Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende çıkıyorum yarın yeni bi gün ve yeni bir umut ışığı herkese hayırlı geceler
  • BENİM DE ÇOK UYKUM GELDİ İYİ GECELER HERKESE..
    HERŞEY GÜZEL OLACAK
    OLACAK!..
  • ben acemiyim demiştim ya o yüzden bakamıyorum. umarım güzel olmuştur. yarın sabah tvyi açınca bir alt yazı okumak istiyorum . çanakkalede kaçırılan minik şeref can bulundu ayrıntılar az sonra. diye inşallah allahım dualarımızı kabul et lütfen ... herkese iyi geceler şimdi kızıma sarılıp uyucam , ve uyumadan önce yine herzaman olduğu gibi ALLAHIM BU GÜZEL DUYGUYU ŞEREF CAN VE İLAYDANIN ANNELERİNE DE NASİP ET diye yalvaracağım.
  • Babaya,
    Nasıl bir acı bu. Bütün ruhunu allak bullak ediyor. Bebeğim senin nefesini,canını, saçlarını,yüzünü,ellerini,çoraplarını, senin kokunu, anılarını birileri çalıp gidiyor ve sen çırpınıyorsun. Gözyaşları, boğazından aşağı akıp giden acı bir ateş durmadan içini kavurmakta, zaman kavramı kalmıyor,hangi mevsim olduğunun da önemi kalmıyor yada hangi yıl. Sadece kafanda tek bir tarih var. 7 Nisan 2006 . Her şeyi ona göre düşünüyorsun. Bir tarih gördüğünde '' Aa bu tarihde Şerefcan yanımdaydı'' diyorsun. Televizyonda yayımlanan her gülen yüze nefretle bakıyorsun. An geliyor ruhunun bedeninden çıkıp Şerefcan neredeyse onun yanına gitmesini, onu bulmasını istiyorsun. Şarkı dinleyemiyorsun, içine dokunan en ufak notada gözyaşların seni boğup atıyor.
    Tuncay Bey Sen çocuğunun büyüdüğünü göreceksin. Buna emin ol. Allah sana bunu gösterecek. Bizler de göreceğiz sağlığımızda.O güzel ve iyilik dolu kalbini ferah tut.

• bu çocuk kaçırıldığında ben türkiyedeydim ve her gün bir haber çıkarmı diye serp ezgü'yü seyrediyordum ve hep dua ediyordum. ben şu anda hamileyim ve evlat sevgisi konusunda azçok fikrim var.allah şerefin annesine babasına sabır versin. insanın isyan edesi geliyor.şu anda amerikadayım buradan da her gün internete girip haber sayfalarına bakıyorum acaba çocuk bulundumu diye.bu forumu daha yeni buldum.yaa bu çocuk nasıl bulunamaz allah nasıl biliyorsa öyle yapsın kaçıranları.
  • arkadaşlar

