Şimdi Ara

çok emek veriyorum arkadaşlar.. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
12
Favori
34.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Ben çok ağırlığım olmadığı için gerek duymadım ama, iki tane yüksek sandalyeyi aralıklı koyarak squat rack oluşturmaya ne dersiniz?

2 gün önce bloklayın şu şişkoyu diye çemkiriyordun, şimdi gelip akıl mı danışıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Merhabalar hocam,

Kollarım başta olmak üzere vücudumun gelişimi devam ederken, 3 aydır göğüs ölçümde 1 cm falan artış oldu ve ideal göğüs kası şekli de yok. (2 yıldır düzenli yapıyorum) Farklı farklı sistemde program denedim. Hepsinde de ilk harekette güzel bir şişkinlik oluyor, sonra o şişkinlikten eser kalmıyor.

Bu durum için bir program veya çalışma sistemi tavsiyeniz var mıdır?

press egzersizlerini ikinci üçüncü sıraya çek. fly egzersizleri ile idmana başla.
    mesela ilk egzersiz pec deck olsun. 3 set 15 tekrar yap. her tekrarın sonunda aletin kollarını kapatıp kasılı durumda 2 saniye bekle ve göğüs kaslarını sık.
    üç setin sonunda göğsün kanla dolmuş olacak.
    ikinci egzersiz olarak serbest ağırlıkla fly yap. flat veya incline fly olabilir. 3 set 10-12 tekrar yeterli.
    niye izolasyon ile başladık? pre-exhaust yani önden yorma tekniğini kullanıyoruz. press egzersizlerinden önce göğüs kaslarını iyice yorduğun için artık bench press veya dumbbell press yaparken yük yardımcı kaslara ( ön omuz, triceps ) değil de tamamen göğüs kaslarına binecek. üçüncü egzersiz olarak 4 set flat dumbbell press yap. 12-10-8-6 gibi bişey olabilir.
    smith machine incline press ile de bitir. 3 set 10-12 tekrar kafi.
    bunu bir dene.

• kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Tavrından dolayı hak ettin o muameleyi. Ayrıca o zamanlar cidden şişkoydun. Uslubünü düzelttiğini görünce sevinmiştim.

Ama görüyorum ki geri dönmüşsün o haline. Ben sana tavsiye verdim, yakında salona yazılacağım zaten.

Sana iyi günler, bir daha gelmem konuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Deneyeceğim, çok teşekkürler. Fantezi piramit sistemlerini denemekten imanım gevremişti artık.

Yalnız bazı sorularım var:

1. Her hareket öncesinde ısınma seti var mı ve kaç tekrar?
    2. Setler arası ve hareketler arası dinlenme süreleri ne kadar olmalı?
    3. Flat dumbell press de piramit sistemi varken incline benchde neden yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lights.Out -- 7 Mayıs 2015; 1:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Tavrından dolayı hak ettin o muameleyi. Ayrıca o zamanlar cidden şişkoydun. Uslubünü düzelttiğini görünce sevinmiştim.

Ama görüyorum ki geri dönmüşsün o haline. Ben sana tavsiye verdim, yakında salona yazılacağım zaten.

Sana iyi günler, bir daha gelmem konuna.

vah vah ne büyük kayıp.

kimsenin özellikle senin tavsiyelerine ihtiyacım olmadığı gün gibi ortada.

güle güle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Deneyeceğim, çok teşekkürler. Fantezi piramit sistemlerini denemekten imanım gevremişti artık.

Yalnız bazı sorularım var:

ilk egzersizde 2 ısınma seti yap, diğerlerinde gerek yok

1 dk set arası
    2-3 dk egzersiz arası

çünkü programın esas egzersizi dumbbell press. o yüzden son sette maksimum ağırlığa tırmanıyorsun.
    smith incline bitirici bir pump egzersizi görevi görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tobey

hocam bumu daha iyi sizin gonderdiginizmi daha iyi ?

http://www.n11.com/delta-22-kg-gri-dokum-plaka-dambil-krom-bar-set-ds-5506-P17082757

ikisi de aynı kalitedir. ama bu kilo olarak daha fazla ve daha ucuz yani mantıklı farklı siteleri gezerek daha indirimlisini de bulabilirsin. önemli olan dura strong özelliği olması. böylece boyaları dökülmüyor,paslanmıyor.

