Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERVEMİNA AFISLER ILE ILGILI FIYAT ARASTIRMASI YAPILDI AMA BIZIMLE BU YOLA BAS KOYMUŞ BIR GÖNUL DOSTU ARKADASIM BU ISI ONA EN UYGUN SEKILDE YAPTIRACAGIMIZDAN ZERRE KADAR SUPHEM YOK CUNKU DUNE KADAR ONUN COCUGU ILE BIZIM YAVRUMUZ EMSAL VE 10 YILLIK ARKADASIM
  • ALLAH CUMLEMIZIN YARDIMCISI OLSUN ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERI YAKAR AMA BU KONUDA DÜŞEN ATEŞ TÜM ANNE VE BABALARI ,ABLALARI ,KARDESLERİ YAKIYOR ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN INŞALLAH
  • evet tuncay bey 7 nisandan beri içime düşen ateş küllenmedi yanıyor yanıyor yanıyor. o zamanlar oğlum uyanıp mama istediğinde allahım kurtar diye seslenerek uyanıyordum. ama inancım hiç kaybolmadı hayatta ilk defa bir şeyden bu kadar umutluyum şerefinize kavuşacaksınız emin olun.
  • TUNCAY BEY GECENLERDE BİR YERDE OKUDUM BELÇİKA DA KAÇIRILAN BİR ÇOCUK HALKIN DA YARDIMIYLA KAPI KAPI DOLASILARAK BULUNMUS
    TEKIRDAG ÇOK BUYUK BIR YER DEGIL BEN DAHA ÖNCE DE SİZİNLE TELEFONDA KONUSMUSTUM İSMİM SELMA NUMARAM SİZDE VAR BİZDE GİDİP ARAYALIM DEMİŞTİM HATIRLADINIZ MI ? NEDEN OLMASIN BİRLİK OLURSAK KAPI KAPI 1 GUNDE DOLASIRIZ HERYERİ ,YA ARTIK DAYANAMIYORUM BULALIM ŞEREFCAN I
  • OĞLUM SENİ ÇOK SEVİYORUZ VE HER NE OLURSA OLSUN HERSEYE RAHMEN SENI ANNENİN ELLERINE TESLIMEDICEZ ALLAHIN IZNIYLE

• INAN BU YOLLARDA GULLERLE KARŞILANICAKSIN BENIM GÜZEL OĞLUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• ALLAH IM NE OLUR YARDIM ET -BİTSİN BU ACIMIZ SONA ERSİN -KAVUŞTUR BİZİ ŞEREF CANIMIZA KENDİ ÇOCUKLARIMA HER SARILDIĞIMDA ŞEREFCAN GELİYOR AKLIMA O DA ANNESİNE SARILSA ARTIK DIYORUM
    ÇOK DUALAR EDİYORUM ...... DUALARIMIZ ALLAH IN İZNİYLE KABUL OLACAK ŞEREFCAN A KAVUŞACAĞIZ MUTLAKA BUNA BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM ER YADA GEÇ BULUNACAK CANIMIZ........................
  • ALLAH ŞEREFCAN I VE İLAYDA YI VE BÜTÜN KAYIP ÇOCUKLARI KORUSUN....AİLELERİNE SABIR VERSİN......EN KISA ZAMANDA HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER ARTIK....
  • Bugün nerelere email atayım? Bana fikir verir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyce84

Bugün nerelere email atayım? Bana fikir verir misiniz?

günaydın herkese,
    Kanal D'yi aradım.Esra Ceyhan'la yeni yayın dönemi için görüşmeler sürüyormuş.Ama tam tarih nedir bilemiyorum...İnsanın aklına ne kadar uç fikirler geliyor ya.Ben de mesela hani sinemalarda filmden önce reklam kuşağı olur ya o şirketten rica edip, sadece 1 film için(tüm ülkede zaman farklı olsa da bir süre gösterime girer)2dk lık bir Şeref Can reklamı konmasını hayal ettim.Nası olacaksa?bilmiyorum belki de uğraşırım valla
  • selam arkadaşlar
    italya da bir çocuk kaçırma olayında futbol taraftarları stadyum da pankart açmışlar ve bu çok yankı uyandırmıştı.aranzda büyük klüplerin taraftar derneklerinden ya da yönetiminden tanıdıkları olan varmı.lig başlıyor tanıdık olmasa bile bu konuda iş bölümü yapalım ben gündemde kalma konusunda çok etkili olacağına eminim .ŞEREFCAN I ANNESİNE VERİN..................
  • tuncay bey afişleri bizlermi bastıracağız yoksa sizmi göndereceksiniz? dolmuşçular bugünde geldi abla afişler hazırmı diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kedigen_

tuncay bey afişleri bizlermi bastıracağız yoksa sizmi göndereceksiniz? dolmuşçular bugünde geldi abla afişler hazırmı diye.

