Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bayanın kamera kayıtlarını bana birisi gönderebilir mi?
    Ben aslen Tekirdağ'lıyım. Şu an orda olmasam da akrabalarım ve arkadaşlarım var oralarda.
    Bu görüntüleri email yoluyla dağıtmak isterim.
    Bir sakıncası varsa beni aydınlatın.

quote:

Orjinalden alıntı: nurxx

quote:

Orjinalden alıntı: sugibibişi!

Çerkez köy habere bir mail de benden git-tiiiiiiiiii...

OZAMAN +2OLDU

Ben Şafak Gazetesi'nde yayımlanan haberi gönderdim. Oldu 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 29 Temmuz 2006; 22:14:09 >

• Çelik bey merhaba iyi akşamlar
    Az önce arkadaşlarım tarafından bugün gazetesinde çıkan bir haber için uyarıldım.ben henüz okuyamadım fakat galiba haberde Şeref'in annesinin ben olduğum yazılıymış.Şeref'in soyismi Engin benimki ise Özsoy.yani ben annesi değilim.Anne Yıldız Engin maalesef bitap düştüğü için arama çalışmalarına biz de yardım ediyoruz.bizler arıyoruz, ve harekete de bizler geçiyoruz.Bilemiyorum eğer hatalıysam ve size yazımda annesi gibi göründüysem şahsınızdan çok ama çok özür dilerim...İyiniyetinize çok mahcup oldım...Bize yardım hevesinizi kırmadım umarım bu konuda içimi ferahlatırsanız çok memnun olurum...tekrar özür böyle bir niyetim yoktu, size gönderdiğim mail birçok arkadaşım tarafından da başka yerlerde kullanılmıştı.çok üzgünüm böyle anlaşılacağını düşünmedim..

arkadaşlar bu maili çeliğe gönderdim, çok mahcup oldum Yıldız Hanıma bi yanlış anlaşılam olmuş tabiki ben böyle bişey yazmadım.en kısa zamanda düzeltilir sanırım.tüm beni tanıyanlar şokta...

• yozsoy'un yerel gazeteler için hazırladığı yazıyı birisi faks yoluyla bu numaraya gönderebilir mi:
    Her hakkı saklıdır. Yeşilyurt Internet Gazetesi
    Tel:0 288 214 74 33 -34 -35 Fax:0 288 214 74 36
    Trakya'nın en eski gazetesiymiş.
    Email adresi belirtmişler ama kaç gündür göndermeye çalışıyorum her seferinde hata bildirisi geliyor.

Edirne'nin Sesi Gazetesi'ne email göndermek isteyenler:
    E-mail : editor@edirneninsesi.com

SAHİBİ ve SORUMLU MÜDÜRÜ
    Özgür NALBANT
    ozgur@edirneninsesi.com
    YAYIN YÖNETMENİ
    Bülent AYAN
    bulent@edirneninsesi.com
    HABER MÜDÜRÜ
    Tunç ÜÇER
    tunc@edirneninsesi.com

Çerkezköy Gazetesi'ne email yollamak isteyenler:
    gazete@cerkezkoygazetesi.net

Afiş güzel olmuş ama yazı hataları var. Onları düzeltmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 30 Temmuz 2006; 0:02:50 >

• ......'Size mail atmamın nedeni 29 temmuz günü köşenizde yazmış olduğunuz yazıda geçen bir cümle:'...Zor Türkiye'de zor.Tepkisiz tavırsız Türkiye'de zor...'

7 nisan 2006 da Çanakkele de Engin ailesinin 2 yaşındaki çocukları Şerefcan Engin kaçırıldı.
    Şerefcanımızı bulmamızda bize yardım edecek mısınız?
    Sizde tepkinizi gösterecek misiniz?
    Bugün bir çok köşe yazarı aşk üçgenlerinin peşinde koşarken siz bir annenin,babanın sesine kulak verecek misiniz?
    Türkiye'nin en çok satan gazatelerinden birinde çalışıyor olmanız nedeniyle bu konuya yer vermeniz feryadımızı duyurmada büyük bir ışık yakacak bize..Şimdiden teşekkürler..
    Saygılarımla..

Hürriyet gazetesinin köşe yazarı Hakan Tartan a attım bu maili.özellikle basında çalışan ne kadar çok kişiye ulaşabilirsek sanırım o kadar iyi..

• gymim çok iyi bir fikir
    Gülben Ergen'e ben de yazdım.
    Dün gece bir sürü sanatcıya email yazdım ama şu an hatırlayamıyorum.
    Onun dışında Esra Ceyhan'a da atmaya devam edelim.

trakyam.net Haber Sitesi'ne email atmak istiyorsanız buyrun:
    webmaster@trakyam.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 29 Temmuz 2006; 23:23:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreyavuz

İnci Hanıma bir yaz yazacağım
    Umarım cevap verir.

