Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepimiz burada sevaba girmek bir yavrucuğu kurtarmak için uğraşıyoruz ama benim ümidim tükendi...

yani organ mafyası falan dedi herkes..organ mafyası kaç ay oldu elinde tutup çocuğüu besleyecek değil ya ...

dün kaymakamlığa gitmiştim işim vardı..orda da resimleri vardı..içim parçalandı..4 nisandan beri yok..
  • BEN GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜM İNSANIN ELİNDEN BİR ŞEY GELMEMESİ ÇOK KÖTÜ BEBEK COMDA ŞEREFCANLA İLGİLİ FORUM AÇTIM 340 KİŞİ OKUMUŞ KEŞKE DAHA FAZLA BİR ŞEY YAPABİLSEK
  • quote:

Orjinalden alıntı: wil

enemy34
    Teğmen

21 Nisan 2006; 23:03:25

--------------------------------------------------------------------------------

Şeref Can ın bulunması için uğraşan akrabalarından birisi cep telefonu üzerinden 20.04.2006 tarihinde saat 16:49 da tehtit edildi...( Sen falanca yerde bazı şeyleri fazla kurcalıyorsun , elini ayağını çek , kendine gel .vs...vs...) Savcılıga gerekli bilgiler verildi.. Arayan şahsın numarası görünmüyordu... Birilerinin kuyruguna basıldı galiba.. Bence güvenlik kuvvetlerinin bu konu üzerinde daha ciddi durması lazım... Sonuçta ortada ailelerinden koparılan küçücük yavrular var... Devletimizin güvenlik kuvvetlerini ben daha kuvvetli bilirdim.. Ama Jandarma ile emniyet arasında kopukluklar var gibi... İstanbul emniyetine daha resmi bilgi gelmemişmiş.... Çocuk bulunsa bile istanbul emniyetinde resmi başvuru olmadıgından kimbilir neler olacak..
    Devletimizin büyüklüğüne güveniyoruz....
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ARKADAŞLAR KAPATILAN FORUMUMUZDA ENEMY34 ARKADAŞIMIZ 21 NİSANDA BUNLARI YAZMIŞ 3 YA DA 4. SAYFA

BU TELEFON GÖRÜŞMESİNDEN BİR SONUÇ ALINIP ALINMADIĞINI ENEMY34 ARKADAŞIMIZ BİLİYOR MU ACABA

• Arkadaşlar belli adresleri daha önceden vermiştik az önce yazdığımız metni sürekli forwad etmeliyiz böyle durarak olmaz. Arkasınn sağlam oldgunu kaçıranın daha öcne konuşmuştuk bu açıkça ordatda. Birileri bu işlerden ii para kazanıyor. Benim yavrum yanmış onların umurunda değil ki: Neyse bizim umudumuz tükenmedi tükenmes. Hala bir haber yoksa demekki yaşıyor. SAdece organ mafyası değil biliyorsunuzki çocukları kaçırıp başka aileye parayla satıyorlar. Mutlaka bulucaz bu şerefciği.... Bu konu kapanmayacak eninde sounda açığa çıkacak bir yavrumuz kayıp başka yavrularımız kaybolmasın. Bu şekilde iz sürebilecek konumda ve bilgide değiliz. SAdece daha çok insan duysun diye bişiler yapabilirz. Millet uyumasın artık . Para için bir meleği bile kaçırabilen çocuklar yetiştirmesinler. Şimdi umut tükendi vs demek yok tam gaz ben devam ederin diyenler varsa yazsın. Onlarla yolumuza devam edelim.
  • bencede üst konu mutlaka olmalıııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

Arkadaşlar belli adresleri daha önceden vermiştik az önce yazdığımız metni sürekli forwad etmeliyiz böyle durarak olmaz. Arkasınn sağlam oldgunu kaçıranın daha öcne konuşmuştuk bu açıkça ordatda. Birileri bu işlerden ii para kazanıyor. Benim yavrum yanmış onların umurunda değil ki: Neyse bizim umudumuz tükenmedi tükenmes. Hala bir haber yoksa demekki yaşıyor. SAdece organ mafyası değil biliyorsunuzki çocukları kaçırıp başka aileye parayla satıyorlar. Mutlaka bulucaz bu şerefciği.... Bu konu kapanmayacak eninde sounda açığa çıkacak bir yavrumuz kayıp başka yavrularımız kaybolmasın. Bu şekilde iz sürebilecek konumda ve bilgide değiliz. SAdece daha çok insan duysun diye bişiler yapabilirz. Millet uyumasın artık . Para için bir meleği bile kaçırabilen çocuklar yetiştirmesinler. Şimdi umut tükendi vs demek yok tam gaz ben devam ederin diyenler varsa yazsın. Onlarla yolumuza devam edelim.

