Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yönetim açıklama yap hangi zihniyetle aylardır üst konu olan topic i kilitlersin

• quote:

Orjinalden alıntı: sevin2217

kalbimiz seninle şeref canım..bi umut lütfen yöneticiler..lütfen..

AYNI YAŞLARDA YEĞENİM VAR HATTA AYNI BU MASUMCUK GİBİ; GÖRÜNCE GUZUUM DEDİM.
    ALLAH ANASINA BABASINA SEVENLERİNE SABIR VERSİN O MASUMCUK A FENALIK DÜŞÜNENLERE DE ALLAH AKIL FİKİR VİCDAN VERSİN..
    FENA OLDUM BEN NEYSE..
    ANNESİNİ GÖREN OLURSA DESİN Kİ
    DAHA ŞEFAATCİ ARAMASIN BU MASUMUN ŞEFAATİ TÜM YARATILMIŞLARA YETER...
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

buraya şöyle güzel bir mail örneği yazarsanız gönderecek kişilerede kolaylık olur

BUNU EMNİYETE YAZDIM

SİZLERE BİR ANNE OLARAK YALVARIYORUM, LÜTFEN ŞEREF CAN ENGİN İ VE İLAYDA YI BULUN. ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ, ZOR KOŞULLARDA ÇALIŞIYORSUNUZ TAHMİN EDİYORUM. AMA DAHA TAM OLARAK KONUŞAMAYAN, DERDİNİ ANLATAMAYAN, BENİ ANNEME GÖTÜRÜN BİLE DİYEMEYEN BİR MELEK VAR ORTADA 45 GÜNDÜR KAYIP.ONU DÜŞÜNMEKTEN GÖZLERİMDE NE YAŞ NE DE UYKU KALDI KENDİ OĞLUMA BAKARKEN İÇİM TİTİRİYOR. NE OLUR ONU BULUN. ALLAH SİZLERİ KORUSUN, GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM.

ARENANIN FORUM SAYFASINA GİRERSENİZDE PEK ÇOK ARKADAŞIMIZIN MESAJINI OKUYABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeşminaz -- 24 Mayıs 2006; 14:56:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrgözen

KAYITLAR TEKRARLANIYOR 11 HAZİRAN İZMİR/ŞİRİNCE BULUŞMASI SON KATILIM
    Buraya uyduğu an konuyu üste alırım.Gerekli düzenleme olsun lütfen.DİYORDU ARKADAŞ BİZİMDE YÖNETİCİLERDEN BİR DOSTUMUZ OLSAYDI KEŞKE....

arkadaşım lütfen birşey söylerken asloı astarının olup olmadığını araştırın yönetimden hiçbir tanıdığım yok nede bir konuşmuşluğum ahbaplığım sizleri anlıyorum hatta önercektim bizim konu yerine bu konunun üst konu olmasını ama şimdi görüyorum da bu işi amacından saptırıp karalama kampanyasına dönüştürdünüz bende en az sizler kadar istiyorum ancak bu sitelerden yapılcak bir iş değil ve o kadar zaman üst konu oldu herkes olayı biliyor daha fazla durması bir şeyi değiştirmeyecek yönetim fazlasıyla müsama gösterdi bu konuya o kadar bulunmasını istiyorsanız bilgisayar başında duracağınıza çıkın arayın hepinizi anlıyorum ama herkese sataşarak birşey elde edemezsiniz daha çok insanların nefretini kazanırsınız ben konumun aşağı alınıp sizin konunun üst konu yapılmasını isteyecetim ama baktım ki tanıyıp tanımadan herkese saldırıyorsunuz bunun böyle olmaması gerek bende sizin kadar üzülüyorum hatta çocukları çok severim ama izlediğiniz yol yanlış kusura bakmayın ama böyle yaparak bir yere ulaşamazsınız

• quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

quote:

Buraya uyduğu an konuyu üste alırım.Gerekli düzenleme olsun lütfen.DİYORDU ARKADAŞ BİZİMDE YÖNETİCİLERDEN BİR DOSTUMUZ OLSAYDI KEŞKE....

