bilgisayarımda ; hani usb vesayire bişi takarsınızda sağ alt köşede donanım bulundu kullanılmaya hazır der ya , onu demiyor ne takarsam takıym , ve taktıklarmda çalışmıyor
O usb portunun bozuk olma ihtimali var mı ? Yoksa daha önceden çalışıyor muydu ?
Diğer portlarda da aynı mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
O usb portunun bozuk olma ihtimali var mı ? Yoksa daha önceden çalışıyor muydu ?
Diğer portlarda da aynı mı ?
portla alakası yok , portlar çalışıyor usb maus taktım arkadaşımın çalıştı , sonra benim x7 mausum var 70 tlye aldım :D hala hiç kullanamadm tabi , benim pc hariç her pcde çalışıyor her ama her pcde , bende şunu dedide çalıştı bi kere donanum bulundu kullanıma hazır dedi , ama ertesi gün gene çalışmadı
Elektriksel bir problem mi var diye düşündüm aslında ama... Yani sadece o mouse mu çalışmıyor şu anda?
aynen kardeşim , pcye istediğini tak çalışıyor , ama mause çalışmıyor işte , ışıkları yanıyor mausun herşeyi yanıyr ama tepki yok , 7 tane pcde denedm takıyom saniyede çalışıyo
quote:
Orijinalden alıntı: robien81
aynen kardeşim , pcye istediğini tak çalışıyor , ama mause çalışmıyor işte , ışıkları yanıyor mausun herşeyi yanıyr ama tepki yok , 7 tane pcde denedm takıyom saniyede çalışıyo
Hayır dicem daha fazla elektrik istiyordur senin de portlar sağlamıyordur diye ama öyle bir şey de yok yani zaten USB'nin taşıdığı yük bellidir her zaman... Diğer bilgisayarlarda çalışması tuhafmış...
Bence mümkünse yenisiyle değiştir süresi dolmadıysa...Şans belki o çalışır...
Drive Packs programını kullanarak tüm driverları yükle.
bilgisayara 2 tane işlemci kurdum , vista ve xp , maus xpde çalışmıyor vistada çalışıyor . ama vista inanılmaz yavaş , hiç bişey açılmıyo okadar yavaşki anlatamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme