Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @oben54: Hadi şimdi sen gidip bir şerefcan tişörtü bastırıp üzerine giyiyorsun. Sürekli otobüste gezip insanlara bunu yüksek sesle anlatmaya çalışıyorsun. Metro önlerinde bu tişörtle bekliyor ve bildiri dağıtıyorsun. Ve bu fotolardan afiş yaptrıp tüm semtin cafelerine asıyorsun. Senin bu günkü görevin bu oben54. Ucuz ucuz yazıp buranın havasını da bozma. Yakışıksız kelimelerin yazılacağı bir konu değil burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 25 Mayıs 2006; 10:23:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oben54

quote:

Orjinalden alıntı: mrgözen

quote:

Orjinalden alıntı: efece

arkadaşlar bu topic amacından saptı dün bende mod arkadaşlardan rica ettim fakat üst konu yapılmayacağı konusunda hem fikirler dilerseniz daha fazla polemiğe girmeyelim yapılacak birşey yok kendi takdirleridir
    ancak şunuda belirtmeden geçemiyeceğim ilk başlarda 1-2 arkadaşımız direk modlara yönelik atıflarda bulunmasaydı bu konu şimdi üst konu olmuştu.bu benim şahsi fikrim

saygılarımla

ÇOK DOĞRU ARKADAŞIM,BEN BU KİLİTLENMEYİ UYARI OLARAK KABUL EDİYORUM.YÖNETİCİLERDE DUYARLI OLMASALARDI,YAKLASIK 2AYDAN BERİ ÜST KONU YAPMAZLARDI..

Siz ne saçmalıyosunuz ? her kez üstüne basa basa dile getiriyor, burda söz konusu bir bebek. ben burda site sahibi Gün beyi eshefle kınıyorum, tüm konularda eksik kalan, kendi kişisel isteklerini ortaya koyan bu kadar modu bir arada tuttuğu için. Ayrıca konunun 2 ay üst konu olarak durmasının, arkasına saklanılmasının ne gereği var ? Ateş düştüğü yeri yakar sayın modlar. Allah sizin başınıza vermesin !

ARKADAŞIM,BEN İSTERİMKİ ŞEREF CAN BULUNUNCAYA KADAR ÜST KONU OLSUN,DEMEK Kİ BU SİTENİN SAHİPLERİ ONLAR BENCE ÇOK SERT ATIPLARDA BULUNANLAR OLDU ONLARDA GURUR YAPIYORLAR İNADINA CEPHE ALDILAR..

• Konuyu saptırmayalım, kişisel tavırların Şeref Can'a katkısı olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oben54

....... ben burda site sahibi Gün beyi eshefle kınıyorum, tüm konularda eksik kalan, kendi kişisel isteklerini ortaya koyan bu kadar modu bir arada tuttuğu için. Ayrıca konunun 2 ay üst konu olarak durmasının, arkasına saklanılmasının ne gereği var ? Ateş düştüğü yeri yakar sayın modlar. Allah sizin başınıza vermesin !

Oben54, konuda kalmanızını rica ediyorum.

EĞer modlar yada forum ile ilgili şikayetiniz var ise lütfen daha ilgili konularda dile getirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

Evet arkadaşlar bence aile ile görüşüp (Tuncay Engin) bir takım toplumsal eylemler (gösteri , yürüyüş , basın açıklaması , sosyal örgütleri ziyaret gibi ) yapmanın zamanı gelmiştir...

• mrb arkadaslar..foruma girince gözlerime inanamadım..acılan konu kilitlenmemiş ve modlar bile bu konuda..hepinize çok teşekkür ediyorum kendi adıma..dün umudumu yitirmiştim ama bugün daha güzel olacak..sesimiz iyice yayılmaya basladı.sayenizde...ama hani herkes imzasına ekleyecekti..eklemeyenler var.
  • 25 Nisan'da yayınlanan eski bir haberi buldum.

Edremitte birisi Çocuk kaçırma olaylarıyla ilgisi olabilecek o robot resimleri biryerlere asmış halkın dikkatli olması için ve hakkında soruşturma başlatılmış halkı tedirgin ediyor gerekçesi ile......

Çok üzüldüm.
    Ben de tam o robot resimleri arıyordum çıktı alıp asmak için, karşıma böyle birşey çıktı....?

Peki biz bu çocuğu nasıl arayacağız ve herkesi haberdar edeceğiz arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wil

25 Nisan'da yayınlanan eski bir haberi buldum.

Edremitte birisi Çocuk kaçırma olaylarıyla ilgisi olabilecek o robot resimleri biryerlere asmış halkın dikkatli olması için ve hakkında soruşturma başlatılmış halkı tedirgin ediyor gerekçesi ile......

Çok üzüldüm.
    Ben de tam o robot resimleri arıyordum çıktı alıp asmak için, karşıma böyle birşey çıktı....?

Peki biz bu çocuğu nasıl arayacağız ve herkesi haberdar edeceğiz arkadaşlar?

BU HABERİ BEN SANA VERECEKTİM AMA MORALİNİN BOZULMASINI İSTEMEDİM. BİR ÖĞRETMEN BAYANA BU YÜZDEN SORUŞTURMA AÇTILAR.

• quote:

Evet arkadaşlar bence aile ile görüşüp (Tuncay Engin) bir takım toplumsal eylemler (gösteri , yürüyüş , basın açıklaması , sosyal örgütleri ziyaret gibi ) yapmanın zamanı gelmiştir...

KATILIYORUM BAŞTAN BERİ İSTEDİĞİM ŞEY BU. SOSYAL ÖRGÜTLERİ ZİYARET İYİ FİKİR ÖNCE ONLARLA GÖRÜŞÜP SONRA YÜRÜYÜŞ İÇİN BU ÖRGÜTLERDEN DE YARDIM TALEP EDİLEBİLİR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

quote:

KATILIYORUM BAŞTAN BERİ İSTEDİĞİM ŞEY BU. SOSYAL ÖRGÜTLERİ ZİYARET İYİ FİKİR ÖNCE ONLARLA GÖRÜŞÜP SONRA YÜRÜYÜŞ İÇİN BU ÖRGÜTLERDEN DE YARDIM TALEP EDİLEBİLİR.

PEKİ NASIL OLCAK ORGANİZASYON YAPILMASI LAZIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanım

PEKİ NASIL OLCAK ORGANİZASYON YAPILMASI LAZIM

aile ile görüşüp tarih ve yer belirlemek gerekir. ve tabi öncelikli sosyal örgüt neresi olmalı onu.
  • bu adresi googlede araken buldum nasıl bir yer inceleyelim arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum çocukların korunması çocuk hakları konusunda faal gibi geldi bana

http://www.shudernegi.org/
  • yürüyüşe kaç kişi katılır acaba?10-15 kişiyle olmaz..kimse dikkate bile almaz..millet zaten korkak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

bu adresi googlede araken buldum nasıl bir yer inceleyelim arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum çocukların korunması çocuk hakları konusunda faal gibi geldi bana

http://www.shudernegi.org/

SAYFA AÇILMIYO ARKADAŞIM YA
  • ben baktım ama pek anlamıyorum bu işlerden.ordada forum sayfası var..ordada bi anket baslatabiliriz..
  • Yazınızın tamamına katılıyorum. Elbette kaybolan ufaklığın bulunmasını ben de istiyorum ve bu konudaki çabaları takdirler karşılıyorum. Ama burada foruma ve mod lara saldıran insanlar niye günlerce bu konuyu üst topic olarak tutmuş olunmasını ve bu konuda istedikleri kadar topic açılmasına ve bunların güncel kalmasına izin verilmesini niye göz ardı ediyorlar anlamıyorum. Zannedersiniz ki yazanların hepsi mükemmel, iyilik perisi insanlar. Burada yazarak bu dileklere katılmak ve fotoları bu forum aracılığı ile daha fazla kişiye ulaştırmak güzel ama öyle bir hava oluşturulmuş ki sanki bu çocuğun bulunmamasına sebep bu üst topic in kaldırılması. Şimdi benim beklediğim burada acaip hararetle forumu ve modları eleştiriken mangalda kül bırakmayan arkadaşların bilgisayar başından kalkıp, yollara düşüp bu çocuğun bulunmasına aktif bir şekilde katılmasını istiyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

@Bak maxu düşünmeden yazmak hoş değil. Mesajımı tekrar tekrar okuyun. Bu yazı sana yazılmadı ama sen etkilendi isen onu bilemem?

