İNCİ HANIM İÇİN NE DİYOSUNUZ TUNCAY BEYİ ORAYA GÖNDERMEMİZ LAZIM
NEREDESİNİZ CAN DOSTLARI
falkonxlife bu konuyu pazartesi sonuçlandırırz şu an pek kimse yok forumda.ben mail atmaya başladım inci hanıma.
enemy34 size 2 adet pm attım
yozsoy hala seni bekliyoruz
enemy34 cevap bekliyorum
www.kanald.com.tr bu adresteki forumlarda anahaber kısmına şerefcanla ilgili yazı yazmıştım cevap kısmına yazıp destek olur musunuz?DAHA ÖNCE YAZDIKLARIMA GYMİM TOROSYEL VE YOZSOY CEVAP YAZMIŞTI.YA DA SİZDE YENİ TARTIŞMA KONUSU OLARAK BİŞEYLER YAZIN OLUR MU?
arkadaşlar radyoklastaki program pazar değil pazartesiymiş saat 20:00-22:00 arası 98.7 her ilden çıkmıyor o yüzdenwww.showtvnet.com/muzik/ozel/radyo adresine girin radyoları tıklayın radyoklasını karşısındaki kulaklık işaretini tıklayın ve dinleyin radyoklası pazartesi günü unutmayın
inci ertuğrula gönderdiğiniz bi yazı varmı arkadaşlar bende onu göndersem
özlem78 ,bence kendin kısaca bişeyler yazmalısın.ben öyle yapıyorum hem ben inci hanım olsam aynı mail 100 kere okumak beni etkilemezdi kendin anlat şerefcanın acısını bence.saygılar sizinsesiniz@tgrt.com.tr
Arkadaşlar merhaba forum a yeni üye oldum bend elimden geldiğince size bu konuda destek olmaya çalışıcam . Yakında www.serefcan.net die bi adres açıyorum bu siteyle ilgili görüşlerinizi ve desteğinizi bekliyorum. Şerefcanla ilgili dökümanlarınızı aymaf@informbilgisayar.com mail Adresine gönderebilirsiniz.
aymaf hoşgeldin kardeşim
inci hanım ın programı hakkında tuncay bey ın fıkrını alalım bence o da bu konu hakkında bır seyler dusunuyordur herhalde.....belkıde serap hanım ve ekıbı ıle ırtıbat halınde olabılırler...tuncay bey bu konu hakkında yazar mısınız?
çıkmak zorundayım herkese iyi akşamlar
inci hanıma ilk mailimi attım arkadaşlar ben yarın yokum forumda umarım pazartesi sabahı güzel haberler görürüm burada herkese ii akşamlar dualarımız seninle şerefim
Ben Atv Ana Haber Bülteni'ne mail attım. İnci Ertuğrul'a da attım. Şimdi Kanal D'nin forum sayfalarına yazacağım. Hepimiz aynı yerlere yoğunlaşalım.
denızgozlum AFISLERI NEREYE HANGI ADRESE ISTIYORSUN AYRICA ARKADASLAR SAVASTA HER YOL MÜBAHTIR BUNA GORE SERAP HN-INCI HN FARKETMEZ ONLARINDA AMACI SEREFCANI BULMAK DEGILMI AYRICA SERAP HN BOYLE HESAPLAR YAPAN BIR HANIM EFENDI OLMASA GERK DIYE DUSUNUYORUM BENCE UNUTTURMAMA CALISMALARIMIZDAN DOLAYI TAKTIRE ŞAIYAN OLARAK YORUMLAR AYRICA AFISLER ILE ILGILI BIR BUTCE OLUSTURMAYA CALISIYORUM O ZAMANA KADAR KACTANE LAZIM NEREYE LAZIM BENCE BIR ARKADASIMIZ DA BIRIKSIN TUM MESAJLARA GORE AFIS BASIMI ICIN START VERICEZ
iyigeceler.. aklıma bısey geldı ama ne kadar mantıklı bılemıyorum ..ben her hafta 2 kere pamukkale otobuslerıyle yolculuk yapırorum.gıttıgım guzargahda kullanılan tum otobuslerde tv. var ve 3 saatlık fılmler gosterılıyor.acaba ŞEREFİMİZLE ılgılı 1 dakıkalık da olsa bı cd cekımını bu fımlerın oncesınde gostermelrını ıstesek ya da bunu ulasabılecegımız tum otobus sırketlerınden talep etsek.ne dersınız ..?
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yayımlanan bir gazetenin mail adresi. Buyrun arkadaşlar: haber@cerkezkoyhaber.com.tr Şeref Can'ı konu alan bir haber yapsınlar.
Çerkez köy habere bir mail de benden git-tiiiiiiiiii...