arkadaşım lütfen birşey söylerken asloı astarının olup olmadığını araştırın yönetimden hiçbir tanıdığım yok nede bir konuşmuşluğum ahbaplığım sizleri anlıyorum hatta önercektim bizim konu yerine bu konunun üst konu olmasını ama şimdi görüyorum da bu işi amacından saptırıp karalama kampanyasına dönüştürdünüz bende en az sizler kadar istiyorum ancak bu sitelerden yapılcak bir iş değil ve o kadar zaman üst konu oldu herkes olayı biliyor daha fazla durması bir şeyi değiştirmeyecek yönetim fazlasıyla müsama gösterdi bu konuya o kadar bulunmasını istiyorsanız bilgisayar başında duracağınıza çıkın arayın hepinizi anlıyorum ama herkese sataşarak birşey elde edemezsiniz daha çok insanların nefretini kazanırsınız ben konumun aşağı alınıp sizin konunun üst konu yapılmasını isteyecetim ama baktım ki tanıyıp tanımadan herkese saldırıyorsunuz bunun böyle olmaması gerek bende sizin kadar üzülüyorum hatta çocukları çok severim ama izlediğiniz yol yanlış kusura bakmayın ama böyle yaparak bir yere ulaşamazsınız

ARKADAŞIM,ÜZERERİNE NİYE ALINIYORSUNKİ,BUNU BAŞKA BİR ARKADAŞIMIZ SÖYLEMİŞ.AYRICA SENİNDE BU KONUDA ÇOK DUYARLI OLDUĞUNU BİLİYORUM,NİYETİM KİMSEYİ RENCİDE ETMEK DEĞİL SADECE ŞEREF CAN KONUSUNUN UNUTULMAMASI...

• ARKADAŞIM KİMSENİN KİMSEYE SATAŞTIĞI YOK ARANIZDA BÖYLE YANLIŞ ANLAMALAR OLUYOR YAPMAYIN LÜTFEN. BİZ İLLA ÜST KONU OLALIM DEMİYORUZ AYRICA SADECE SAYFAMIZ TEKRAR AÇILSIN DİYORUZ. BİZ BURADA ACILARI PAYLAŞIP ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BAZI KURUMLARA MAİLLER ATIP ŞEREFİN UNUTULMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORUZ. ELİMDEN GELSE YEMİN EDERİM KAPI KAPI DA ARARIM. BİZİ ÜST KONU YAPMAYI TEKLİF ETMEYİ DÜŞÜNMKETEN DE BAHSETMİŞSİN SAĞOLASIN.

AMA BÖYLE BİRBİRİMİZE KIZARAK OLMAZ ARKADAŞLAR YAPMAYIN AMACIMIZDAN SAPMAYALIM LÜTFEN.
  • ARKADAŞLAR BİŞEYLER OLMASI LAZIM BİŞEYLER YAPILMASI LAZIM BU BÖYLE OLMAYACAK GÜNLER GEÇİYOR SAATLER GEÇİYOR BİR BİR ZAMAN DARALIYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanım

ARKADAŞLAR BİŞEYLER OLMASI LAZIM BİŞEYLER YAPILMASI LAZIM BU BÖYLE OLMAYACAK GÜNLER GEÇİYOR SAATLER GEÇİYOR BİR BİR ZAMAN DARALIYOR.