• biz daha ölmedik. yardırmaya devam.
  • iş, ev farketmez. kıvanç iyi ışık yakalarsa affetmez.
  • Herhangi bir supplement kullanıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteistKedi

Herhangi bir supplement kullanıyor musunuz ?

son 1 senedir optimum whey ve optimum kreatine kullandım. kreatine bitti, whey de bitmek üzere. bitince bir daha almayacağım.
    amacım diyet yaparken kas kaybetmemekti. hedefime ulaştım. artık sadece beslenerek devam edeceğim.
    Son attığınız resimler çok estetik emklerinizin karşılığını almışınız hocam ben 2 aydır salona gidiyorum 2. ayımda Syntha 6 aldım şu an az kaldı bitiyor protein tozuna devam etsemmi etmesem mi bilemedim.
    Kreatin kullanmamı önerirmisiniz.Tozsuz günlük 120 gr anca protein alabiliyorum kilo 86 boy 194
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteistKedi

Son attığınız resimler çok estetik emklerinizin karşılığını almışınız hocam ben 2 aydır salona gidiyorum 2. ayımda Syntha 6 aldım şu an az kaldı bitiyor protein tozuna devam etsemmi etmesem mi bilemedim.
    Kreatin kullanmamı önerirmisiniz.Tozsuz günlük 120 gr anca protein alabiliyorum kilo 86 boy 194

ilk zamanlar vücut adapte olana kadar zaten ne yapsan gelişiyorsun, o yüzden sadece beslenme ve antrenman ile devam edebilirsin.
    sonrasında gelişme yavaşlamaya başlayınca whey + creatine kombinasyonu ile devam edebilirsin.
    farklı görüşler de olacaktır tabi, kararı sen ver.
    120 gr protein sadece tam protein kaynaklarından mı yoksa ekmekteki, pirinçteki, yulaftaki, kuruyemişteki, baklagillerdeki tam olmayan bitkisel proteinler de dahil mi?
    eğer 120 gr tam protein alabiliyorsan bence toza ihtiyacın yok.

120 gr tavuk, yumurta , lor , balık gibi ürünlerden alıyorum bitkisellerle artıyordur o ama hesabını tutmuyorum bitkiselin.
    Dediğin gibi beslenme + antreman yapıcam 3. ayımda duruma göre ileride senin dediğin gibi prot+kre yaparım.
    Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için hocam.
  • kimse balık yağı ve multi vitamin kullanmıyo.... halbuki bunlar çok önemli....
  • Steroid kullandınmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Steroid kullandınmı ?

Vücuduma bakınca doğalım diye bağırıyor bence.
    Niye böyle bir soru sordun?

Arkadaşı alıntılayıp entry-nick yazarak cevap vermiştim ama gönderememişim.

Forumdaki arkadaşlar, jeff seid'e kenzoya doğal diyebilenler varken çok abes bir soru.

Doğal olarak yapabileceğiniz vücut da işte aşağı yukarı bu, yıllarca emek vererek gelebileceğiniz en üst nokta.
    Trapezlerdrn dolayı sordum hayırdır neden bu kadar tepki gösterdin ?

• Ben bir soru sorayım 5 kiloluk bar ile 25 kiloluk olimpik bar var kısa bara 70 kilo olimpik bara da 50 kilo koysam mesela olimpik barın zorluğunu kısa barda yaşamak için kısa bara ne kadar daha kilo ilavesi yapmam gerekiyor
    kısa bar ve olimpik barın zorluğu nasıl eşitlenir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18092012 -- 11 Haziran 2015; 7:33:38 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.