Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gaest çok hızlıydı...okuyamadım,ama güzele benziyo biraz yavaşlatsan orda ayarı var...
  • Bir de fonda çıkan sesi bütün resimlerde devam ettirme şansın var mı?
    Yani tekrar başlamadan... baştan sona kadar.
    Çok şey mi istiyorum. Kusura bakma.
  • yaa ben niye hicbirini göremiyorum????
  • quote:

Orjinalden alıntı: CIGDEM

yaa ben niye hicbirini göremiyorum????

nasıl sayfa mı açılmıyor...?
  • nafılee slayt ların son halını banada atarmısın *serefcan_engin@hotmail.com tsk.
  • gaest
    Onu ayarlardan yapmam lazım.
    Windows xp mi kullanıyorsun?
    İstersen yardımcı olmaya çalışayım ama benim bilgisayar Almanca.

Tuncay Bey, ben size hazırladığım Powerpoint sunumunun son halini gönderdim.
    Benimki biraz sade oldu ama boyutunu mümkün olduğu kadar küçük tutmak gerekir diye düşündüm.
    Yoksa email yoluyla göndermesi oldukca zorlaşıyor.

Galiba bir hata yaptım.
    En son halinde müzik çalıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 30 Temmuz 2006; 22:54:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyce84

gaest
    Onu ayarlardan yapmam lazım.
    Windows xp mi kullanıyorsun?
    İstersen yardımcı olmaya çalışayım ama benim bilgisayar Almanca.

Tuncay Bey, ben size hazırladığım Powerpoint sunumunun son halini gönderdim.
    Benimki biraz sade oldu ama boyutunu mümkün olduğu kadar küçük tutmak gerekir diye düşündüm.
    Yoksa email yoluyla göndermesi oldukca zorlaşıyor.

Galiba bir hata yaptım.
    En son halinde müzik çalıyor mu?

bende çalmıyor...
  • ya bişey söylicem gaestin müziği çok güzel fakat haber müziği tarzında yani arena, deşifre falan gibi...benim fikrim:daha "damardan" yani duygusal ve insanın içini burkan bi müzik koysak?...tuncay beyin dediği gibi volkan konak falan tarzı, içli bişey?..sadece bi fikir...siz ne dersiniz...
  • Ben fon müziği ekledim ama şu an sadece kendi bilgisayarımda çalışıyor. Bunun nedenini biliyorum. Şu an bir çözüm yolu aramaktayım.
  • alanyadan tekrar merhaba hnz okuyamadim sayfalari bu iki uc gundur neler oluyor diye ve her girdigimde tuncay beyi de goruyorum yuzumde acaba mi diye gulumseme olusuyor var midir iyi birseyler???
  • joyce84 ben sayfayı acamadım ama ıçınde emek olan herseyın çok guzel olduguna ınanıyorum.gormesemde yuregıne saglık...
  • @sugibibişi
    Şu an daha bitmiş hali yok. Bitince görmek isteyenlere ulaştırırım.

@gaest
    Şu an resimli anlatım hazırlıyorum. Email adresine gönderirim. :)
  • tamam yozsoy görebildim arkadaslar harikasiniz emegi gecen herkese tesekkür ederiz bu konularda ben pek yaratici degilim ama aramizda harika insanlar var sizinle gurur duyuyorum
  • arkadaslar yenı gelende muzık alamadım bır yanlışlık mı var....
  • Tuncay Bey, ben gönderdikten sonra hatamın farkına vardım.
    Şu an çözmeye çalışıyorum.
    Kusura bakmayın.

@gaest bana pm yoluyla email adresini atar mısın?
    Resimli anlatım hazırladım. Göndermek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 30 Temmuz 2006; 23:23:48 >
  • joyce ve gaest muzıklı halıyle olan slaytı beklıyorum
  • buldum fon muzıgını soyluyorum CANDAN ERÇETIN VE ANNEM ANNEM
  • gaest resimli anlatımı gönderdim.
    işaretlediğim yerlere ayar yapman lazım ama sanırım birisine gönderince benim karşılaştığım aynı sorunla karşılaşacaksın.
    Onu çözmeye çalışıyorum şu an.
  • annem annem çok güzel bir seçim..bende hazırladım bir slayt katkımız olu belki...son rötuşları yarın apıcam..inşallah yalnızca otobüs firmalarıyla sınırlı kalmaz..kanallara falanda yollarız seçilen slytı.herkese iyi geceler..
  • bir haber çıkmamış olmasına çok üzüldüm.
    ben de bugün fotoshop aldım şu an kuruyorum değişik bir şeyler yapmaya çalışacağım afiş gibi
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.