Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wil

Arkadaşlar dün forumda bütün gün kimseden mesaj gelmemesine anlam verememiştim.Konunun kilitlenmiş olduğundan haberim yoktu.Kırmızı81'in mailini kendi sitemde sabah gördüm ve sizleri burada bulduğuma sevindim.

HOŞGELDİN ARKADAŞIM DÜN YOKLUĞUN FARKEDİLDİ ASLINDA DÜN O KADAR SAÇMA SAPAN TARTIŞMALAR YAPILDI Kİ BEN ARTIK DAYANAMAYIP ÇIKTIM. SAKİN OLUN DEDİKÇE KONUMUZDAN İYİCE SAPILDIĞINI GÖRDÜM YA BİZİM AMACIMIZ NE BİRLİK OLUP KAMUOYU OLUŞTURMAK FİKİRLER ÜRETMEK İNSANLARA DUYARLILIK KAZANDIRMAK DEĞİL Mİ? E O ZAMAN ARTIK BURADAN BU AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA HER ZAMAN Kİ GİBİ SEVİYELİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDELİM
  • @maxu: Söyleyeceksin ne yaptığını ve neleri nasıl yapmamız gerektiğini öyle ucuz yazılarla buranın insicamını bozma ! Konuya da hakaret etme herkes yazımdan ne demek istediğimi anladı. Sizden daha çok üzülüp gerçekten yardım etmenin gerektiğini söylediğimi anladılar. Burada up diyerek olmaz dediğimi gayet iyi anladılar. Çok iyi anladılar.

İyi Günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 25 Mayıs 2006; 9:37:45 >
  • ARKADAŞLAR BİZ SADECE ŞEREF CAN İÇİN UĞRAŞMIYORUZ AYRICA EMNİYETE VE KANALLARA MESAJLAR ATMAMIZIN NEDENİ ŞU Kİ:
    TÜRKİYE DE YANLIŞ, KÖTÜ, ÜZÜCÜ, İÇ ACITAN ŞEYLER OLUYOR. EGE BÖLGESİNDE SON BİR BİR BUÇUK AY İÇERSİNDE 29 KİŞİ KAYBOLMUŞ (BU BİR GAZETE HABERİDİR ONU DA BULUNCA EKLEYECEĞİM) ÇOĞUNLUĞU KADIN VE ÇOCUK NEREDE BU İNSANLAR BU ÇOCUKLAR KİMİN ELİNDE ORGAN MAFYASIMI FUHUŞ SEKTÖRÜMÜ KAPKAÇ ÇETESİMİ İŞTE BU SORULARIN CEVABI YOK. SUÇLULAR YAKALANAMIYORLAR.
    İŞTE BİZ KANALLARA VE EMNİYETE ŞEREF CAN ENGİN ÖNCELİĞİNDE ONUN GÜZEL GÜLEN GÖZLERİNİN MASUMLUĞUNUN ÖNDERLİĞİNDE BU KONULARI UNUTTURMAMA GAYRETİ İÇERSİNDEYİZ. HALK SUÇLULARIN YAKALNMASINI İSTİYOR DİYORUZ GELECEĞE GÜVENLE BAKMAK İSTİYOR DİYORUZ.
    İŞTE BİZİM AMACIMIZ BU ŞEREF CAN VE DİĞERLERİNİN AKİBETLERİ BELLİ OLSUN VE BİZLER ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNDEN EMİN OLALIM.
  • Hare Rama'nın bazı düşüncelerine katılıyorum.Ancak dediğim gibi acı ve çaresizlik...Asıl konu oturduğumuz yerden birşeyler yapamamak...Bunun için de bu insanları hakir görmeyiniz.Amaç üst konu alt konu değil, yada yönetimin banlanması da değil.

Daha somut şeylerle mesela konuya daha kolay ulaşılır bir biçime getirerek bari oturduğumuz yerden bir katkı sağlamaya çalışmalıyız. Ya da en azından konuyla ilgili kayıp yazılarını, resimleri tanıdığımız çevrelere dağıtarak-asarak herkes bulunduğu çevrede birşeyler yapabilir diye düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

@maxu: Söyleyeceksin ne yaptığını ve neleri nasıl yapmamız gerektiğini öyle ucuz yazılarla buranın insicamını bozma ! Konuya da hakaret etme herkes yazımdan ne demek istediğimi anladı. Sizden daha çok üzülüp gerçekten yardım etmenin gerektiğini söylediğimi anladılar. Burada up diyerek olmaz dediğimi gayet iyi anladılar. Çok iyi anladılar.

İyi Günler.