HAKLISIN AMA NE ?
  • quote:

quote:

quote:

ARKADAŞIM,ÜZERERİNE NİYE ALINIYORSUNKİ,BUNU BAŞKA BİR ARKADAŞIMIZ SÖYLEMİŞ.AYRICA SENİNDE BU KONUDA ÇOK DUYARLI OLDUĞUNU BİLİYORUM,NİYETİM KİMSEYİ RENCİDE ETMEK DEĞİL SADECE ŞEREF CAN KONUSUNUN UNUTULMAMASI...

arkadaşım bende unutulmamasını istiyorum ya aynı şey benimde başıma gelseydi diye düşününce çok kötü oluyorum ama bunu yönetime yada başkalarına çatarak birşey yapamazsınız keşke elimizden birşey gelse sadece ailesine sabır dileyebiliyorum ama bu konu burada durdukça acılarını hatırlatmaktan başka bir işe yaramıcak forumdan birşey çıkacağını sanmıyorum yani kusura bakmayın ama tabi ki umutları kaybetmemek güzel birşey ama bazı şeyleri kabullenip hayata devam etmek gerekir bazen ne kadar zor da olsa beni yanlış anlamayın ama bazen birşeyi ne kadar istesende ne kadr çabalasanda yapacak birşey olmuyor tabi ki umutlar sürsün ama belli birsüre sonrada bazı şeyleri kabullenmek gerekir zorda olsa

• ENGİN AİLESİ BU FORUMA GİRDİKLERİNDE,YANLIZ DEĞİLİZ DEMELERİNİ İSTİYORUM...BİZLER ZAMANLA UNUTABİLİRİZ AMA ONLAR ÖLÜNCEYE KADAR UNUTMAYACAKLAR.....
  • quote:

ENGİN AİLESİ BU FORUMA GİRDİKLERİNDE,YANLIZ DEĞİLİZ DEMELERİNİ İSTİYORUM...BİZLER ZAMANLA UNUTABİLİRİZ AMA ONLAR ÖLÜNCEYE KADAR UNUTMAYACAKLAR.....

BELKİ BU ACI BİR HATIRA OLARAK KALICAK ARKADAŞIM AMA BULUNACAK SAĞ SALİM KAVUŞACAK ANASINA GÖRECEKSİN

UMUTLARINIZI YİTİRMEYİN EĞER ŞEREF ÖLMÜŞ OLSAYDI KESİNLİKLE BİRŞEKİLDE BULUNURDU O YAŞIYOR ALLAHIM ONU KORUYOR

DULARIMIZ ONUNLA

• ALİBA BİZ BOŞUNA UĞRAŞIYORUZ ARKADAŞLAR. GİTTİ GÜZEL GÜLEN GÖZLÜ MELEK YAVRUM GİTTİ. KİMSENİN UMUDU KALMAMIŞ BİZİMKİSİ DE BİTSİN ARTIK ÇOK YORULDUM BEN YA BÖYLE İNSANLARA LAF ANLATMAKTAN HADİ ORAYA MAİL ATALIM HADİ BURAYA YAZALIM DEMEKTEN SONUÇ YOK SONUCA YAKLAŞMAK YOK KİMSEDEN YARDIM YOK ÇARE YOK ALLAH IM SANA DA DARILDIM BEN BUGÜN ARTIK BU KADAR UĞRAŞMAYA BARİ ÖLDÜYSE O ÇIKSAYDI ORTAYA O DA YOK YAŞIYORSA DA ANNESİNDEN AYRI YAŞAMAK MI BU . HADİ AİLEYİ İMTAHANA ÇEKİYORDUN ALLAH IM O MELEĞİ NİYE KULLANIYORSUN BAK BENİ BİLE İSYAN ETTİRME NOKTASINA GELDİN Kİ BENİM SANA İNANCIMI BİLİRSİN AMA BENİDE BÖYLE SINADIN DEMEK Kİ VE BEN DE KAYBETTİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

