Şimdi Ara

Cok cok cok mutluyum AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bundan 2 saat öncesine kdr arkadas niteliginde oldugum kız arkadasıma acıldım ve '' Suan bişi hissetmiorm arkadas olabilicegimizi sanmıorm bida görüşmeyelim dedi'' cok kötü durumdaydm zor duruodm sonra içmeye basladım 3 4 bira içtm kafam iyiydi caırdım gel içelim die geldi.ve oturduk içioduk fln yanına geleymmi dedi aramızda 40 cm fln vardı yanıma geldi omuzuna basımı koydum.süperdi hatırlıorm.yanagımı elledi öptü sonra öpmemmi isteme fln dedi sarhoşlugumu ölçmek için bende caktırmadan kim fln dedim.sora bida öptü yanagımdan.''Sevgili olurum seninle ben be'' dedi gözlerime bakıodu ama ben sarhoş gibi davranıodum.sonra sessizce ''unut bunları lütfen'' dedi.ama ben unutmadım unutmus anlamamıs gibi davrandım ve ayrıldık Ama napıcamı nası davranıcamı bilmiorm sizce msj atarsam yarın ne diim atmıımmı msj yoksa napim kafam cok karısık hatırladıgımı belli ediyimmi hiç duymamıs gibimi yapım lütfen yardımcı olun...

• peşini bırakma.
    bi kızı istiyosan çabalaman gerekir böyle kendilerini daha iyi hissederler.
    kolay elde edilmek istemezler.
  • bu seferde 75 lik aç 40cl sini sen iç 30 cl sinide ona içir
    5 clsi uçuyo havaya karışıyo takma kafana
  • ya benim korktugum sey kız beni o an sarhoş olduggum için söleyip bida hiç olmamıs gibi devam ederse napıcam
  • Diğer kız konularından daha farklı bir konu var elinde, bunu değerlendir.
    Bence mesaj at. Seni öpüp sonra 'unut bunları lütfen' diyebiliyorsa seni biraz saf sanmış olabilir. Biraz ağırlığını koy derim..

Düzeltme(çok kötü bir hataydı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 24 Ekim 2008; 22:13:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzunoglan

Diğer kız konularından daha farklı bir konu var elinde, bunu değerlendir.
    Bence mesaj at. Seni öpüp sonra 'unut bunları lütfen' diyebiliyorsa seni biraz saf sanmış olabilir. Biraz ağırlığını koy derim..

saflıkla alakası oldugunu sanmıorm kardesm.bence sadece emin olmak istio.cünkü ben acılınca suan olmaz suan hissetmiorum fln diodu zaman gerekio sanırım

• arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var lütfen yorum yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSaSameT

quote:

Orjinalden alıntı: uzunoglan

Diğer kız konularından daha farklı bir konu var elinde, bunu değerlendir.

saflıkla alakası oldugunu sanmıorm kardesm.bence sadece emin olmak istio.cünkü ben acılınca suan olmaz suan hissetmiorum fln diodu zaman gerekio sanırım

Aslında biraz hafife almış demek daha doğru olurdu, haklısın o konuda. Çünkü 'nasıl olsa ben istediğimi yaparım' diye düşünmüş. Öyle olmasa cüret edemezdi öyle iki farklı tavır göstermeye

• gelmişse devam et..
  • sakın peşini bırakma..
  • hemen biranönce kılıcı sapla..
  • acele etmicem.zaman.. ve onun izini takip edicem bakalım nereye gidicez
  • şş ne dicem kardeşim
    Hayırlı Olsun
    Not:Kafam Güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan681

şş ne dicem kardeşim
    Hayırlı Olsun
    Not:Kafam Güzel

aynen hacı götürr 6yı aşma kötü yapıoxD
  • Bu Olayın Üstüne Viski-Bira-Rakı Karışımı...[Tadı Süper Oluyodu]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.