Şimdi Ara

çok emek veriyorum arkadaşlar.. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
12
Favori
34.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunun yarısı kadar olabilsem daha ne isterim 3 senedir çalşıyorum tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Trapezlerdrn dolayı sordum hayırdır neden bu kadar tepki gösterdin ?

tepki göstermedim, steroid kullanmışım gibi gözükmediğim için soruna şaşırdım sadece.

cevabım ise hayır. hiç kullanmadım. kullanmayı da asla düşünmüyorum. hayatımda spordan ve kaslardan çok daha önemli şeyler var. sağlıklı olup karımın ve ailemin yanında olabilmek benim için spordan milyarlarca defa daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

quote:

Trapezlerdrn dolayı sordum hayırdır neden bu kadar tepki gösterdin ?

tepki göstermedim, steroid kullanmışım gibi gözükmediğim için soruna şaşırdım sadece.

cevabım ise hayır. hiç kullanmadım. kullanmayı da asla düşünmüyorum. hayatımda spordan ve kaslardan çok daha önemli şeyler var. sağlıklı olup karımın ve ailemin yanında olabilmek benim için spordan milyarlarca defa daha önemli.

ABİ SANA PM ATAMIYORUM NASIL ULAŞACAĞIM
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Bu cevap yeterliydi üst vücut oldukça iyi bu arada başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Steroid kullandınmı ?

Nick mesaj uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbomanlet

Arkadaşı alıntılayıp entry-nick yazarak cevap vermiştim ama gönderememişim.

Forumdaki arkadaşlar, jeff seid'e kenzoya doğal diyebilenler varken çok abes bir soru.

Doğal olarak yapabileceğiniz vücut da işte aşağı yukarı bu, yıllarca emek vererek gelebileceğiniz en üst nokta.

Kenzo doğal değil mi??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Dogal dogal

• quote:

Dogal dogal

Hocam merak ettim :D Digalim dmiyir mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanimhaber trapezlerden steroit anlama bölümü tam burslu okuyorum arkadaslar bu adam dogal haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Donanimhaber trapezlerden steroit anlama bölümü tam burslu okuyorum arkadaslar bu adam dogal haberiniz olsun

sağol :)
  • hazır iyi ışık yakalamışken çekelim dedim.
     çok emek veriyorum arkadaşlar.. çok emek veriyorum arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Arkadaşı alıntılayıp entry-nick yazarak cevap vermiştim ama gönderememişim.

Forumdaki arkadaşlar, jeff seid'e kenzoya doğal diyebilenler varken çok abes bir soru.

Doğal olarak yapabileceğiniz vücut da işte aşağı yukarı bu, yıllarca emek vererek gelebileceğiniz en üst nokta.

Kenzo doğal değil mi??

geçenlerde matt ogus'la yaptığı antrenmanı ve pozlarını gördüm.
    baya iyi ama günahını almak istemem. bazı insanlar doğal olarak o hacime rahatlıkla ulaşabiliyor.
    yıllarca hiç öğün ve antrenman kaçırmadan o hale gelinebilir bence. ( iyi genetiklerle tabi ki )

• 1 Sene oldu gideli belki 1 2 ay geçmiştir göğüs genetiğim iyi ancak sanırım kol'da sorun var evet bir kalıklık var ama parçalı değil 80 kiloyum ideal kilom olduğunu düşünüyorum size göre beslenme programı için sabah 2 yumurta 1 öğün 200 gr tavuk diğer ögünde 200 gr tavuk tavukların yanında 50 gr bulgur uygunmudur kas inşası için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

1 Sene oldu gideli belki 1 2 ay geçmiştir göğüs genetiğim iyi ancak sanırım kol'da sorun var evet bir kalıklık var ama parçalı değil 80 kiloyum ideal kilom olduğunu düşünüyorum size göre beslenme programı için sabah 2 yumurta 1 öğün 200 gr tavuk diğer ögünde 200 gr tavuk tavukların yanında 50 gr bulgur uygunmudur kas inşası için ?

parçalı bir kol için yağ oranını düşürmen gerekiyor. başka türlü kalas gibi gözükecektir. ( benim eski fotoğraflarıma bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın )
  • quote:

quote:

1 Sene oldu gideli belki 1 2 ay geçmiştir göğüs genetiğim iyi ancak sanırım kol'da sorun var evet bir kalıklık var ama parçalı değil 80 kiloyum ideal kilom olduğunu düşünüyorum size göre beslenme programı için sabah 2 yumurta 1 öğün 200 gr tavuk diğer ögünde 200 gr tavuk tavukların yanında 50 gr bulgur uygunmudur kas inşası için ?

parçalı bir kol için yağ oranını düşürmen gerekiyor. başka türlü kalas gibi gözükecektir. ( benim eski fotoğraflarıma bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın )

Protein yeterli gelir mi peki? Yaklaşık günlük 120 gr protein alıyorum

• quote:

quote:

quote:

bence yeterli.
    aşırı protein tüketimi taraftarı biri değilim.
    deneme yanılma yoluyla kendi vücudunu çözmeye çalışmalısın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence yeterli.
    aşırı protein tüketimi taraftarı biri değilim.
    deneme yanılma yoluyla kendi vücudunu çözmeye çalışmalısın.

BOY 177 KİLO 85

TOPLAM KALORİ 1611
    TOPLAM PROTEİN 154,8
    TOPLAM KARBONHİDRAT 107
    TOPLAM YAĞ 37,92

GÜNDE 2 SAAT YÜZME YAPIYORUM VE HER 3 GÜNE 1 INTERVAL KOŞU

SİZE NASIL ULAŞABİLİRİM SORU SORMAM GEREK

• FLeXL F kullanıcısına yanıt
    Ordan burdan yazıp ne rahatsız ediyorsun arkadaşım?
    Mecbur muyum bedavaya personal trainer'lık yapmaya?

• quote:

Ordan burdan yazıp ne rahatsız ediyorsun arkadaşım?
    Mecbur muyum bedavaya personal trainer'lık yapmaya?

1.si cok sinirlisin
    2.si kilolarini kaybettikce egoistligin ters paralellikte yukselmis.
    3.su alti ustu 2-3 soru cevaplayacaktin

Senin gibi insanlarin digerlerine yardim etmesi gerekirken it gibi cikislar yapmasi gercekten sasirtici sanirim bazi seylerden arinmaniz gerekiyor.

• FLeXL F kullanıcısına yanıt
    Bu forumun da senin gibi hiç okumaya araştırmaya niyeti olmayan, armut piş ağzıma düş zihniyetli, sorduğu konuda yüzbinlerce entry varken hala kendisinden biraz daha kaslı diye insanları her mecradan rahatsız eden, beklediği yanıtı alamayınca da küçük görmeye ve hakarete yönelen tiplerden arınması lazım.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.