ALİBA BİZ BOŞUNA UĞRAŞIYORUZ ARKADAŞLAR. GİTTİ GÜZEL GÜLEN GÖZLÜ MELEK YAVRUM GİTTİ. KİMSENİN UMUDU KALMAMIŞ BİZİMKİSİ DE BİTSİN ARTIK ÇOK YORULDUM BEN YA BÖYLE İNSANLARA LAF ANLATMAKTAN HADİ ORAYA MAİL ATALIM HADİ BURAYA YAZALIM DEMEKTEN SONUÇ YOK SONUCA YAKLAŞMAK YOK KİMSEDEN YARDIM YOK ÇARE YOK ALLAH IM SANA DA DARILDIM BEN BUGÜN ARTIK BU KADAR UĞRAŞMAYA BARİ ÖLDÜYSE O ÇIKSAYDI ORTAYA O DA YOK YAŞIYORSA DA ANNESİNDEN AYRI YAŞAMAK MI BU . HADİ AİLEYİ İMTAHANA ÇEKİYORDUN ALLAH IM O MELEĞİ NİYE KULLANIYORSUN BAK BENİ BİLE İSYAN ETTİRME NOKTASINA GELDİN Kİ BENİM SANA İNANCIMI BİLİRSİN AMA BENİDE BÖYLE SINADIN DEMEK Kİ VE BEN DE KAYBETTİM.

ALLAHA OLAN İNANÇIN SARSILMASIN ARKADAŞIM,İNSANIN ELİNE BİR DİKEN DAHİ BATSA SEVABI VARMIŞ,BU ACILARIN MÜKAFATI BURADA OLMASSA EĞER ÖTEKİ ALEMDE VERİLECEK...ALLAHTAN BAŞKA KİMİMİZ VAR....

• Hala bulunamadı mı?
  • bu d.h. yöneticilerinin yatıcak yeri yok böyle bir konuyu sildiler.... ben şimdi onlardan şüphelenmeye başladım sanki bu işte bir parmakları var gibime geliyor

sayın yönetim yetıcak yeriniz yok....!!!!

• AMA ARTIK HAKKETTEN ÇOK YORULDUM ÇARESİZLİK BEYNİMİ KALBİMİ VİCDANIMI KEMİRİYOR ARTIK. ANNESİNE DESTEK OLMAK İSTEDİM O MELEĞİN YÜZÜNÜ GÖZLERİNİ GÖRÜNCE ONU KURTARMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK İSTEDİM AMA EN YAKINIMIZDAKİ İNSANLAR BİLE BİZE İNANMIYOR BIRAK ELLERİ. SADECE DUALARIMIZ VAR BİLİYORUM AMA ZAMAN GİTTİKÇE AZALIYOR SANKİ ŞEREF CAN DEĞİŞECEK AİLESİNİ UNUTACAK KÖTÜ İNSANLARIN ELLERİNDE YANLIŞ İŞLERE ALIŞTIRILACAK BUNLARI DÜŞÜNMEKTEN PERİŞAN OLDUM HEPİMİZ PERİŞAN OLDUK YİNE DE ALLAH IMA OLAN İNANCIM EKSİLMESİN DUALARIMA DEVAM EDECEĞİM DÜN KURAN OKUDUM NAMAZ KILDIM ŞEREFCİK İÇİN ALLAH IM BUNU BARİ KABUL ET ARTIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta59

bu d.h. yöneticilerinin yatıcak yeri yok böyle bir konuyu sildiler.... ben şimdi onlardan şüphelenmeye başladım sanki bu işte bir parmakları var gibime geliyor

sayın yönetim yetıcak yeriniz yok....!!!!

ARKADAŞIM BU SAYFAYIDA MI KAPATTIRMAYA ÇALIŞIYORSUN BİRAZ SAKİN OL LÜTFEN

• quote:

quote:

Niye önermedin o zaman, üst konu olarak sadece seninkinin gözükmesi güzel oluyordur eminim. Söylediğin sözün samimiyetine kendin inanıyormusun..

Cliff Burton daha çocuk yaştasın ve çocuğun olmadığı için bu duyguyu anlayamazsın..

Hiç değilse susarak saygı göster..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxu -- 24 Mayıs 2006; 16:00:43 >

• Böyle İnsanfsızlık böyle vicdansızlık görmedim ... nedir bu yaa .... HAdi durmayın editleyin mesajlarımızı hadi durmayın ŞEfer Canı bulmak isteyenleri atın forumdan banlayın....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.