Şimdi Ara

çok dc oluyorum çözümü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olur yardım edin çok dc oluyorum internetim kopmuyor ama charım dc oluyor sürekli
    sorun nedir format attım yine düzelmedi?
    sizde çok dc oluyor musunuz?

• bendede
  • ağlayacam merchant kurarken dc oluyorum fiyatları koydum rahatladım derken dc bidaha giriyorum aynısı :S
  • büyük ihtimalle bağlantındandır bunu msne girerken falan anlamassın 1 saniyelik bağlantı kopması msn i etkilemez ama oyunu etkiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: indestructible

büyük ihtimalle bağlantındandır bunu msne girerken falan anlamassın 1 saniyelik bağlantı kopması msn i etkilemez ama oyunu etkiler

yoo ben ethernet kablosunu cekip tekrar takıyorum dc olmuo, duruo duruo sonra bi anda gelio oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 17 Mayıs 2007; 0:25:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

quote:

büyük ihtimalle bağlantındandır bunu msne girerken falan anlamassın 1 saniyelik bağlantı kopması msn i etkilemez ama oyunu etkiler

yoo ben ethernet kablosunu cekip tekrar takıyorum dc olmuo, duruo duruo sonra bi anda gelio oyun.

İlginç...
  • çözümü yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koxptan da olabilir ama öle bişey yoq sanırım yoqsa bende bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

quote:

keşke bana da öyle olsa bizim de telefon çalınca 5 saniye falan bağlantı gidiyo telefonun sesini duyduğum an /town :D
  • koxpta Q harfi ile W harfine basıp hızlı gidersen 1dk sonra dc oluyosun onu yaptıysan ondan olabilir
  • ya ne Q su pc mde koxp yok ki.
    legal giriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gslord

ne olur yardım edin çok dc oluyorum internetim kopmuyor ama charım dc oluyor sürekli

Konu taşındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 17 Mayıs 2007; 23:06:57 >
  • Dc olan arkadaslar pem. var mı sizde?
    gecengün prem. olmayan yan carıma bankada yer kalmadıgı için para atıcaktım fakat sürekli dc yedi zarzor attım parayı..Fakat prem. olan carımla birkere bile dc yemedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gslord

ne olur yardım edin çok dc oluyorum internetim kopmuyor ama charım dc oluyor sürekli

Dostum benimde bir arkadasım surekli dc oluyormus sanırım sorun sadece sende degil genel bir sorun Çozumu bilen arkadaslar LUTFEN yazsınlar.
  • vallahi bende sürekli dc l2 l3 de bişi yok ama l1 de full dc:S

ayrıca 27 gün pre var:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhylar -- 17 Mayıs 2007; 20:53:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: beymen_ksk

Dc olan arkadaslar pem. var mı sizde?
    gecengün prem. olmayan yan carıma bankada yer kalmadıgı için para atıcaktım fakat sürekli dc yedi zarzor attım parayı..Fakat prem. olan carımla birkere bile dc yemedim..

Arkadasımın preli charında da aynı olay oluyormus :S
  • aşırı dc yiyom deliricem wallahi deliricem oyunda oynuom bazen 4 dakka bazen 20 dakka bazen 1 dakka hemen dc
  • yalvarıyorum çözüm forumdaki merte sorun şahidim zırt pırt dc max.5dk oynayabiliyorum.
    premiumda var
  • Arkadaslar konuya girenler mesaj yazarlarsa seviniriz. Sorunu olan arkadaslara yardımcı olacak elbet birileri vardır Konu yukarıda kalsın lutfen
  • sistemdede bişi yoq wallahi delircem :( tam boss kesiom drop alcam şak die dc dcdc dcdcdcdcdcdcdcdcdcdc

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.