Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle duyarlılığınız için teşekkürler. Bizler burada bir kaç kişi birleşebildik ve birlik olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Dİğer yazılarımızı dikkatle okursanız amacımızdan sapmış değğiliz. Ayrıca google indexsinden Şeref Can yazınca direk burası gelliyor. Dh olmasaydı biz birleşemezdik. Amacımız siteyi karıştırmak vs değil. Sadece birazcıkta olsa yardımcı olabilmek. Şahsım adına bir sululuk yaptığımı düşünmüyorum. Emek veren birisi olarakta kitlenmesine bozulmam ve tepki göstermem çok normal. Eger sizler bir yanlış gördüyseniz bu kural dışıdır deyip uyaarmanız yeterli. Anlayacak yaştayız hepimiz. Konun kitlenmesi sonucu birliikte hareketimiz bozuldu. Buradaki kimsenin msni yok bende. Sadece forumdan konuşuyoruz. Tekrar ekliyorum google indexsinde en çok çıkan site burası.... Hergün bir haber vardır belki diye açtığım sayfayı görememek içimi acıttı. Zaten üzüntümüz büyük acımız büyük bu tür tartışmalara girmek daha çok yıpratacak bizi. Aldığınız kararda mutlaka haklı yönleriniz vardır. Lütfen bundan sonraki topiclerimiz silinmesin. Hiç bir açıklama alamadan silinen topiclerre tepkimizde bence yerindeydi. Şİmdi tatlı bir yolunu bulup işimize devam edelim. Başka bir şekilde aramam mümkün değil ben ankradayım. Sokakta yürürken gözüm çocuklarda ama elimden basına duyurmaktan başka iş gelmez.Emniyete mailden başka bir şey gelmez. Tek başımada beni kimse iplemez.
    Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

Öncelikle duyarlılığınız için teşekkürler. Bizler burada bir kaç kişi birleşebildik ve birlik olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Dİğer yazılarımızı dikkatle okursanız amacımızdan sapmış değğiliz. Ayrıca google indexsinden Şeref Can yazınca direk burası gelliyor. Dh olmasaydı biz birleşemezdik. Amacımız siteyi karıştırmak vs değil. Sadece birazcıkta olsa yardımcı olabilmek. Şahsım adına bir sululuk yaptığımı düşünmüyorum. Emek veren birisi olarakta kitlenmesine bozulmam ve tepki göstermem çok normal. Eger sizler bir yanlış gördüyseniz bu kural dışıdır deyip uyaarmanız yeterli. Anlayacak yaştayız hepimiz. Konun kitlenmesi sonucu birliikte hareketimiz bozuldu. Buradaki kimsenin msni yok bende. Sadece forumdan konuşuyoruz. Tekrar ekliyorum google indexsinde en çok çıkan site burası.... Hergün bir haber vardır belki diye açtığım sayfayı görememek içimi acıttı. Zaten üzüntümüz büyük acımız büyük bu tür tartışmalara girmek daha çok yıpratacak bizi. Aldığınız kararda mutlaka haklı yönleriniz vardır. Lütfen bundan sonraki topiclerimiz silinmesin. Hiç bir açıklama alamadan silinen topiclerre tepkimizde bence yerindeydi. Şİmdi tatlı bir yolunu bulup işimize devam edelim. Başka bir şekilde aramam mümkün değil ben ankradayım. Sokakta yürürken gözüm çocuklarda ama elimden basına duyurmaktan başka iş gelmez.Emniyete mailden başka bir şey gelmez. Tek başımada beni kimse iplemez.
    Saygılarımla...

aynen arkadaşıma katılıyorum,niyetimiz kimseye sataşmak değil.....Ayrıca kızmak yok ama,medenice fikirlerimizi söylüyoruz bu forum haber alma forumuysa eğer,arkadaşımın başına kuş sıçtı,saçımdan bir parmak döküldü,,eşimden ayrıldım,karpuz sişmanlatırmı?.....gibi konularlamı ilgilenelim?niyetimiz sadece engin ailesi bu foruma girdiklerinde yanlız olmadıklarını bilmeleri bizler zamanla unutabiliriz ama onlar ölünceye kadar unutmayacak.manevi destek olmak istememiz suçmu?ayrıca kendi adıma söylemem gerekiyorsa bir hata yaptımsa bugüne kadar herkezden özür dilerim...

