Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bakıyorumda gymim ve enemy den başka doğru dürüst ilgilenen yok, mesaj atan ise 3-5 kişi, vay be, insani değerlerimiz kayboluyor galiba yavaş yavaş..
  • İnsani değerlerimiz kanu kitlenip açılan başlık silinince kayboldu bile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxu

ya bakıyorumda gymim ve enemy den başka doğru dürüst ilgilenen yok, mesaj atan ise 3-5 kişi, vay be, insani değerlerimiz kayboluyor galiba yavaş yavaş..

KIRMIZI81, SERKANIM, MRGÖZEN, PAMUK_PRENSES DE UNUTLUMASIN ONLARDA HER ZAMAN GAYRETLE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR
  • arkadaşlar hepimizin içi yanıyor fakat ortamı gerecek şeyler yazmayalım

• KArdeşş ortamı biz mi gerdi. Ne vardı o mesajın kalması kime dokunuyordu anlamadım. Yatıcak yeriniz yok yatıcak.... ALlaha nasıl hesap vereceksiniz. Vicdanınız szılamıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

arkadaşlar hepimizin içi yanıyor fakat ortamı gerecek şeyler yazmayalım

AYNI FİKİRDEYİM DAHA SAKİN LÜTFEN BİZİM AMACIMIZ BİRBİRİMİZİ KIRMAK BAŞKALRINA SATAŞMAK İNTİKAM ALMAK DEĞİL BİZ BİR MELEĞİ ARIYORUZ VE BULACAĞIZ ALLAH IN İZNİ İLE BAZILARI BUNA İNANMASA DA. BENİM BİLE BİR ARA MORALİMİ BOZUP İNANCIMI ZEDELEDİLER AMA YILMAK YOKKKKK
  • YAZIK YA BU KONU NEDEN SABİTLENMİYOR....

KAYIP HABERİ ENGELLİLERİN SİTESİNDE BİLE SABİT KONU KAÇ HAFTADIR BİRAZ İBRET ALIN MODLAR...
    LİNK BU BAKIN SABİT KONU
    SABİT KONU
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

insanı bu noktaya getiriyolar ama.valla sanki bizden yana değilde kaçırandan yanalar...

• BAKIN KIZMAYA BAŞLADIM ARTIK BUGÜN BÜTÜN GÜN BOYUNCA BURADAN BİRİLERİNE KAHRETTİNİZ. BU ZAMANINIZI ENERJİNİZİ KANALLARA EMNİYET GÜÇLERİNE MAİL ATARAK DEĞERLENDİRDİNİZ Mİ ACABA? BİZ BU SAYFAYI ZATEN TOPLUCA BU ŞEKİLDE EMAİLLER ATALIM DİYE KULLANMIYORMUYUZ?BIRAKIN BİRBİRİNİZLE UĞRAŞMAYI MESAJLAR ATIN GEREKLİ YERLERE
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

arkadaşlar hepimizin içi yanıyor fakat ortamı gerecek şeyler yazmayalım

ÇOK DOĞRU ARKADAŞIM,ORTAMI GERECEK ŞEYLER YAZDIKÇA KİLİTLENİYORUZ.ALT KONUDA OLSAK ZAMANLA ÜSTLERE ÇIKARIZ İNŞALLAH...AYRICA İMZAN İNSANI RAHATLATIYOR...
  • up
  • ya sakin olmak elde değil yaaa . HAzmedemiyourm ben bu yapılanı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maxu

quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

quote:

Orjinalden alıntı: mrgözen

KAYITLAR TEKRARLANIYOR 11 HAZİRAN İZMİR/ŞİRİNCE BULUŞMASI SON KATILIM
    Buraya uyduğu an konuyu üste alırım.Gerekli düzenleme olsun lütfen.DİYORDU ARKADAŞ BİZİMDE YÖNETİCİLERDEN BİR DOSTUMUZ OLSAYDI KEŞKE....

arkadaşım lütfen birşey söylerken asloı astarının olup olmadığını araştırın yönetimden hiçbir tanıdığım yok nede bir konuşmuşluğum ahbaplığım sizleri anlıyorum hatta önercektim bizim konu yerine bu konunun üst konu olmasını ama şimdi görüyorum da bu işi amacından saptırıp karalama kampanyasına dönüştürdünüz bende en az sizler kadar istiyorum ancak bu sitelerden yapılcak bir iş değil ve o kadar zaman üst konu oldu herkes olayı biliyor daha fazla durması bir şeyi değiştirmeyecek yönetim fazlasıyla müsama gösterdi bu konuya o kadar bulunmasını istiyorsanız bilgisayar başında duracağınıza çıkın arayın hepinizi anlıyorum ama herkese sataşarak birşey elde edemezsiniz daha çok insanların nefretini kazanırsınız ben konumun aşağı alınıp sizin konunun üst konu yapılmasını isteyecetim ama baktım ki tanıyıp tanımadan herkese saldırıyorsunuz bunun böyle olmaması gerek bende sizin kadar üzülüyorum hatta çocukları çok severim ama izlediğiniz yol yanlış kusura bakmayın ama böyle yaparak bir yere ulaşamazsınız

Niye önermedin o zaman, üst konu olarak sadece seninkinin gözükmesi güzel oluyordur eminim. Söylediğin sözün samimiyetine kendin inanıyormusun..

