Şimdi Ara

Çok fazla sayıdı cmd işlemi (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar programı çokça araştırdım herhangi bir bilgiye ulaşamadım. 3 adet resim vericem size. 2 tane açık olan cmd ler ile alakalı. bunlar bekledikçe sayısı artan işlemler. üçüncüsü ise bu işlemin özellikleri - ayrıntıları hakkında.

AÇILMIŞ OLAN CMD DOSYALARI.

CONSOLE WİNDOWS HOST İŞLEMİNİN AYRINTILARI :

WİNDOWS COMMAND PROCESSOR İŞLEMİNİN AYRINTILARI

Arkadaşlar conhost.exe ve cmd.exe de bu var. Ama şöyle bir not eklemeliyim yapılan işlemlerin sayısı hep fazla görünüyor. yani chrome ile alakalı olan işlemde 7-8 tane chromium.exe veya yine 10 tane kadar svchost.exe işlemlerini görebiliiyorum. veya 4-5 tane steamwebhelper.exe vesaire.... Diyeceğim işlem sayıları mantıksız olarak fazla oluyor. Bu doğal birşey de olabilir emin değilim. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyb0dy -- 23 Ekim 2016; 20:32:50 >

• Arkadaşlar conhost.exe ve cmd.exe de bu var. Ama şöyle bir not eklemeliyim yapılan işlemlerin sayısı hep fazla görünüyor. yani chrome ile alakalı olan işlemde 7-8 tane chromium.exe veya yine 10 tane kadar svchost.exe işlemlerini görebiliiyorum. veya 4-5 tane steamwebhelper.exe vesaire.... Diyeceğim işlem sayıları mantıksız olarak fazla oluyor. Bu doğal birşey de olabilir emin değilim. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • ++++ konu güncel. Yardımlarınızı beekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.