Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN ŞİMDİ BU DERNEĞEDE BİR E MAİL ATACAĞIM TÜRKİYEDE KAÇIRILAN VE BİR DAHA AKİBETİ BELLİ OLMAYAN ÇOCUKLAR KONUSUNDA NE YAPABİLECEKLERİ HUSUSUNDA BİL İSTEYİP ŞEREF CAN DAN BAHSEDECEĞİM BAKALIM NE CEVAP GELECEK.
  • arkadaşlar,enemy34 arkadaşımızın dediği gibi tuncay beyin cevabını beklemeliyiz..bir kişi organize ederse daha iyi olur

• BU SABAH İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE YAZMIŞTIM BU CEVAP GELDİ:

Mesajınız alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür eder, iyi günler dileriz. Kayıp çocuklarla ilgili çalışmalarımızda devam etmektedir.
  • Genel cevaptır bu... Daha önceden amcanın mailinde bu gibi yerlerin çalışmayı kestigini okumuştuk
  • BEN ÇALIŞTIKLARINA İNANIYORUM EN AZINDAN İNANMAK İSTİYORUM.ARA ARA YAZMAYA DA DEVAM EDECEĞİM AYRICA.
  • Mutlaka yazmak artı bizim için. Konuyu kapatıp geçmezler bu şekilde bende sürekli yazacaım bakalım.
  • ENEMY34 BAŞKA BİR SAYFADA İSTANBUL DA SON İKİ GÜNÜM DİYE YAZMIŞSIN. BİZ ŞEREF CAN VE AİLESİ İLE İLGİLİ HABERLERİ SENDEN ALIYORDUK GİDERSEN DEVAM EDEBİLECEKMİSİN?
  • BUGÜN BURDA ÇOK YALNIZ KALDIK ARKADAŞLAR YA HERKESİN İŞİ VAR VEYA KİMSE GELMEK İSTEMİYOR KIRGINLAR SANIRIM.
    OLSUN BENİM HALA UMUDUM VAR ANNESİNİN NASIL UMUDU HİÇ BİTMİYECEKSE BENİM DE ÖYLE VE İÇİMDE BUGÜN GÜZEL HİSLERDE VAR İNŞALLAH YAVRUCAĞA KAVUŞACAKLAR DİYORUM. ALLAH IN İZNİ İLE TABİİKİ.
    BİZ BÖYLE SÖYLEDİKÇE AİLENİN UMUTLARI DEVAM EDİYOR ONLARA ZARARVERİYORMUŞUZ DİYE DÜŞÜNENLER VAR ÇEVREMİZDE. BEN DE DEDİMKİ HANGİ ANNENİN UMUDU TÜKENİR. İYİ VEYA KÖTÜ MUTLAKA BİR SONUÇ ALINMALI. VE BEN BU SONUCUN İYİ MUTLU OLACAĞINI UMUT EDİYORUM VE TEKRAR ALLAH A YALVARIYORUM ALLAH IM ŞEREF CAN IN ŞU ANDA SENDEN BAŞKA KİMSESİ YOK O MELEK SANA EMANET EMANETİMİZE İYİ BAK VE ONU ANNECİĞİNE SAĞ SALİM KAVUŞTUR. AMİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

BUGÜN BURDA ÇOK YALNIZ KALDIK ARKADAŞLAR YA HERKESİN İŞİ VAR VEYA KİMSE GELMEK İSTEMİYOR KIRGINLAR SANIRIM.
    OLSUN BENİM HALA UMUDUM VAR ANNESİNİN NASIL UMUDU HİÇ BİTMİYECEKSE BENİM DE ÖYLE VE İÇİMDE BUGÜN GÜZEL HİSLERDE VAR İNŞALLAH YAVRUCAĞA KAVUŞACAKLAR DİYORUM. ALLAH IN İZNİ İLE TABİİKİ.
    BİZ BÖYLE SÖYLEDİKÇE AİLENİN UMUTLARI DEVAM EDİYOR ONLARA ZARARVERİYORMUŞUZ DİYE DÜŞÜNENLER VAR ÇEVREMİZDE. BEN DE DEDİMKİ HANGİ ANNENİN UMUDU TÜKENİR. İYİ VEYA KÖTÜ MUTLAKA BİR SONUÇ ALINMALI. VE BEN BU SONUCUN İYİ MUTLU OLACAĞINI UMUT EDİYORUM VE TEKRAR ALLAH A YALVARIYORUM ALLAH IM ŞEREF CAN IN ŞU ANDA SENDEN BAŞKA KİMSESİ YOK O MELEK SANA EMANET EMANETİMİZE İYİ BAK VE ONU ANNECİĞİNE SAĞ SALİM KAVUŞTUR. AMİN

OFF ARKADAŞIM İNAN VARYA ARTIK DAYANAMIYORUM BİTTİM YA ARTIK TAKAT KALMADI BENDE BÜTÜN AMİNLER ŞEREFİM İÇİN ALLAHIM KAVUŞSUN YAVRUCAK ANASINA ÇOK GÖRME BUNU NOLUR.