BİLMİYORUM SÖYLEDİLERMİ AMA İNCİ ERTUĞRUL BU CUMA TATİLE GİRDİ....(YANİ DÜN)
  • Bütün proğramlar tatilde. Pakize Suda'nın ki de.
    Bence yine en iyisi Ana Haber Bültenleri.
    Ama henüz bu fikrimi yorumlayan çıkmadı.
  • hepinize iyi akşamlar arkadaşlar
    gaest arkadaşım afiş i bende çok beğendim ellerine sağlık
    forumu okudum bende sizlerin mail attığınız yerlere atmaya başladım.
  • yozsoy üzülme arkadaşım elbetteki annelikte çok önemli yıldız hanımın yerinde olmak istemezdim ama şu an şerefin bulunması dahada önemli böyle bir olaya vesile olmuş olman çok güzel arkadaşım.
  • afiş güzelolmuş.tuncay bey en kısa zamanda afiş sayısını tespit etmey çalışıçıcam..kevin bi ara uğra foruma yaa..en kısa zamanda duraklardaki büyük ilan yerleri için görüşmeye gidicem..ama oralara para gerekmiyormu..yani sadece afişe sahip olmak yeterlimi bilmiyorum... bide burda sınırlı sayıda ilden insanlar var..diğer illerde afiş asımını kim yapıcak..acaba beli başlı diğer illerin başkanlarıyla falan görüşüp belediye elemanları tarafından asılabilirmi bu ilanlar..
  • Yozsoy
    Canım benim üzme kendini ufak bir yanlış anlama olmuş.Çelik Bey mutlaka düzeltir.Merak etme hem zaten şerefcan hepimizin yavrusu oldu...
  • herkese iyi akşamlar çok üzgün olarak 15 /20 günlüğüne aranızda yokum tabi bu demek değilki şerefcan ve ilaydayı düşünmüyor ve onlar için birşey yapmıyorum.tam tersine bu sürede farklı ortamlarda olacağım için daha fazla çalışmalar yapma imkanım olacak.ben şimdiden hepinize allahasmarladık demek istedim .arada internet cafe bulabilirsem iletişimi kesmek istemem.eminimki çok yakın zamanda aramızda olacaklar yavrular
    yozsoy ve diğer arkadaşlar yaptığınız çalışmalara aldığınız sonuçlardan ötürü tebrik ederim sizi.gönlünüze sağlık.yeni haberlerduydukça çok etkileniyorum.hepinizden allah razı olsun
    birşey beni rahatsız etti paylaşmak istedim.çeliğin konuylailgilenmesine çok sevindim.samimi oalbilecekse teşekkür ederim.ama konu şerefcan ilaydadan çıkıp çeliğin iyimserlik savaşına gelmesin sakın çocukalr arka planda kalıp kullanılmasınlar.bu sadece çelik için geçerli değil.zaten çelikde gerçekten iyi niyetli olabilir. haberi burda çok kısa okudum birden böyle ir his oluştu.kimseyi kırmak istemem.
    bir şey daha paylaşacağım.bu akşam alışveriş için dısarıdayken yanımda ufak bir çocuk geçti tesadüf çocuğu yandan gördüm.birden sanki şarafcan gibi geldi. birden heyecanlandım.emin olmak için bakmak istedim yanında bir bey vardı .eğer değilse adam bana ters bakarsa diye endişelendim .neyse tekrar bektım.çocuğun yine yanı dönük.bir süre sonra arkamda kaldıkları için iyi görebilmek için dönüp dönüp baktım.şerfecan büyüdü resimden farklı oalbilir. hem böyle bir an çok sinir bozucuda .çünkü yapacağınız hareket için emin olmanız lazım.sonuçta çocuk tabiki o değilmiş.ama çok gerildim.bu durumu tekrar yaşarsam inşallah karşımdaki şerefcan olur.ama emin olmak çok zor.çünkü benimde kızım var ve görüyorumki hergün değişiyor.

• ozakgunay iyi tatiller size
    ben şunu belirtmek istiyorum,Çelik bey bu kaygısını bana da iletti.dedi ki ben şimdi size yardım edicem ama herkes bana Çelik reklamı için kayıp çocukları kullanıyor diyecek medyanın maalesef olayı bu.Yani kendisi bunu önceden belirtti.Benim Çelik beyin iyi niyetinden hiç şüphem yok.buna hazırlıklıyız zaten.Siz de içinizi ferah tutun.önemli olan Çocuğu bize getirecek ihbar telefonu, bunun yolu da yüzünün bilinmesinden geçer.Haber isterse farklı yansıtılsın, isterse anne ismi yanlış yazılsın ....Şeref'e daha da yaklaştırıyor bizi..
  • Bu sitede de Trakya bölgesinde yayımlanan gazetelerin email adresleri var:
    TIKLA
  • Sevgili ozakgunay
    sana iyi tatiller.ayrı olsakta hepimizin kalpleri bir...
  • HAYIRLI GECELER,

ŞEREFCAN LA İLGİLİ HABERLERİ EŞİM TV DEN İZLEMİŞ, O KONUDA AİLESİ İÇİN DUACIYIZ, NASIL YARDIMCI OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ.

RABBİM O BEBEĞİ AİLESİNE KAVUŞTURSUN İNŞ..
    SABIR HER ŞEYİN İLACIDIR

RABBİM AİLESİNE SABIR VERSİN, MÜJDELİ GÜNLERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE

ALLAHA EMANET OLUN.
  • Herkese hayırlı geceler arkadaşlar şerefcanla ilgili bir websitesi ve afiş hazırlıyorum elinde şerfecanla ilgili resim v.b döküman olan varsa lütfen aymaf@informbilgisayar yada webtasarim@informbilgisayar adresine mail atsın.
  • evvab merhaba hoşgeldiniz.Dileriz sizi bundan sonra da forumda görürüz hep.Şeref için yapılacak biirr sürü iş var daha
  • evvab aramıza hoşgeldin.Umarım daimi olursun Şerefcan için daha çok çoğalalım.tanıdığımız herkesi bu siteye yönlendirelim arkadaşlar...
  • aymaf merhaba siz de hoşgeldiniz.Şeref hakkındaki her şey forumun önceki sayfalarında mevcut;bilgiler, resimler.Acaba siz Şeref'in sitesinin güncellenmesine mi çalışıyorsunuz, ondan başka bişey yapılmasına mı?..
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.