Öncelikle iftira diyen sana soruyorum: Cidden merak ediyorum sen buraya yazı yazınca çocuğun bulunması için nasıl bir artı oluşuyor?

Acaba buraya sıcacık koltuğuna oturup yanında çayın nette surf yaparken keyifle bu topiğe iki satır yazı yazmak senin kanınca nasıl bir katkı oluyor anlamak istiyorum.

Ayrıca bu kadar bize kusur bulup iftira diyecek kadar iftira atanlar kaçınız ve özellikle maxu acaba somut ne yaptınız?

Burada oturup yazı yazıp magduriyet edebiyatı yapacağınıza atlayın gidin aileyi bulun elinize bir çiçek alıp onları teselli edin. Gidin emniyetle konuşun oradaki verilebilen izlere göre dağ taş demeden araştırma yapın da görelim. Yaptığınız işin resim ve bilgilerini de buraya koyun da sizinle gurur duyalım. Hatta yaptığınız bu örnek çalışmayla gerçekten çocuğu bulun da tv lere gazetelere haber yapma sözü benden.

Yoksa burada up deyip bunu üst konu yapın vicdansız modlar deyip çocuk bulunmaz !

Üstelik bir aydan fazla üstte kaldı. Gerçekçi olun. Hele böyle ciddi dramatik bir konuda bari ciddi olun. Ucuz yardımseverlik gibi bir yolu bari bu yürek dağlayan olayda kullanmayın. Zaten üst konuda başlığı aynen vererek iki konunun linkini de koyduk. Yardımcı olacak insan orayı tıklar görür ve bir bilgi ve blegesi varsa konuya mesaj yazarak bildirir.

İyi Günler.

• ARKADAŞLAR LÜTFEN KONUMUZU SAPTIRIP TEKRAR KİTLETTİRMEYİN YAA... Burada uğraşıyoruz işte. Bİzler burada kahvemizi çayımızı alıp geiyik olsun diye uğraşmıyoruz. Ben msni bile kapıyorum konuya adapte olayım diye. Bir çok kişiyle tanıştığımı buradan ulaştığımı en azından benim gibiduyarlı insanlarla buluşuğumu söylemiştim. El ele verip bir şeyler yapmaya çalışıyoruz tartışmalara son verelim ve bizler kaldığımız yerden devam edelim çalışmalra çok geç kalıyoruz günler alehimize işliyor arkadaşalr gereksiz tartışmalarla vakit geçirmeyelim... okuldan arkadaşlardan destek aldım güzel bir şeyler yapmaya çalışyırouz. UP diyoruz çünkü google indexsi artıyor gündemde kalıyor... Kayıp bir çocuk üzerinden propaganda yapıpta egolarınızı tatmin etmeyin lütfen. İşin özüne dönün . Haydi bakalım... Şeref can için el ele verelim bulunca kavgamızı ederiz
  • bu arada yazım üst konularaydı sizlere değil. Ankarada oalcak her eyleme katılırım ama bunlar zor işler izin almak uzun sürer. Vermeyede bilirler. TORPİL LAZIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevin2217

ben baktım ama pek anlamıyorum bu işlerden.ordada forum sayfası var..ordada bi anket baslatabiliriz..

BU SİTE SOSYAL HİZMET UZMANLARI DERNEĞİ SAYFASI BEN DE ÇOK FAZLA İNCELEYİP ANLAYAMADIM AMA ÇOCUKLARIN KORUNMASI VE ÇOCUK HAKLARI KONUSUNDA ÇALIŞMALARI VAR VE AYRICA TÜRKİYENİN HER BÖKLGESİNDE ÇEŞİTLİ İLLERDE DE ŞUBELERİ VARMIŞ BELKİ BİZE BİR KATKILARI OLABİLİR.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.