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efece -- 24 Mayıs 2006; 22:03:35 >
  • GÖREVİNİZİ YAPIN
  • up up up
  • up
  • up
  • YA KARDEŞİM ARA SIRA ŞURAYA BİR ŞEYLER YAZIN HARBİCİ FORUM KONU DIŞI BİR B.K a yarasın
  • Öncelikle çocuğun ailesine çok geçmiş olsun yanlış anlaşılmak istemem 2 yaşında çocuğu şehitlikte kaybeden insanın aklından şüphe ederim. up olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

@Arkadaşlar anlamadığım birşey var? Siz buraya yazarak mı bu şirin çocuğu arıyorsunuz? Tamam buraya duyuruldu iki linki de üst konuya koyduk. İçinde yardımseverlik duygusu olan ve elinden birşey gelecek biri tıklar ve amacına ulaşır. Devamlı hamaset duygusu içinde yazarak ekran başında durarak ta çocuk arandığına ilk kez şahit oluyorum. Üstelik onunla bununla atışarak sulu sulu yazarak arandığına da ilk defa

Aramak ve katkısı olacak insanlar Lütfen ekran başında vakit haracmayın da yapacak birşeyiniz varsa gidin yapın ! Uluorta yazarak çocuk aranmaz

Yani demek istediğim şu ki olaya saygı duyduğum için ve burada ekran başında olanlar takır tukur yazarak vakit öldürüp olaya bir nevi saygısız oldukları için yazdım bunu. Çocuğu aramak isteyen emniyetle irtibatta olur aile ile irtibatta olur. Bir iz yakalar gelir duyurur. Burada ne oluyor bir sürü saygısızlık nerdeyse çocuk üzerinden şamata oluyor ben buna dikkat çekmek istedim.

Geçmiş olsun Allah kavuştursun

Bu konuda hiç bir yerde sulu sulu yazı yazılmadı, lütfen biraz insaflı konuşunuz..

Ayrıca biz konuya saygısızca yaklaşmıyoruz, sizin yönetici olarak bize bu şekilde iftirada bulunmanız daha büyük bir saygısızlıktır..Buraya takır tukur vakit öldürmek için yazmıyoruz, sadece elimizden gelen bu kadar..

• HÜRRİYETİN İNTERNET SİTESİNDEN ALDIM BU HABERİ ZATEN BU KONU SADECE HÜRRİYETTE ELE ALINIYOR

Gündem

25 Mayıs 2006
    Küçük Şeref için internet sitesi

Çanakkale’de 7 Nisan’da kaybolan ve hálá bulunamayan 2 yaşındaki Şeref Can Engin’nin ailesi bir web sitesi kurdu. Küçük Şeref’in bulunabilmesi için açılanwww.serefcanengin.tr.cx adresli sitede şeref’e ait fotoğraflar ve ihbar telefonları yer alıyor.

Sitenin giriş bölümünde "Sitemizdeki resimlere lütfen dikkatli bakınız. Resimlerdeki 2 yaşındaki Şeref Engin 7 Nisan günü Çanakkale Şehitlikleri Kabatepe Dinlenme Noktası’nda kaçırılmıştır. Yapılan tüm çalışmalara rağmen ona halen ulaşılamadı" deniyor.

• Yapılan tüm çalışmalara rağmen bulunanamışmış ne yapıldıysa sanki

canım yavrum benim allahım bana o gücü verse seni kimin elindeysen çekip alsam kurtarsam yavrum KEŞKE
  • Orjinalden alıntı: enemy34

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

Orjinalden alıntı: mrgözen

sizin kadar üzülüyorum hatta çocukları çok severim ama izlediğiniz yol yanlış kusura bakmayın ama böyle yaparak bir yere ulaşamazsınız

Arkadaşım dogru metod konusunda ciddi anlamda yardımlarınızı , hatta konunun taşıyıcısı olmanızı beklerim... Sizce ne yaparak bir yere ulaşırız , burada beni ve herkesi aydınlatırsanız inanın çok faydası olacaktır..