kedigen afişlerin daha bastırılmadığını biliyorum.her şehire göre belli bir rakam isteniyor ona göre bastırılacak sanırım...
  • yozsoy o gün sizden ayrıldıktan sonra konuştum dolmuşçularla. meğer hepsi çok üzülüyormuş ŞEREFCAN ve İLAYDA için. para yardımı bile yapacaklarını söylediler. Ege bölgesini dolaşacaklarmış iş için bizim afişleri yanlarına alıp dağ tepe asacaklar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kedigen_

yozsoy o gün sizden ayrıldıktan sonra konuştum dolmuşçularla. meğer hepsi çok üzülüyormuş ŞEREFCAN ve İLAYDA için. para yardımı bile yapacaklarını söylediler. Ege bölgesini dolaşacaklarmış iş için bizim afişleri yanlarına alıp dağ tepe asacaklar .

sağolsunlar...
    yalnız benim aklıma şöle bişey geldi.Tuncay beyin afişleri büyük olacak sanırım...dolmuş camları küçük değil mi...yani biz onlara renkli fotokopi ile küçüklerini mi çıkartsak?...yanılabilirim yoksa öbürleri de olur mu?..
  • SELAM ARKADAŞLAR ŞU AN SADECE ARASIRA FORMA GİREBİLİYORDUM
    15 GÜNDÜR YOKTUM PAZARTESİNDEN İTİBAREN ARANIZDAYIM
    YILDIZ HN MI RÜYAMDA GÖRDÜM ŞEREFİMİZE PAZARDAN CORAP ALIYORDU
    RÜYANIN YORUMUNA BAKTIM YENİ ALINAN CORAP ESKİ BİR PROBLEMİN CÖZÜLECEGİNE DELALETMİŞ
    İNŞALLAH KURBAN OLDUGUM ALLAHIM DUALARIMIZI GERİ CEVİRMEZ ŞEREFCİGİMİZİ
    ANNESİNE KAVUŞTURUR
    İZNE CIKMADAN ÖNCE ANKARADA BAZI SEMTLERE ŞEREFCİGİMİN AFİŞLERİNİ ASMIŞTIM
    12 GÜN SONRA DÖNDÜM KIZILAYA İNDİM AFİŞLER KALMAMIŞ YIRTMIŞLAR
    NE İSTERLER BİLİMİYORUM BÖYLE ÖNEMLİ BİR KONUDA NASIL ELLERİ VARIYOR YIRTABİLİYORLAR
    İÇİM SIZLADI BU DUYARSIZLIKLARA AMA YILMIYACAGIZ
    HERGECE OGLUMU UYUTURKEN YILDIZ HN
    AKLIMA GELİYOR, DUA ETMEDEN AGLAMADAN YATTIGIM BİR GECE YOK DİYE BİLİRİM
    ALLAH SABIR VERSİN BULUNACAK BULUNMALI BULMALIYIZ
  • Hala bulunamadımı bu çocuk yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 30 Temmuz 2006; 13:33:51 >
  • günaydın..
    3.kez yazıoyorum bır yorum gelmıyor ama bu planı gerceklestırmek ısiyorum(fırmaların yolculuklarda ızlettırdıgı fılmlerden once 1 dakıkalık bır cd cekımı)ama lutfen bana yardım edın.ben bunu nasıl yapacagımı bılemıyorum.yanı cd cekımını...bırınız bana bu cd yı cekıp yollasa ben çoğaltacagım.öğrenciyim çok yeterlı olamayabılırım ama elımde avucumda ne varsa..3 tane 5 tane...ne kadar yapabılırsem.ya da eger kotu bır fıkırse benı uyarın.çunku ben bu fıkre çok ınandım.bıldıgım yanlıs bısey varsa benı duzeltın lutfen.
    afışı çeksek sonra ŞEREFİMİZİN fotoğraflarını ve esgallerı gosterırken kısaca olayın nerde oldugu falan anlatılsak arkada bır sesle..unıversıtede bıtırme tezlerı bu sekılde bılgısayardan hazırlanabılıyor bılıyorum ama ben nasıl yapabılecegımı bılmıyorum.yardımmm....
  • sugibibişi ben fikrinizi çok beğendim doğrusu, ama önce otobüs firmaları ile irtibata geçmek lazım.ulusoy, koç, nilüfer...hatta hani küçük olup sadece belli yerlere çalışanlar.....onlardan cevap gelirse bi şekilde hazırlatırız bir cd bence amatör seslendirme ve kayıt yapan yerler buluruz...
  • tamam o zaman ben yarın ızmır garajında olucam sabahtan.fırmalarla gorustukten sonra aksama dogru cevaplarını ıletırım ...
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.