Şimdi Ara

Cok dertliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mezuna kaldim bu sene, tum arkadaslarimdan ayarinda yedigim bi kazikla sene sonunda dimdizlak kaldim ortada. Baslarda pek takmadim cool tavirlar falan ama 6 ay oldu ve bem kafayı yiycem sosyal aglarimi kapatmistim, akilli telefonu birakmistim ve tabiri caizse kimsem yok sadece erkek arkadasim var ama insan baska kiz arkadaslari vs olsun istiyor napayim deli olucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de 3 yıldır tam anlamıyla arkadaşım dediğim biri yok ama alışıyosun. Başka kız arkadaş edin o zaman etkinliklere falan katıl hobilerinle insanlara yaklaşmaya çalış çözümü zor değil isteyip istemediğine bağlı.

• Dedigim gibi sinava hazirlaniyorum cok vakit ayoramiyorum ve yani yedigim tatlis kaziklardan sonra guven sorunu yasiyorum. Hani boyle ders calisirken gecen yila ucuyor kafam agliyorum falan denisik bisey.

• hayırdır ne oldu.
  • Ben zor da olsa o dusuncelerden kurtuldum olgunlaştıkça gecer, sınav zamanı pek vaktin olmayabilir ama illa ki vardir, sevdiğin şeyleri yapmaya çalış stresini ancak oyle atabilirsin şuan göremesen de o kız arkadaşlarına aslında ihtiyacın yok, ha dersen ki gerek var o zaman guvenecegin birini aramaya çalış kimse kimseye güvenmiyor ,klişe oldu o laf ama beklentini yüksek tutma.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyon -- 30 Kasım 2015; 0:35:32 >
  • Aynı durumdayız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.