emniyetine daha resmi bilgi gelmemişmiş.... Çocuk bulunsa bile istanbul emniyetinde resmi başvuru olmadıgından kimbilir neler olacak..
    Devletimizin büyüklüğüne güveniyoruz....
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ARKADAŞLAR KAPATILAN FORUMUMUZDA ENEMY34 ARKADAŞIMIZ 21 NİSANDA BUNLARI YAZMIŞ 3 YA DA 4. SAYFA

YA ONU BENDE BİLİYORUM AMA BUNDAN BİR SONUÇ ÇIKMADI HERHALDE Kİ ÇOCUK HALA YOK BELKİ BU DURUMDAN FAYDALANMAK İSTEYEN BİRİSİNİN YAPTIĞI SAÇMA BİR HAREKETTİR.

• geçenlerde istanbulda oturan bir arkadaşımla konuştum,sizlerde mutlaka biliyorsunuzdur bu konuları fakat ben duyunca çok üzüldüm, istanbulda çoçuk çetesi çok dedi, turist çoçuklarını bile kaçırıp dilenci yapıyorlarmış...allah cezalarını versin böyle insanların masumyavruların geleceğini ellerinden alıyorlar..
  • PEKİ POLİS BİLMİYOR MU SANKİ BU ÇOCUKLARIN DİLENCİ YAPTIRILDIKLARINI BUNLARIN SAKLANDIĞI YERLERİ. BU ŞEKİLDE YAKALANANLAR MUTLAKA OLMUŞTUR. AYNI EVLERE BASKINLAR YAPSALAR YA. YA BU YAVRUCAĞA EĞER DİLENCİLİK YAPTIRACAKLARSA ONU İNCİTİYORLARDIR MUTLAKA ALLAH IM BUNA İNANMAK İSTEMİYORUM ONA ZARAR VERİYOR OLMALARI FİKRİ BENİ NEFES ALMAZ HALE GETİRİYOR SANKİ BİR EL BOĞAIZA KALBİME YAPIŞIYOR.
  • UMUDUMUZ ELBETTE VAR. YUKARDA ALLAH VAR SAVUNMASIZ BİR MELEĞİNİ YALNIZ BIRAKMAYACAK VE BUNCA İNSANIN DUASINI GERİ ÇEVİRMEYECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN. SADECE DUA EDEBİLİYORUM YER GÖK DUA İLE AYAKTA DURUR DERLER. ELBET KARŞILIĞINI ALACAĞIZ DİYORUM.
  • Emniyet güçlerinin bu olayı çözümleyecekleri ve Şeref Can'ın da sağ salim bulunacağına dair inancım daha da arttı.Umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar.İyi şeyler düşünmek, iyi şeyler olmasına katkıda bulunur.Pozitif düşünce..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.