Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mrgözen

arkadaşlar her sabah işimin başına geçergeçmez ilk işim nete bakmak oluyor ve bazı arkadaşlara öyle alışmışım ki maillerini okuyunca yanlız değilim, benimle aynı düşüncelerde olanlar olduğu için allaha şükrediyorum...İYİKİ SİZLER VARSINIZ

BURDAKİ HERKES ARTIK TEK YÜREK OLMUŞ ARKADAŞIM

• WİL ARKADAŞIM, CAN BEYE MAİL ATMIŞTIN CEVAP GELDİMİ?
  • Ben geldim valla çok mutlu oldum arkadaşlar... DÜn misafirim geldi çanakkaleden onlarda tam gaz çalışıyorlar ama çanakkalede olduğunu düşünmüyorlar. Çanakkalede her yerde resmi varmış çocugun zaten.

Ya ben arenaya bir türlü üye olamadam kırk üyelik açtım onay maili gelmedi
  • DAğıtacam bu arenayı bir üye olayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

DAğıtacam bu arenayı bir üye olayım

EVET YA ASLINDA NEKADAR ÇOK DEĞİŞİK İSİM O KADAR ÇOK FORM

BASTIRIN ARKADAŞLAR BENDE 2 TANE ATTIM AMA HALE 2 GÜNDEN BERİ BEKLEMEDE OKUYAMADILAR Bİ TÜRLÜ
  • arkadaşlar aslında bir kişi şöyle güzel bir yazı hazırlasa hepimiz aynı yazıyı herkes kendi emailinden ilgili birimlere yollasak (gazete, tv, haber programları, emniyet vb..) bence güzel olur.

Zamanında telsim gprs yi paralı yapacaktı böyle bir kampanya yapmıştık hani evden bağlantının mode olduğu zamanda bir yazı yamzıştım yüzlerce DH li maille yollamıştı adamlarda ücretsize devam etmişti. Böyle bir şey yapılır. yazacak arkadaş yoksa ben yazayım..

Saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

arkadaşlar aslında bir kişi şöyle güzel bir yazı hazırlasa hepimiz aynı yazıyı herkes kendi emailinden ilgili birimlere yollasak (gazete, tv, haber programları, emniyet vb..) bence güzel olur.

Zamanında telsim gprs yi paralı yapacaktı böyle bir kampanya yapmıştık hani evden bağlantının mode olduğu zamanda bir yazı yamzıştım yüzlerce DH li maille yollamıştı adamlarda ücretsize devam etmişti. Böyle bir şey yapılır. yazacak arkadaş yoksa ben yazayım..

Saygılarımla..

bana uyar çoğunluk ne derse varım
  • mrgözen arkadaşım,
    Can Dündar'a attığım maile cevap gelmedi.Onlar sanırım dizi haberlerle ilgileniyorlar ya da maili okumamış da olabilir.Bu arada Pamuk Prenses gibi ben de Kanal D'ye üye olmaya çalışıyorum ancak olmuyor aktivasyon maili göndermiyorlar bir türlü, o yüzden Arenaya da mesaj yazamıyorum.

Duyarlı arkadaşlarıma sevgiler...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

arkadaşlar aslında bir kişi şöyle güzel bir yazı hazırlasa hepimiz aynı yazıyı herkes kendi emailinden ilgili birimlere yollasak (gazete, tv, haber programları, emniyet vb..) bence güzel olur.

Saygılarımla..

bana uyar çoğunluk ne derse varım

HAKKETTEN İYİ OLUR YA BENDE VARIM AMA EDEBİYATIM FAZLA İYİ DEĞİLDİR O YÜZDEN ŞÖYLE KUVVETLİ BASTIRACAK BİR YAZI OLMASI LAZIM

• quote:

Orjinalden alıntı: wil

mrgözen arkadaşım,
    Can Dündar'a attığım maile cevap gelmedi.Onlar sanırım dizi haberlerle ilgileniyorlar ya da maili okumamış da olabilir.Bu arada Pamuk Prenses gibi ben de Kanal D'ye üye olmaya çalışıyorum ancak olmuyor aktivasyon maili göndermiyorlar bir türlü, o yüzden Arenaya da mesaj yazamıyorum.

Duyarlı arkadaşlarıma sevgiler...

• Aklıma şu geldi, gündüz kuşaklarında hergün yayınlanan programlar var ya, onlara mail atsak ya da irtibat kursak da bu meleğin bulunmasına katkıda bulunmalarını istesek?Çünkü o programları bir sürü kadın izleyici izliyor ve onları da bu şekilde arkamıza alıp programlarda konuya bastırtsak ne dersiniz?
  • VALLA ARKADAŞIN BİRİ SEDA SAYAN IN PROGRAMINA ATMIŞ OKUDUM AMA BEN YAZMAMIŞTIM ŞİMDİ ORAYADA YAZACAĞIM
  • quote:

Aklıma şu geldi, gündüz kuşaklarında hergün yayınlanan programlar var ya, onlara mail atsak ya da irtibat kursak da bu meleğin bulunmasına katkıda bulunmalarını istesek?Çünkü o programları bir sürü kadın izleyici izliyor ve onları da bu şekilde arkamıza alıp programlarda konuya bastırtsak ne dersiniz?

benimde aklıma gelmişti birara sanatçılardan duyarlı birini bulsak diye sonra mailimi sildim,tv dünyası laylay lom ciddiye alırlarmı bilmem...
  • quote:

quote:

Aklıma şu geldi, gündüz kuşaklarında hergün yayınlanan programlar var ya, onlara mail atsak ya da irtibat kursak da bu meleğin bulunmasına katkıda bulunmalarını istesek?Çünkü o programları bir sürü kadın izleyici izliyor ve onları da bu şekilde arkamıza alıp programlarda konuya bastırtsak ne dersiniz?

benimde aklıma gelmişti birara sanatçılardan duyarlı birini bulsak diye sonra mailimi sildim,tv dünyası laylay lom ciddiye alırlarmı bilmem...

BUNUN İÇİN GERÇEKTEN DUYARLI VE HALKIN GÖZÜNDE ÖNEMLİ YER TUTAN BİR SANATÇI BULMAK LAZIM.HÜLYA KOÇYİĞİT GİBİ MESALA. GEÇENLERDE ATV DE ÇOCUK GELİŞİMİ İLE İLGİLİ BİR PROGRAMDA KONUKTU. DEDİ Kİ BEN GÜLŞAH I BÜYÜTÜRKEN ÇOCUK KAÇIRILMA SÖYLENTİLERİ ÇIKMIŞTI GÜLŞAH I TEK BAŞINA HİÇ BİR YERE GÖNDEREMİYORDUM. BELKİ ONA ULAŞABİLSEK EN AZINDAN BU KORKUYU YAŞAMIŞ GİBİ GELDİ BANA.

• BİR BİLSEM
  • HÜLYA KOÇYİĞİT İN SİTESİNİ BULDUM

http://www.hulyakocyigit.net/
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

HÜLYA KOÇYİĞİT İN SİTESİNİ BULDUM

http://www.hulyakocyigit.net/

yaşa be arkadaşım,sen mail at istersen yada hepimiz atalım
  • E MAİL GÖNDERDİM
  • ARkadaşlar uygun bir yazı yazsın biri yawf ben pek beceremem
    Ya da herkes bişiler yazsın ortaklaşa hazırlayalım emtni bu fikir çok güzel ... Belli bir yazıyı her kese forwadlata bilriz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.