Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda reklam koruması var herhalde.
    http://www.h e m e n p a y l a s. com/download/1283875/seref_can_slyte.pps.html

hemenpaylas (birleşik) olması lazım. Başka türlü yazamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 30 Temmuz 2006; 20:23:44 >
  • BEN DE FIKRIMI SOYLIYCEN MUSADENIZLE EN UYGUN SLOGAN BENI ANNEME GÖTÜRÜN VE AFISLERDE ÖYLE DESTANSI YAZILAR DEGIL SLOGANIMSI BIR CUMLE ILE HER YERE MESAJ VEREN CUMLELER KULLANILMALI AMAC BUYUK MESJ VERENI BULMAK COK YAZI YAZMAK HEM OKUNMAZ VE O KARELERE ZATEN SIĞDIRAMAYIZ
  • JOYCE BANADA GONDERIRMISIN MESANGER ACIK
  • YOZSOY INŞALLAH CANIM KARDESIM ALLAH GONLUNDEN GELEN BU GUZEL SESI INSALLAH DUYAR
  • Tuncay Bey Msn mi demek istediniz?
    Ben de adresiniz yok ama yukarda linki vermeye çalıştım. hemenpaylas'ı birleşik yazmanız gerek.
    Forumda reklam koruması olduğu için ayrı yazmak zorunda kaldım.
  • seefcan_engin@hotmail.com
  • joyce baktım şimdi güzel olmuş..eline sağlık
  • serefcan_engin@hotmail.com
  • Teşekkürler yozsoy.
    Biraz daha uğraşsam daha da güzel olur.
    Ben kuru kuru olmasın diye bir fon müziği eklemek istedim ama belki yazıları okuyan bir (çocuk) sesi olsa daha etkileyici olur.
    Ben kendi sesimi kayıt edip eklemek isterdim ama konuşmam çok aksanlı.
    Siz ne düşünüyorsunuz? Yazıları okuyan bir ses bulabilir miyiz? Ya da uygun bir fon müziği mi aramaya başlayım?

Tuncay Bey size hazırladığım slyte gösterisini gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 30 Temmuz 2006; 20:39:28 >
  • joyce bilemiyorum aslında bunu tuncay bey de yanıtlayabilir.renklendirilmiş robot resim mi yoksa renksizi mi kullanmak gerek.malum kadın her tarafı ile oynamış olabilir....birde tuncay bey bazı yerel basın benden afiş örnekleri istiyor birinde karar kıldık mı hangisini göndereyim....yayınlayacaklarmış
  • joyce84 tek kelımeyle mukemmel ama sunu ekleme ımkanın varsa serefın son resmını eklersen harıka olur tsk.
  • Tabi ki yozsoy.
    Benimkisi bir deneme.
    Ayrıntları değiştirebilirim.
    Hatta Şeref Can'ın resimlerini de çoğaltmak istiyorum ama siteye bir türlü giremedim bugün.
    Açılmıyor.

Teşekkürler Tuncay Bey.
    Dediğim gibi daha fazla resim koymayı planlıyordum ama site açılmadı bugün bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 30 Temmuz 2006; 20:47:17 >
  • yozsoy pazartesı netlık kazanır ayrıca joyce84 volkankonak veya daha etkılı bır fon bulursan cok etkıleyıcı olur ayrıca herhangı bır cocuk sesı renk katar etkıler son duru merk edıyorum ufkumu actın tum resmı ,bası tv lere ve buyuk ulusal sırketlere gonderebılırız
  • SEVGİLİ ALPERENZEYNEP BENCE BU ÇOK İYİ BİR FİKİR LÜTFEN BİRAN ÖNCE HAREKETE GEÇİN.SAYGILAR
    quote:

Orjinalden alıntı: alperenzeynep

Selam
    Hayırlı sabahlar arkadaşlar.Nisan ayından bu yana dualarımla aranızda idim .Şeref Can'ın biran önce sağ salim bulunması için duanın yanısıra iyi bir ekip çalışmasınada ihtiyaç var.Ama gerçek manada ekip kurmak çok zor görünüyor.Bu yüzden istiyorumki Tuncay bey ,Tüm yurtta teşkilatları olan gönül erleri Alperen Ocaklarından ben şahsen yardım istesem.Eminimki canı gönülden kabul ederler.Şeref Can'ın bulunması kolaylaşır.Zira kurtköyden babacanımız Merhum Ahmet Hamdi Turgut hocadan da biz böyle gördük.Darda olana Allah cc bir vesile ile yardım gönderir .Eğer bu teklifimi kabul ediyorsanız.Ben gerekli mercilere ulaşırım.Hatta Muhsin Yazıcıoğlunada iletirim.Alperenler harekete geçer her türlü konuda yardım ederler emin olun.Rabbim yar ve yardımcınız olsun dua ve izzet ile...

• benceıstedıgın resımler forumda var en önemlısı bugun forumda olan son hali
  • gözlerimdeki ışığa bakım annemi çok özledim lütfen beni anneme götürün

• bu resim digerlerinden cok farkli ama son hali buysa evet bu yayinlansin
  • Ben slyte üzerinde biraz daha çalıştım.
    Şu an Sezen Aksu'nun 'Belalım' şarkısının müziğini fon müzik olarak ekledim.
    Son derece sade enstrümental bir parça. Sözü olmayan bir melodi olması daha iyi olur gibime geldi.
    Başka fon müzikleri aramaktayım.
    nafile sana slyte'i indirebilmen için bir link göndereceğim emal adresine.
    Müzik ekleyince boyutu da büyüdü haliyle. Email olarak göndermek oldukça zor olabilir.
    Bu slyte'nin bitmiş hali değil tabi ki.
    Üzerinde biraz daha çalışmam lazım.
    Görüşlerinize açığım.
  • nafileee slyte gösterisi için linki email adresine gönderdim
    müzikli halini görmek isteğenler burdan indirebilir
    http://www.h e m e n p a y l a s.com/download/1285503/seref_can_slyte_muzikli.pps.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaest

iyi aksamlar arkadaslar....bende aksama dogru biseyler yaptim elimden geldigi kadariyla,sizlerinde fikirleirni almak isterim...bu tabiki bir örnek,örnekler cogaldikca hepsinden bisey alinir belki son olarak yapilir.....Ayrica arkadasim joyce'nin yaptiginida yeni gördüm ellerine saglik cok güzel olmus

http://www.****.com/download/1285364/Serefcanengin1_1_.7_0.ppt.html

** yerinde h e m e n p a y l a s yaziniz

Çok güzel olmuş. Eline sağlık.
    Sanırım biraz yavaşlatmak gerekir.
    Yazıları okuyamadan resimler değişiyor.

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.