aylar oldu. en ufak bir ipucu yokmu bu resimlerden başka
  • daha önce yazdım ama kimse bişi söylemedi.artık neredeyse tüm fırmaların otobüslerınde televizyon var.1 dakıkalık bır cd cekımı yapıp,yolculuk sırasında yayınlanan fılmlerden once ızlettırebılırız.fırmaların da bunu kabul etmemelerı ıçın hıçbır neden yok..
    bu namuzsuz ınsanlar olayın unutulmayacagını anladıkca yer degıstırmek ısteyebılırler ve bunun için otobusler cok onemlı..
  • afiş çok etkileyici olmuş kim hazırladıysa tebrikler. umarım herşey çok güzel olur.
  • Selam
    Hayırlı sabahlar arkadaşlar.Nisan ayından bu yana dualarımla aranızda idim .Şeref Can'ın biran önce sağ salim bulunması için duanın yanısıra iyi bir ekip çalışmasınada ihtiyaç var.Ama gerçek manada ekip kurmak çok zor görünüyor.Bu yüzden istiyorumki Tuncay bey ,Tüm yurtta teşkilatları olan gönül erleri Alperen Ocaklarından ben şahsen yardım istesem.Eminimki canı gönülden kabul ederler.Şeref Can'ın bulunması kolaylaşır.Zira kurtköyden babacanımız Merhum Ahmet Hamdi Turgut hocadan da biz böyle gördük.Darda olana Allah cc bir vesile ile yardım gönderir .Eğer bu teklifimi kabul ediyorsanız.Ben gerekli mercilere ulaşırım.Hatta Muhsin Yazıcıoğlunada iletirim.Alperenler harekete geçer her türlü konuda yardım ederler emin olun.Rabbim yar ve yardımcınız olsun dua ve izzet ile...
  • tuncay bey inanın hala uyuyamıyorum.daha da fazla neler yapılabılır dıye dusunuyorum gozume uyku gırmıyor..ama ŞEREFİMİZ mutlaka ait olduğu yere dönecek.sonuna kadar yanınızdayız..
  • canım arkadaslarım her turlu yardıma acıgız sız hangı mercıge ulasabılırsenız ve gelıcek donusumler ınsallah serefcan agıden yolda basamak olur allah razı olsun derızzzzzzzzzzzzzz
  • sugıbı ınanırmısın uyku nasıl bırsey bende unuttum bır yandan esıme destek olmaya bır yandanda melegıme ulasmak ıcın kafa patlatıyorum allah yar ve yardımcımız olsun ınsallah
  • emreyavuz bu ısık ıcımızd hıc SONMEDI SONMIYCEK KARDEŞİM BİZİ HAYATA BAĞLAYAN VE BU DAVADA BIZE OMUZ VERN GONUL DOSTLARIMLA HEP PAYLASTIM YINE SOYLIYCEM SEREFCAN BULUNUCAK GONLUNUZU FERH TUTN BIRAZ SABIR VE CALIŞMA VE EN ONEMLISI CENNETE GIDEN YOLDA EN ONEMLI DURAK OLAN MELEK YUZLU NUR KALPLI GUZEL ANNELERIN DUASI ,SEVKATLI GUL YUZLU ABLALARIMIZIN DUASI,GECESINI GUNDUZUNE KATMIS BELKIDE EVIN YOLUNU REHBERLE BULABILEN PIRIL PIRIL GOZLERLE BABALARIN DUASI,GONLUYLE BIR BARDAKTAKI SU KADAR SAF DUYGULALA YOGRULUP YOLA CIKAN ABILERIN DUASI ILE HAYATTA BU KADAR INSANI TEK BIR AMAÇ ICIN BIR ARAYA GETIREN VE TEK BIR AĞIZDAN ŞEVKLE ISTEREK VE EN ONEMLISI GONULDEN SU ANDA OKUNAN EZANLARIN YUZU SUYU HURMETINE O 2 YASINDAKI SAFI GUZEL MELEĞİMİZ ŞEREFCAN BULUNSUN VE ANNESININ O DUNYADA HERSEYDEN DEĞERLI O INCI INCI AKAN GÖZYASLARI DİNSİN DIYE DUA EDIYORUZ ALLAH HAYIRLISINI NASIP ETSIN
  • HAYIRLI SABAHLAR
  • Arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum bu anlamli davranisiniz icin......

Kücük melegimiz SEREFCAn icin cok üzülüyorum,icim parcalaniyor bende bir anneyim , o yüzden bu duyguyu cok iyi anlayabiliyorum. Yaklasik 1 aydir forumu takip ediyorum. Yurtdisinda yasadigim icin malesef elimden birsey gelmiyor. sadece dua ediyorum. foruma yaziyazmayacagim. bu ilk ve son mesajim. ama hergün forumdayim laf kalabaligi yapmak istemiyorum ama yalniz degilsiniz duarimla bende yaninizdayim bunu bilin istedim. belki benim gibi düsünen foruma yazi yazmayan pek cok arkadas vardir buna emin olun.

Tuncay bey ve Yildiz hanim emin olunki Kücük melegimiz serefcanimiz birgün muhakkak gelecek ben buna cani gönülden inaniyorum. Güzel allahim duarimizi karsiliksiz birakmayacak.
  • Gunaydin dostlarim

Tuncay bey sizlerden kilometrelerce uzagim ve net bulamiyorum ama dualarim hep siiznle dualarim hep serefcan ile/ Allah esinize ve size sabir versin/ Kucuk melegimiz icin dua etmekten baska bir sey yapamiyorum umarim Allah sesimi duyar. Saygilarimla /
  • çerkezköy ve ülker ebır mail de ben attım
  • uzakta olup ta elinden birsey gelmeyen arkadaslar elinizden geliyorsa lütfen cok çok dua edin ve aile ye maddi destek te bulunun.

TUNCAY ENGİN
    Finansbank Kurtköy Şubesi
    Şube Kodu : 982
    Hesap No : 14415244

YILDIZ ENGİN
    VAKIFLAR BANKASI
    HESAP NO : 00158007286145644
    IBAN : TR10 0001 5001 5800 7286 1456 44

DEKONTLAR İÇİN FAKSA GEREK YOK
  • tuncay bey afişlerin basımı için birkaç mattbaa dan en uygun fiatı isteyelim mi?tanıdık var mı?ben matbaa lara bakıyordum şimdi bi size sorayım dedim . belki az da olsa yardımcı olabilirler .arastıralım mı? nedersınız?
  • gunaydın arkadasım ınsallah dualarımızın kabul olduğu gun olur
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.