Cliff Burton daha çocuk yaştasın ve çocuğun olmadığı için bu duyguyu anlayamazsın..

Hiç değilse susarak saygı göster..

bu yüzden önermedim sanırım açıklayıcı bir cevaptır böyle devam edin siz ki önersem bile kabul olmazdı nedeni de bence çok açık aynaya bakın egolarınız yüzünden olan çocuğa oluyor çocuk yaşta olabilirim ama 3 tane yeğenim var ve akılın yaşta deil başta olduğunu çok güzel görüyoruz burda

• Elinizi vicdanınıza bir koyun bakalım.
    Eklemeden edemiycem . Etme bulma dünyası diye boşuna dememişlerdir.
  • Bu konuyu da amacından saptırırsanız bir yenisini açamayacaksanız haberiniz olsun. Madem ki davanız Şerefcan o zaman onu konuşun. Daha sonra diğer topic'in kilitlenme sebeplerini uzun uzun anlatacağım, şimdi evden çıkmam gerekiyor. Gece geç geleceğim.

Ben gelene kadar bu konuyu da kilitletmeden amacınız doğrultusunda yazarsanız, uzun uzun tartışırız. Ben sebepleri söylerim, siz sebeplerinizi söylersiniz bir yol buluruz. Lütfen sakin olun. Sizin için asıl önemli olan kayıp kişi ise ha o topic olmuş ha bu.. Hala neyin tartışması bu anlamadım.

Göreşmek üzere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Bu konuyu da amacından saptırırsanız bir yenisini açamayacaksanız haberiniz olsun. Madem ki davanız Şerefcan o zaman onu konuşun. Daha sonra diğer topic'in kilitlenme sebeplerini uzun uzun anlatacağım, şimdi evden çıkmam gerekiyor. Gece geç geleceğim.

Ben gelene kadar bu konuyu da kilitletmeden amacınız doğrultusunda yazarsanız, uzun uzun tartışırız. Ben sebepleri söylerim, siz sebeplerinizi söylersiniz bir yol buluruz. Lütfen sakin olun. Sizin için asıl önemli olan kayıp kişi ise ha o topic olmuş ha bu.. Hala neyin tartışması bu anlamadım.

Göreşmek üzere...

evet bekliyoruz bazı arkadaşlarımızın gençliğine ve aşrı duyarlı olmasına verin lütfen
  • benim anlamadığım ben kötü birşey mi söyledim neden bu kadr üstüme geldiniz benim konum üst konu olduğun da sizin konunuzda üst konuydu ve benimkinin üst konu olmasıyla sizinknin silinmesinin de içbir alakası yok ki ben herzaman girip yukarı yapmışımdır alt konu olduğunda ama nedense hedef yaptınız beni ailesine saygım olmasaydı neler derdim ama bazı kendini bilmezler için o insanları üzmeye kıyamıyorum ve de lütfen buraya yazmayın cevabınızı pm atın kirletmeyin konuyu ben sadee merak ettim bana saldırmanızın sebebini
  • YA ARKADAŞLAR LÜTFEN BIRAKIN FINDIK KABUĞUNU DOLDURMAYACAK ŞEYLERİ HEPİMİZİN İÇİ YANIYOR LÜTFEN. EN AZINDAN BU FORMU TAKİP EDEN SEVGİLİ ŞEREF CANIN ' IN AİLESİNE SAYGI GÖSTERELİM ONLARI AYAKTA TUTAN BU FORM VE DESTEĞİMİZ.

LÜTFEN DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİNİZ VE HEPBİRLİKTE İNŞALLAH MUTLU SONU YAKALAYACAĞIZ.

EMİNİM
    UMUT SADECE UMUT VE DESTEK
  • quote:

ya lütfen böyle bi konuyu saçma sapan saptırmayalım...ben günlerdir şeref için mesaj atıyorum ama şuan konu şerefi geçti..ben bi süre mesaj atmayacağım.ve şeref için başka yerlerde başka şeyler yapmaya çalışacağım..sizde bu kavgayı bırakın artık..ayıp yaa

AYNI FİKİRDEYİM

• @Arkadaşlar anlamadığım birşey var? Siz buraya yazarak mı bu şirin çocuğu arıyorsunuz? Tamam buraya duyuruldu iki linki de üst konuya koyduk. İçinde yardımseverlik duygusu olan ve elinden birşey gelecek biri tıklar ve amacına ulaşır. Devamlı hamaset duygusu içinde yazarak ekran başında durarak ta çocuk arandığına ilk kez şahit oluyorum. Üstelik onunla bununla atışarak sulu sulu yazarak arandığına da ilk defa

Aramak ve katkısı olacak insanlar Lütfen ekran başında vakit haracmayın da yapacak birşeyiniz varsa gidin yapın ! Uluorta yazarak çocuk aranmaz

Yani demek istediğim şu ki olaya saygı duyduğum için ve burada ekran başında olanlar takır tukur yazarak vakit öldürüp olaya bir nevi saygısız oldukları için yazdım bunu. Çocuğu aramak isteyen emniyetle irtibatta olur aile ile irtibatta olur. Bir iz yakalar gelir duyurur. Burada ne oluyor bir sürü saygısızlık nerdeyse çocuk üzerinden şamata oluyor ben buna dikkat çekmek istedim.

Geçmiş olsun Allah kavuştursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 24 Mayıs 2006; 17:50:20 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.