Şimdi Ara

Null ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube ta her videonun yorum kısmında görüyorum.Araştırdım bişey bulamadım.Null 0 demek ne alaka anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maladaptive daydreaming -- 6 Temmuz 2015; 20:02:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Null

• nerde görüyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

nerde görüyon

Yorumlarda

• Null yazilim dilinde degeri henuz atanmamis olan yani o anda hic bir deger almamis demektir.Muhtemelen bir bug sonucu null yaziyordur, gider yakinda :)

• Baska nerde goruyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Null youtube'da gizemli video yayınları yapan bir kanal. Efsaneye göre şikayetler sebebiyle youtube hesabı kapatıyor. Fakat Null başka kullanıcıların paylaşımlarında ortaya çıkıyor. Engel olamayan youtube işin peşini bırakıyor. Bugün Edwırd Snowden, wikileaks kurucusu julian ile birlikte Null'da soğuk iklimli bir bölgede hayatını sürdürüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    CMOS Ne Demek Arkadaşlar ??
    17 yıl önce açıldı
    dekareme ne demek?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Baska nerde goruyon

Başka derken

• Hiç,Bir karşılığı olmayan.Programlama dilleri de bir degişken oluşturduktan sonra degeri atanmamışsa degeri nulldur.Sanırım delik,yuva gibi bir anlamıda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 6 Temmuz 2015; 20:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Null youtube'da gizemli video yayınları yapan bir kanal. Efsaneye göre şikayetler sebebiyle youtube hesabı kapatıyor. Fakat Null başka kullanıcıların paylaşımlarında ortaya çıkıyor. Engel olamayan youtube işin peşini bırakıyor. Bugün Edwırd Snowden, wikileaks kurucusu julian ile birlikte Null'da soğuk iklimli bir bölgede hayatını sürdürüyor.

• Null Almanca sıfır demek. Almanların sıfır sayısını kutladığı bayramları bugün, o sebeple. Yazanlar Alman'dır büyük ihtimal.
  • Değersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Değersiz

Yani videonun saçma olduğunu mu anlatmaya çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maladaptive daydreaming -- 6 Temmuz 2015; 20:14:35 >
  • Türkçe de eşşek kuyruğu (nulli) demektir nuli diye okunur. Balıkesir in çılgın eşekleri videosunda daha detaylı görebilirsiniz. İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2016ygs

quote:

Değersiz

Hayır , yani değer atanmamış. Programa ile alakalı. Bende bizim tv'den biliyorum. Reset atınca (?) kanalların isimleri null oluyor belli süre.
  • dull demek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2016ygs

quote:

Değersiz

Hayır , yani değer atanmamış. Programa ile alakalı. Bende bizim tv'den biliyorum. Reset atınca (?) kanalların isimleri null oluyor belli süre.

Tamam hocam anladım sağolun

• Programlama dillerinde bellek adresinde bulunmayan degiskendir. Degersizdir programin isleyisini bozar/durdurur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.