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanım

Yapılan tüm çalışmalara rağmen bulunanamışmış ne yapıldıysa sanki

canım yavrum benim allahım bana o gücü verse seni kimin elindeysen çekip alsam kurtarsam yavrum KEŞKE

BİLEMİYORUZ Kİ BELKİ HAKİKATEN ARADILAR ÇOCUĞU HEM YAKALANIP SERBEST BIRAKILANLARI DA UNUTMAYALIM. BEN HER FIRASATTA EMNİYETE VE KANALLARA YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM. BAZI ARKADAŞLAR BİLG BAŞINDA BU İŞ OLMAZ KALKIN ARAYIN DİYOR BEN EGE BÖLGESİNDE DEĞİLİM OLSAM HER AKŞAM İŞ ÇIKIŞI BİR SOKAK GEZER ARARIM YEMİNLE. AMA BURADA DA GÖZÜM HEP DIŞARDA KÜÇÜK ÇOCUKLARDA.
    ŞU AN ELİMDEKİ TEK SİLAHI BİLGİSAYARDAN E MAİL ATMAYI KULLANACAĞIM MESELA BUGÜN İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE YAZACAĞIM. DÜN BÜYÜK BİR OPERASYON DÜZENLEYİP HIRSIZLIK ÇETESİNİ ÇÖKERTMİŞLER. ONLARI TEBRİK EDİP AYNI ÇABAYI ŞEREF CAN İÇİN DE GÖSTERECEKLERİNİ BİLDİĞİMİ VE ONLARDAN İYİ HABERLER BEKLEDİĞİMİ YAZACAĞIM.

• @Bak maxu düşünmeden yazmak hoş değil. Mesajımı tekrar tekrar okuyun. Bu yazı sana yazılmadı ama sen etkilendi isen onu bilemem?

Öncelikle iftira diyen sana soruyorum: Cidden merak ediyorum sen buraya yazı yazınca çocuğun bulunması için nasıl bir artı oluşuyor?

Acaba buraya sıcacık koltuğuna oturup yanında çayın nette surf yaparken keyifle bu topiğe iki satır yazı yazmak senin kanınca nasıl bir katkı oluyor anlamak istiyorum.

Ayrıca bu kadar bize kusur bulup iftira diyecek kadar iftira atanlar kaçınız ve özellikle maxu acaba somut ne yaptınız?

Burada oturup yazı yazıp magduriyet edebiyatı yapacağınıza atlayın gidin aileyi bulun elinize bir çiçek alıp onları teselli edin. Gidin emniyetle konuşun oradaki verilebilen izlere göre dağ taş demeden araştırma yapın da görelim. Yaptığınız işin resim ve bilgilerini de buraya koyun da sizinle gurur duyalım. Hatta yaptığınız bu örnek çalışmayla gerçekten çocuğu bulun da tv lere gazetelere haber yapma sözü benden.

Yoksa burada up deyip bunu üst konu yapın vicdansız modlar deyip çocuk bulunmaz !

Üstelik bir aydan fazla üstte kaldı. Gerçekçi olun. Hele böyle ciddi dramatik bir konuda bari ciddi olun. Ucuz yardımseverlik gibi bir yolu bari bu yürek dağlayan olayda kullanmayın. Zaten üst konuda başlığı aynen vererek iki konunun linkini de koyduk. Yardımcı olacak insan orayı tıklar görür ve bir bilgi ve blegesi varsa konuya mesaj yazarak bildirir.

İyi Günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

Öncelikle duyarlılığınız için teşekkürler. Bizler burada bir kaç kişi birleşebildik ve birlik olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Dİğer yazılarımızı dikkatle okursanız amacımızdan sapmış değğiliz. Ayrıca google indexsinden Şeref Can yazınca direk burası gelliyor. ...

Bence şu daha efektif bir çözüm olabilir;

DH düşünülünce (benim gibi) Konu Dışına genellikle girmeyen bir çok insan var. Kayıp konusunu desteklemek isteyenler imzalarına koyarlar. İsteyen link olarak isteyen o minik'in resmiyle birlikte. Böylelikle bu imzayı taşıyanların her mesajında kayıp konusu gündeme gelir. Kazanç, alışılagelmiş sabit bir üst konudansa her alandaki mesajlarda bu konuyu sıcak tutmaktır. Unutmayalım ki burada üst konu olarak kaldığında bir kaç gün sonra herkes buna alışıyor ve insan artık dikkat etmiyor. Oysa imzalarda taşımak sürekli yeni insanlara bunu ulaştırmak demek.

Bir araya gelinen yer olarak bu konu kalır, diplere düşeceğini sanmam ama düşse bile imzanızdaki linkten kolayca ulaşılır. Hem de üst konu olup olmaması tartışılacağına kayıpların bulunması ile ilgili katkıya odaklanmış olur.

