Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.serefcan.net die yeni bi adres alıyorum onu hazırlıcam inşallah en kısa sürede yayınlıcam.
  • bulunamadı yaa
  • anladım, size kolay gelsin,dediğim gibi önceki sayfalarda herşey var.Sanıyorum o sayfalarda olan herşeyi;yorum yazıları,küçük makale tarzı yazılar,ve gelişmeleri kullanabilirsiniz.Yani arkadaşarın da bişey diyeceğini sanmam, umarım çok hareketli bi site olur .Şimdiden elinize sağlık...
    quote:

Orjinalden alıntı: aymaf

www.serefcan.net die yeni bi adres alıyorum onu hazırlıcam inşallah en kısa sürede yayınlıcam.
  • sevgili yozsoy umarım niyetler hep iyi olur.benim tek endişem (ki bu çelik olmayabilir başkasıda olabilirdi ki çok az tanıyoruz)konunun arka planda kalması.yoksa isim önemli değil.ben biraz şüpheci yaklaşıyorum.ama kimseyi suçlar anlamda değil.çeliğede ilgisine teşekkürler.bu haberden daha fazla şeyler yapabilirler yapmalılar.ben geçen günde dedim ailede orada festivalde olmalı konu ailden duyulmalı ama aracı çelik olur funda arar olur farketmez.burda olamasamda inanın aklım yüreğim kalacak.ama inanaın bende birşeyler yapmaya devam ediyor oalcağım.umarım ben tatilden gelene kadar çocuklar anacıklarına kavuşurlar.
  • HERKESE İYİ GECELER ARKADAŞLAR
    YARIN YENİ BİR GÜN YENİ BİR UMUT...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JUSTMY

Sevgili ozakgunay
    sana iyi tatiller.ayrı olsakta hepimizin kalpleri bir...

sağol. emin olunki desteğim burda kalmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocktr

bulunamadı yaa

Eğer bi daha gelişinizde buraya "bulucaz" yazıp gülen bi ikon koymassanız sizinle çok feci bozuşucaz

• enemy34 sağol
    Büyüyünce Şeref'e anlatıp gülüşürüz ya,en azından bi işe yarar...
  • Forumda eskilerin artık hızını kaybettiğini düşünmeye başladım. Nedenini bir türlü kabul etmesem de beyin yorgunluğu,ruh yorgunluğu,sürekli umutla çarpan kalp yorgunluğu, bu foruma sanki çok hüzünlü bir şeye bakarmış gibi hissettiriyor. Bazen ben de bu girdaba kapılmıyor değilim. Gerçekten de hüzünlü bir forum bu. İçinde çok acı veren bir hikaye anlatılıyor. Ancak sanki bir anda kafanızı çevirip unutmaya çalışmak olmaz. Zaten istesiniz de bunu başaramazsınız. O bebeğin gözlerindeki pırıltı sizi hep takip ediyor ve edecek. ALLAHIM BU İŞİ SONUÇLANDIR YARABBİM!
  • arkadaşlar ben serap ezgü yede mail atıcam sizlerde atın lütfen çünkü şeref canla türkiye onun programında tanıştı yardımı mutlaka olur
    www.showtvnet.com/bizbize/index.shtml özel mailini bulamadım bulan olursa banada göndrein
  • arkadaşlar çok kaliteli bi kaç slogan lazım herkes biraz saksıları zorlarsa çok sevinirim afiş için acil gerekli bu gece afişi yetiştirmem lazım
  • En etkileyici olan 'Beni anneme götürün'.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aymaf

arkadaşlar çok kaliteli bi kaç slogan lazım herkes biraz saksıları zorlarsa çok sevinirim afiş için acil gerekli bu gece afişi yetiştirmem lazım

aymaf afişte zanlıların resminin kullanılmaması mı gerek, ona göre mi hazırlıyosun yoksa onlar da mı var.ona göre slogan söyliyim..
  • arkadaşlar bu büyük bi afiş olucak yaani tek bi sogan diil bi kaç slogan lazım bu arada zanlıların resimlerinide rahatlıkla sığdırabiliriz afişe onun için herkes aklından geçeni gönlünden kopanı söölerse ortaya çok güzel şeyler çıkacaktır.
  • ABLALAR, ABİLER GÖZÜMÜN İÇİNE İYİ BAKIN daha denilebilir.
  • "BENİ BULUN" BİRAZCIK KORKU FİLMİ GİBİ AMA ETKİLEYİCİ BENCE
    ROBOT RESİMLER VARSA "BİZ GERÇEK BİR AİLE DEĞİLİZ!"
    ŞU SÖZ BU KONUYA ÇOK UYAR BELKİ BİRAZ KIRPIP UYDURABİLİRİZ:
    "KADER ŞANS DEĞİL, TERCİHTİR
    BEKLENECEK DEĞİL,
    ULAŞILACAK NOKTADIR" ONU ARAMAK KONUSUNA ÇEKİLEBİLİR...
    "BENİ ANNEME GÖTÜRÜN" ZATEN EN BAŞINDAN BERİ GÜZEL...
  • emre yavuz arkadaşım senden özür dilerim sen bir önceki sayfada serap ezgüyü zaten önermişsin şimdi gördüm senin fikrini söylemiş gibi oldum kusura bakma zaten ben sizlere pek yardımcı olamıyorum bunun için üzgünüm
  • iyi geceler arkadaşlar ben dün flash tv gökhan taşkına yazalım demiştim hiç bir yorum alamadım
  • YA BU OLAYIN BAŞINDA BEN Bİ AFİŞ HAZIRLAMIŞIM,İTİRAF EDEYİM ÇOK DA BEĞENMEDİM ORDA METİN OLARAK ŞUNU YAZMIŞIM
    "7 NİSAN GÜNÜ ÇANAKKALE’DE BU ADAM TARAFINDAN KAÇIRILDIM.BU BAYANSA BENİ DIŞARI ÇIKARTIYOR BAZEN…KONUŞAMIYORUM DİYE YANIMDAN ÖYLE GEÇİP GİTMEYİN, LÜTFEN YÜZLERİMİZE DİKKATLİ BAKIN.ANNEM ÇOK ÖZLEMİŞTİR BENİ…
    BİZİ GÖRÜNCE HEMEN 155 – 156 İLE POLİS AMCALARI YADA 0533 713 14 67 İLE BABAMI ARAYIN." NEYSE BU İYİ OLMASA DA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ÇOCUĞUN AĞZI İLE BİŞEYLER SÖYLEYİNCE DAHA DİKKAT ÇEKİYOR,ETKİLEYİCİ OLUYOR BENCE.YANİ BEN ÖLE DÜŞÜNÜYOM...
  • ZİNCİRLERİ KIRMAMA AİLEME ULAŞMAMA YARDIMCI OLUN BANA LÜTFEN YARDIM EDİN DE OLABİLİR
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.