Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sugibibişi!
    afışı çeksek sonra ŞEREFİMİZİN fotoğraflarını ve esgallerı gosterırken kısaca olayın nerde oldugu falan anlatılsak arkada bır sesle..unıversıtede bıtırme tezlerı bu sekılde bılgısayardan hazırlanabılıyor bılıyorum ama ben nasıl yapabılecegımı bılmıyorum.yardımmm....

Powerpoint mu diyorsun?
    Slyte gösterisi gibi?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugibibişi!

tamam o zaman ben yarın ızmır garajında olucam sabahtan.fırmalarla gorustukten sonra aksama dogru cevaplarını ıletırım ...

siz yine de sorun ama bence onlara bu şekilde değil "merkezlerine" telefon veya faks veya mail yoluyla ulaşabiliriz...Yoksa sözümüzü pek dinletemeyiz...
  • Şerefcan'ı e-manisa haber portalında haber yapıldı. Merih bey'e duyarlılığı için çok teşekkür ederim. Aynı zamanda kendisi bana e mail atmış Manisa il genelinde tüm yerel basında haber yapacakmış. Kendisine çok teşekkür ederim duyarlılığı için. Allah ondan razı olsun.
    http://www.e-manisa.com/modules.php?name=News&file=article&sid=6817
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyce84

Powerpoint mu diyorsun?
    Slyte gösterisi gibi?!

evet powerpointle yapabılırız aslında kolay bısey ama ben bılmıyorum işte.
  • info@e-manisa.com dresinden merih bey'e teşekkür edelim mi arkadaşlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreyavuz

info@e-manisa.com dresinden merih bey'e teşekkür edelim mi arkadaşlar :)

Tabiki emreyavuz, seninde emeğine sağlık...
  • Powerpoint mu diyorsun?
    Slyte gösterisi gibi?!

evet powerpointle yapabılırız aslında kolay bısey ama ben bılmıyorum işte.

Zor değil. Evet yapılır.
    Bilgilere ve resimlere siteden ulaşılır.
    Ben birşeyler denyeyeyim bakalım.
  • Sayın Yetkili;

7 Nisan günü Şeref Can Engin adında henüz 2 yaşında olan yavrumuz Çanakkale’de kaçırılmıştır. Engin ailesinin bir okul gezisi sırasında, Kabatepe Dinlenme Tesisi’nde ellerinden alınan yavruları Şeref için arama çalışmaları halen yoğun olarak devam etmekte olup, yavrumuzu kurtaracağımız ihbar telefonu için sevimli yüzünü insanlarımıza hatırlatacak ek çabalarımız da bu doğrultuda devam etmektedir.
    Bu noktada sizlerden de yardım bekliyoruz.Otobüslerinizi seferleri sırasında birçok farklı yolcu tercih ediyor.Günümüzde uygulaması yaygınlaşmakta olan, yolculuk sırasında, yolculara televizyon izletebilme hizmetinizden yola çıkarak, süresini sizin takdirinize bıraktığımız kısacık bir Şeref Can Engin görüntüsü yayınlamanızı sizden rica ediyoruz.Bizden bu yardımı esirgemediğiniz takdirde tanıtım filmini hazırlayıp sizlere ulaştırabiliriz.
    Sanıyorum daha önce böyle bir rica ile karşılaşmadınız, bizler sizin de bu minik yavru için yapılan emekleri görmezden gelmeyip, bizlere ulaşacağınız inancı ile sizlere ulaştık.Dilerim en kısa zamanda olumlu yanıtınızı alırız.
    Cevap için şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla
    (isim-telefon)

* Ekte Şeref için gazetelere gönderilen, olayı ve gelişmeleri özetleyen haber özeti mevcuttur…

ben bu maili bugün mail adreslerine gönderirim, umarım geri dönen firmalar olur...

• yozsoy çok güzel bir yazı olmuş.
    Yüreğine sağlık.
  • arkadaslar bıZ SAG SALIM TÜRKIZEZE GELDIK SORUNZUZ!
    TEKIRDAGDA MOLA VERDIK VE DÖRT GÖZLE BAKINDIK AMA YOK YOK YOK
    AMA JANDARMADAN 2 KISIYLE GÖRÜSTÜK ANLATTIK SEREF CANI HABERLERI VAR VE TITIZLIKLE ILGILENIYORUZ DEDILER BUNA COK SEVINDIM
  • kevin1 hoşgeldin vatanına
    Arasıra fırsat bulursan bir şeyler yaz.
  • KEVIN1 HOŞGELDİN
  • Merhaba Arkadaşlar!
    Ben sugibibişi rumuzlu arkadaşımızın önerisi üzerine bir slyte hazırladım.
    Çok amatörce oldu.
    Resimleri de çoğaltmak gerekir ama şu an site açılmıyor.
    Elimde olan fotoğrafları kullandım.
    Lütfen bir fikir belirtin.
    Slyte gösterisini burdan indirebilirsiniz:
    TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 30 Temmuz 2006; 17:52:51 >
  • slm arkadaslar fazla giremiyorum bizde vatanimiza gitmek icin hazirliklardayiz 4 agustos insallah bizde türkiyemdeyiz kevin bana mesaj cekmis tam sizinle paylasicaktim kevin sizlere ulasmis bile helal olsun valla.
  • Tuncay bey serap hanim programi bitirdikten sonra inci ertugrula neden hic cikmadiniz merak ettim? hic olmazsa 1 ay daha sesimizi duyurmus olurduk
  • emreyavuz tesekkür okey
  • Beni anneme goturun en ideal slogan
  • BİŞEYLER YAZIN YAA....JOYCE84 ULAŞAMADIM BEN DOSYAYA...MAİL ATSAN
  • ıyı pazarlar arkadaslar
  • SİZE DE TUNCAY BEY, İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ AKŞAM
    quote:

Orjinalden alıntı: TUNCAY_ENGİN

ıyı pazarlar arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozsoy -- 30 Temmuz 2006; 20:18:49 >
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.