Değinmek istedğim diğer nokta ise bu ufaklığın Türkiye'deki tek kayıp olmadığıdır. Binlerle ifade edilen bu sayıyı düşününce her kayıp yakının burada bir konu açıp üst konu olmasını talep etmesi karşısında yaşanacakları farkedip, üst konu olmaması konsundaki kararı anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

• @:Gürol harika bir katkı sana teşekkür ederim. İşte arkadaşlar bari dağ taş gezip çocuk arama işine katkı yapmıyorlar bari çözüm üretseler böyle de up deyip vicdansız mod demekten başka birşey demeden.
  • Arkadaşlar dün forumda bütün gün kimseden mesaj gelmemesine anlam verememiştim.Konunun kilitlenmiş olduğundan haberim yoktu.Kırmızı81'in mailini kendi sitemde sabah gördüm ve sizleri burada bulduğuma sevindim.

Arkadaşlar,

Epey üzücü diyaloglar olmuş hepinize geçmiş olsun.Kim ne derse desin, burada birbirimizden konu ile ilgili haberler alabiliyoruz en azından.Bunun için biz kendi konumuza bakalım.Amacımız kimseyle dalaşmak değil, herkes çok üzgün ve çaresiz.İşte bu çaresizlik de bazen elimizde olmayan sonuçlara neden olabilir.Biz kimseye takılmayalım konumuz dışında.Herkes kendi işine baksın, tekrar şansı verilen bu sayfayı da kaybetmeyelim diğer sayfa açılmayacaksa buradan da devam edebiliriz.Ancak daha sakin ve yapıcı olarak.

Forum yöneticilerine de birşeyler söylemek istiyorum:

Burada geyik muhabbeti ile ilgilenmek istemeyen birkaç anne ve içinde vicdan taşıyan birkaç destekçi var ÇARESİZLİK insanlara isyan ettirir.Ayrıca bu konu Tüm Türkiye'nin gündemi sadece bizim değil.Bu da demek oluyor ki sizin sitenizi, google da bu konu taratıldığında da en üste taşıyan bir konu..........

Hepinize sevgiler..

• quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama
    @Bak maxu düşünmeden yazmak hoş değil. Mesajımı tekrar tekrar okuyun. Bu yazı sana yazılmadı ama sen etkilendi isen onu bilemem?

Öncelikle iftira diyen sana soruyorum: Cidden merak ediyorum sen buraya yazı yazınca çocuğun bulunması için nasıl bir artı oluşuyor?

Acaba buraya sıcacık koltuğuna oturup yanında çayın nette surf yaparken keyifle bu topiğe iki satır yazı yazmak senin kanınca nasıl bir katkı oluyor anlamak istiyorum.

Ayrıca bu kadar bize kusur bulup iftira diyecek kadar iftira atanlar kaçınız ve özellikle maxu acaba somut ne yaptınız?

Burada oturup yazı yazıp magduriyet edebiyatı yapacağınıza atlayın gidin aileyi bulun elinize bir çiçek alıp onları teselli edin. Gidin emniyetle konuşun oradaki verilebilen izlere göre dağ taş demeden araştırma yapın da görelim. Yaptığınız işin resim ve bilgilerini de buraya koyun da sizinle gurur duyalım. Hatta yaptığınız bu örnek çalışmayla gerçekten çocuğu bulun da tv lere gazetelere haber yapma sözü benden.

Yoksa burada up deyip bunu üst konu yapın vicdansız modlar deyip çocuk bulunmaz !

Üstelik bir aydan fazla üstte kaldı. Gerçekçi olun. Hele böyle ciddi dramatik bir konuda bari ciddi olun. Ucuz yardımseverlik gibi bir yolu bari bu yürek dağlayan olayda kullanmayın. Zaten üst konuda başlığı aynen vererek iki konunun linkini de koyduk. Yardımcı olacak insan orayı tıklar görür ve bir bilgi ve blegesi varsa konuya mesaj yazarak bildirir.

Sen nereden biliyorsun bunları yapıp yapmadığımı? Sen kahinmisin? Sen olayları uzaktan görebildiğinimi iddia ediyorsun?

Bende şimdi sana iftira atsam iyimi? Hare Rama çocuk kaçırıldı diye seviniyor desem iyimi? Ama deyip de seviyemi düşüremem..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.