Benim bir tane up yazan mesajımı göstersene..
  • @gymim: Çok güzel işte arkadaşım ben de diyorum ki toplanın gidin emniyete basını çağırın bildiri yazın serbest toplum örgütleri tabip odaları sanayi odaları onlara haber verin onların önlerinde basını çağırın olayları anlatın. Bunlar niye olmuyor oturduğunuz yerden up up up (bir örnek kelimedir bunu gibi yararsız sözcükler demek istiyorum) deyip nete girmişken bu konuya da iki satır edebiyat yapayım demekle olmaz ki. Bu kadar ucuzluk iki aydır sürmez ki ayıp diye birşey var. Gürol güzel söyledi herkez imzasına koysun bütün konularda görülsün. Bari bunu yapın da sadece konu dışında değil bari buradaki forumun her tarafında görünsün. Evlerinize astınız mı? Arabalarınıza astınız mı? Akşamları cafeleri kahvehaneleri dolaşıp anlattınız mı bu olayları?

İyi Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 25 Mayıs 2006; 9:48:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

@gymim: Çok güzel işte arkadaşım ben de diyorum ki toplanın gidin emniyete basını çağırın bildiri yazın serbest toplum örgütleri tabip odaları sanayi odaları onlara haber verin onların önlerinde basını çağırın olayları anlatın. Bunlar niye olmuyor oturduğunuz yerden up up up (bir örnek kelimedir bunu gibi yarasız sözcükler demek istiyorum) deyip nete girmişken bu konuya da iki satır edebiyat yapayım demekle olmaz ki. Bu kadar ucuzluk iki aydır sürmes,z ki ayıp diye birşey var. Gürol güzel söyledi herkez imzasına koysun btün konularda görülsün.

İyi Günler

ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN ARKADAŞIM

• Orjinalden alıntı: enemy34

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

Orjinalden alıntı: mrgözen

sizin kadar üzülüyorum hatta çocukları çok severim ama izlediğiniz yol yanlış kusura bakmayın ama böyle yaparak bir yere ulaşamazsınız

Arkadaşım dogru metod konusunda ciddi anlamda yardımlarınızı , hatta konunun taşıyıcısı olmanızı beklerim... Sizce ne yaparak bir yere ulaşırız , burada beni ve herkesi aydınlatırsanız inanın çok faydası olacaktır..

ARKADAŞIM,ORJİNAL BEN DEĞİLİM...
  • Maxu ve Hare Rama konuyu kişisel tartışmaya dönüştürmesin lütfen. Konuya ve ne yapabileceğimize sabitlenelim. Sakin olun ....Hepimiz olgun insanlarız...
  • İŞTE BİZ BUNUN İÇİNDE BURDAYIZ

Ailesiyle birlikte geldiği Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadası'nda kaybolan 2,5 yaşındaki Can Şerif Engin'in amcası Yüksel Engin, yeğeninin bulunması konusunda ümitli olduklarını ve toplumun her kesiminden yardım beklediklerini söyledi. Engin, yeğeni Çan Şerif Engin için her gün Türkiye'nin çeşitli illerinden ihbarlar geldiğini ifade ederek, ''Olumlu veya olumsuz tüm ihbarları yetkililerle birlikte değerlendiriyoruz'' dedi.
    Kamuoyunun bu konuda duyarlı olmasının kendilerini daha da ümitlendirdiğini anlatan Engin, ''Yakınlarımız tarafından internet aracılığıyla başlatılan yeğenimizin bulunmasına dair yardım kampanyası bir çığ gibi büyüdü ve duyarlı vatandaşlarımız kendilerine iletilen mesajları bağlantılı oldukları kişi ve kurumlara gönderdiler. Bu duyarlı davranış bizi umutlandırdı. Ümidimizi kaybetmedik. Toplumun her kesiminden yardım bekliyoruz'' diye konuştu. Engin, konuyla ilgili bilgisi olanların bilgisi olanların (505) 432 26 64 numaralı telefonu aramalarını istedi.

• arkadaşlar bu topic amacından saptı dün bende mod arkadaşlardan rica ettim fakat üst konu yapılmayacağı konusunda hem fikirler dilerseniz daha fazla polemiğe girmeyelim yapılacak birşey yok kendi takdirleridir
    ancak şunuda belirtmeden geçemiyeceğim ilk başlarda 1-2 arkadaşımız direk modlara yönelik atıflarda bulunmasaydı bu konu şimdi üst konu olmuştu.bu benim şahsi fikrim

saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

arkadaşlar bu topic amacından saptı dün bende mod arkadaşlardan rica ettim fakat üst konu yapılmayacağı konusunda hem fikirler dilerseniz daha fazla polemiğe girmeyelim yapılacak birşey yok kendi takdirleridir
    ancak şunuda belirtmeden geçemiyeceğim ilk başlarda 1-2 arkadaşımız direk modlara yönelik atıflarda bulunmasaydı bu konu şimdi üst konu olmuştu.bu benim şahsi fikrim

saygılarımla

TAMAMEN KATILIYORUM
  • Kapatılan linkteki son mesaja şunu ekledim.

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_7239345/tm.htm
    Şeref Can için Lüütfen yukardaki linke bakınız.