• KEŞKE İSTANBUL DA OLUP AİLESİNİ ZİYARET EDİP ELLE TUTULUR BİRŞEYLER YAPIP ONLARIN GÖZÜNE BAKARAK YANINIZDAYIM DİYEBİLSEYDİM AMA OFFFFFFFFF BURADAN HERŞEY O KADAR ZOR Kİ....ONLARIN İÇİ YANIYOR BİZ BÖYLE BEKLİYORUZ HADİ BUGÜN HADİ YARIN DİYE.
  • quote:

KEŞKE İSTANBUL DA OLUP AİLESİNİ ZİYARET EDİP ELLE TUTULUR BİRŞEYLER YAPIP ONLARIN GÖZÜNE BAKARAK YANINIZDAYIM DİYEBİLSEYDİM AMA OFFFFFFFFF BURADAN HERŞEY O KADAR ZOR Kİ....ONLARIN İÇİ YANIYOR BİZ BÖYLE BEKLİYORUZ HADİ BUGÜN HADİ YARIN DİYE.

Gymim biliyormusun az önce bende aynı duyguları içimden geçirdim arkadaşım keşke aileye yakın olsam veya otursam her an her dk destek moral motive çok ihtiyaçları var çokk
  • gymim bu arada sakıncası yoksa bana msn adresini atarmısın ben senin profilini göremiyorum

tabi eğer istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanım

quote:

KEŞKE İSTANBUL DA OLUP AİLESİNİ ZİYARET EDİP ELLE TUTULUR BİRŞEYLER YAPIP ONLARIN GÖZÜNE BAKARAK YANINIZDAYIM DİYEBİLSEYDİM AMA OFFFFFFFFF BURADAN HERŞEY O KADAR ZOR Kİ....ONLARIN İÇİ YANIYOR BİZ BÖYLE BEKLİYORUZ HADİ BUGÜN HADİ YARIN DİYE.

Gymim biliyormusun az önce bende aynı duyguları içimden geçirdim arkadaşım keşke aileye yakın olsam veya otursam her an her dk destek moral motive çok ihtiyaçları var çokk

İSTANBULDA OTURAN ARKADAŞLAR KEŞKE SİZ BİR HAFTA SONU AYARLASANIZDA BERABER YANLARINA GİTSENİZ.BÖYLE OLMUYOR BENİM İÇİNDE GÖRÜŞÜP SARILIP YANLARINDA OLSANIZ, DESTEK OLDUĞUMUZU SÖYLESENİZ İSTEKLERİNİ DİNLESENİZ BANADA İLETİRSİNİZ SONUÇLARINI TABİ BENDE SİZİ KISKANIRDIM BİRARADA OLUP ONLARLA GÖRÜŞTÜNÜZ ŞEREF CAN IN YAŞADIĞI EVİ YATAĞINI RESİMLERİNİ GÖRDÜNÜZ DİYE AMA OLSUN CANINIZ SAĞOLSUN GİDİN DE.

• quote:

gymim bu arada sakıncası yoksa bana msn adresini atarmısın ben senin profilini göremiyorum

tabi eğer istersen

YA BENİM BİLG DA BİR PROBLEM VAR DÜN KIRMIZIYADA ATAMADIM AMA O BANA GÖNDERDİ ADRESİ BENDE KAYDETTİM ONUNLA GÖRÜŞEBİLİYORUM İSTERSEN SEN DENE E MAİL ATMAYI YADA KIRMIZI İLE GÖRÜŞEBİLİYORSAN ONDAN DA ALABİLİRSİN
  • quote:

quote:

gymim bu arada sakıncası yoksa bana msn adresini atarmısın ben senin profilini göremiyorum

tabi eğer istersen

YA BENİM BİLG DA BİR PROBLEM VAR DÜN KIRMIZIYADA ATAMADIM AMA O BANA GÖNDERDİ ADRESİ BENDE KAYDETTİM ONUNLA GÖRÜŞEBİLİYORUM İSTERSEN SEN DENE E MAİL ATMAYI YADA KIRMIZI İLE GÖRÜŞEBİLİYORSAN ONDAN DA ALABİLİRSİN

YA BEN SANA DENEDİM AMA ÜYE PROFİLİN AÇILMIYOR KIRMIZIYLA GÖRÜŞÜYORUZ AMA BUGÜN İZİNLİYMİŞ GÖRÜŞEMEDİK ARTIK YARIN ALIRIM ADRESİNİ SAOL ARKADAŞIM

• quote:

quote:

quote:

tabi eğer istersen

YA BEN SANA DENEDİM AMA ÜYE PROFİLİN AÇILMIYOR KIRMIZIYLA GÖRÜŞÜYORUZ AMA BUGÜN İZİNLİYMİŞ GÖRÜŞEMEDİK ARTIK YARIN ALIRIM ADRESİNİ SAOL ARKADAŞIM

• HERKESE İYİ AKŞAMLAR SAĞLICAKLA KALIN VE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeşminaz -- 25 Mayıs 2006; 17:49:52 >
  • yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cliff Burton -- 26 Mayıs 2006; 0:09:36 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.