BİZ BAŞINDAN BERİ AYNI DOĞRULTUDA DEVAM EDİYORUZ ZATEN YILMAK YOK BEN HERGÜN BAZI KURUMLARA E MAİLLER ATIYORUM TEK TEK OLMAZ TOPLUCA OLMALI. LÜTFEN BU SAYFAYI SADECE OKUYARAK GEÇMEYELİM ARKADAŞLAR HER OKUYAN BİR MAİL ATSIN EMNİYETE, KANALLARA
    MESELA
    BU İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ADRESİ
    iemwebservis@iem.gov.tr

• Attım şimdi oraya mail.
  • yaa bu kadar da.....bende üzüldüm kaybolmasına ama sonuç çıkacağını sanmıyorum.bu şekilde nasıl bulunacak nasıl sonuç alınacak daha önce kaybolanların akibetleri ne oldu?sadece bu topicde ve forumlarda şeref can engin için değil diğer kaybolan insanlar içinde burada konuşalım çünkü aynı kişinin kaybı zamanla burada unutulur.diğer kaybolan insanlar da ailelerin kederleri büyük.bu topic şeref can için değil diğer kaybolanlar için de topic olsa üst konuya taşınabilir .çünkü burada takip ettiğim kadarıyla hep aynı cümleler aynı kelimeler ve üst üste sayfa yığılmaları bu nereye kadar gidecek.......
  • Şeref canımız inşallah bulunacak hep beraber önemli yerlere mailler atıp bu konunun unutulmamasını sağlayacağız...şeref can daha 2 yaşında annesini emen bir bebek(mutlaka başka kayıp insanlarda var onlar içinde elimizden geleni yapmak lazım)...Şeref can hepimizin evladı oldu ŞEREF CANIMIZI UNUTTURMAYACAĞIZ...
  • Gittiği yere kadar şeref can bulunana kadar mutlaka birileri sesimizi duyacaktır . Daha hiç bir şey yapmadık biz bir organize olalaım o zaman görüceksiniz.
  • dua edelim çok ŞEKER YAaA
  • nerdesin DH ? nerde kardeşlik, nerde merhamet saygı
  • ARENANIN FORUM SAYFALARI BİZLERİN MESAJLARI İLE DOLMAYA BAŞLADI .UMARIM FAYDASINI GÖRÜRÜZ VE BİZİ DİKKATE ALIRLAR.
  • bunu yukarı çıkarın
  • yukarı
  • çocuk mu kalır bu tarihe çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brera -- 27 Mayıs 2006; 1:36:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

quote:

Orjinalden alıntı: cloisterer

çocuk mu kalır bu tarihe çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştur :(

ARKADAŞIM ÜZÜLDÜĞÜNÜN FARKINDAYIM AMA DAHA NAZİK OLURSANIZ İNSANLARI İNCİTMEMİŞ OLURSUNUZ...
    SAYGI VE SEVGİLERİMLE

bu robot resimler kimin??

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cloisterer

çocuk mu kalır bu tarihe çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştur :(

ARKADAŞIM ÜZÜLDÜĞÜNÜN FARKINDAYIM AMA DAHA NAZİK OLURSANIZ İNSANLARI İNCİTMEMİŞ OLURSUNUZ...
    SAYGI VE SEVGİLERİMLE

bu robot resimler kimin??

GÖRGÜ TANIKLARININ VERDİĞİ İFADELER DOGRULTUSUNDA ÇİZİLMİŞ RESİMLERDİR...
    BASIN YAYINDA 3 RESİMDEN HER BİRİNİN FARKLI OLAYLAR İÇİN ÇİZİLDİĞİ SOYLENSEDE ASLINDA 3 RESİMDE ŞEREF CAN I KAÇIRDIGI DÜŞÜNÜLEN ŞAHIS VEYA ŞAHISLAR İÇİN AYNI GÜN ÇİZİLMİŞTİR... 3 RESİMDE AYNI MERKEZ TARAFINDAN ÇİZİLMİŞTİR.

hmm...anladim kardes...insallah en kisa surede bulunur...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gymim

quote:

Orjinalden alıntı: wil

enemy34
    Teğmen

21 Nisan 2006; 23:03:25

--------------------------------------------------------------------------------

Şeref Can ın bulunması için uğraşan akrabalarından birisi cep telefonu üzerinden 20.04.2006 tarihinde saat 16:49 da tehtit edildi...( Sen falanca yerde bazı şeyleri fazla kurcalıyorsun , elini ayağını çek , kendine gel .vs...vs...) Savcılıga gerekli bilgiler verildi.. Arayan şahsın numarası görünmüyordu... Birilerinin kuyruguna basıldı galiba.. Bence güvenlik kuvvetlerinin bu konu üzerinde daha ciddi durması lazım... Sonuçta ortada ailelerinden koparılan küçücük yavrular var... Devletimizin güvenlik kuvvetlerini ben daha kuvvetli bilirdim.. Ama Jandarma ile emniyet arasında kopukluklar var gibi... İstanbul emniyetine daha resmi bilgi gelmemişmiş.... Çocuk bulunsa bile istanbul emniyetinde resmi başvuru olmadıgından kimbilir neler olacak..
    Devletimizin büyüklüğüne güveniyoruz....
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ARKADAŞLAR KAPATILAN FORUMUMUZDA ENEMY34 ARKADAŞIMIZ 21 NİSANDA BUNLARI YAZMIŞ 3 YA DA 4. SAYFA

BU TELEFON GÖRÜŞMESİNDEN BİR SONUÇ ALINIP ALINMADIĞINI ENEMY34 ARKADAŞIMIZ BİLİYOR MU ACABA

TEHTİT EDEN BELLİ ANCAK NETİCEYE GÖTÜRECEK BİR SONUCA GİDİLEMEDİGİNİ DUYMUŞTUM..

tehdit edilen biliniyor ve sonuca nasıl gidilemiyor?tehdit ettiğine göre kaçırma olayında parmağı var..diyecek birşey bulamıyorum hayret...

• DULARIMIZ SENİNLE MELEĞİM,ALLAHA EMANET OL..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.