Bu konu gereksiz mesajların çoğalması ve yapılan polemik dolayısı ile kapatılmıştır.
    DH üyesi olarak destek vermek istiyorsanız imza'nıza Şeref Can ile ilgili linkleri ekleyiniz ve sanal olmayan dünyanızda da tanıdık ve arkadaşlarınızla bu konuyu paylaşınız. Kayıp olan Şeref Canı'ın bulunması için verilecek destek ilerde başımıza gelebilecek kayıp olaylarını engellemek için bir adımdır.

İmzanıza koyabileceğiniz linkler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_6610963/mpage_1/key_/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_7239345/tm.htm
    http://serefcanengin.tr.cx/

Birbirimizle polemiğe girmezsek belki de ufaklık için katkımız büyür.

• quote:

arkadaşlar bu topic amacından saptı dün bende mod arkadaşlardan rica ettim fakat üst konu yapılmayacağı konusunda hem fikirler dilerseniz daha fazla polemiğe girmeyelim yapılacak birşey yok kendi takdirleridir

saygılarımla

ÇOK DOĞRU ARKADAŞIM,BEN BU KİLİTLENMEYİ UYARI OLARAK KABUL EDİYORUM.YÖNETİCİLERDE DUYARLI OLMASALARDI,YAKLASIK 2AYDAN BERİ ÜST KONU YAPMAZLARDI..
  • Gymim'in yazdıkları beni çok sevindirdi.İşte amaç buydu...Ailenin yanında ve konuya hala duyarlı olduğumuzun - bu duyarlılığı devam ettirmeye çalıştığımızın bilinmesi....

"Kamuoyunun bu konuda duyarlı olmasının kendilerini daha da ümitlendirdiğini anlatan Engin, ''Yakınlarımız tarafından internet aracılığıyla başlatılan yeğenimizin bulunmasına dair yardım kampanyası bir çığ gibi büyüdü ve duyarlı vatandaşlarımız kendilerine iletilen mesajları bağlantılı oldukları kişi ve kurumlara gönderdiler. Bu duyarlı davranış bizi umutlandırdı. Ümidimizi kaybetmedik."

İşte budur arkadaşlar.

Şimdi daha fazla ne yapabilirize gelelim.Dediğim gibi duyarlı olan herkes, Şeref Can'ın resimlerinin ve kayıp yazısı-şüpheli şahıs resimleri ile birlikte irtibat telefonlarını içeren bir çıktı alsınlar ve bulundukları yöredeki bakkal-market-esnaf dükkanları ve caddeler vs.... bu kayıp yazısını imkanları dahilinde tanıdık- ahbap- eş dost ile heryere assınlar...

• Yaklaşık 2-3 bin kişinin çalıştığı bir şirketteyim ve bana gelen maili yolluyorum size.

Yapılması gereken işte bu:

"Küçük Şeref için internet sitesi

Çanakkale’de 7 Nisan’da kaybolan ve hálá bulunamayan 2 yaşındaki Şeref Can Engin’nin ailesi bir web sitesi kurdu. Küçük Şeref’in bulunabilmesi için açılanwww.serefcanengin.tr.cx adresli sitede şeref’e ait fotoğraflar ve ihbar telefonları yer alıyor.

Sitenin giriş bölümünde "Sitemizdeki resimlere lütfen dikkatli bakınız. Resimlerdeki 2 yaşındaki Şeref Engin 7 Nisan günü Çanakkale Şehitlikleri Kabatepe Dinlenme Noktası’nda kaçırılmıştır. Yapılan tüm çalışmalara rağmen ona halen ulaşılamadı" deniyor."

Resim de vardı ama yapıştıramadım....

Haydi şimdi herkes tanıdığı herkese bu şekilde mail atsın.....

• quote:

Orjinalden alıntı: mrgözen

quote:

saygılarımla

ÇOK DOĞRU ARKADAŞIM,BEN BU KİLİTLENMEYİ UYARI OLARAK KABUL EDİYORUM.YÖNETİCİLERDE DUYARLI OLMASALARDI,YAKLASIK 2AYDAN BERİ ÜST KONU YAPMAZLARDI..

Siz ne saçmalıyosunuz ? her kez üstüne basa basa dile getiriyor, burda söz konusu bir bebek. ben burda site sahibi Gün beyi eshefle kınıyorum, tüm konularda eksik kalan, kendi kişisel isteklerini ortaya koyan bu kadar modu bir arada tuttuğu için. Ayrıca konunun 2 ay üst konu olarak durmasının, arkasına saklanılmasının ne gereği var ? Ateş düştüğü yeri yakar sayın modlar. Allah sizin başınıza vermesin !

• Bu haber bugünkü Hürriyet internet gazetesindeymiş.Aynı anda bana da mail olarak geldi. Linki verdiğin için teşekkürler MissCeren iyi oldu.

Ayrıca Hürriyet Gazetesine de Teşekkürler..Sanırım attığımız mailler yerine ulaştı..
  • @Oben54 sevgili arkadaşım senden ricam eğer birilerine tepki göstermek istiyorsan bunu mail veya pm yoluyla yap hepimizin içi yanıyor. bu topicte kavga yerine neler yapabileceğimizi konuşalım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.