Bildirim
çok fonk. yazıcı tavsiyesi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tarayıcı fotokopi fax olsun tek renk yeter diyorsanız samsung scx 4521 tavsiye edebilirim -
tek renkten kasıt nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: ertkul
tek renkten kasıt nedir?
siyah kartuş.
kartuşların temininde sorun yaşamayacağın marka seç.
hp gibi.. -
arkadaşım çok fonksiyonlu yazıcı satın almak istiyorsan sana yardımcı olabilirim.
bende yazıcımı satılık ilanına koymuştum, ilgilenirsen sana satabilirim.
lexmark x1180 kartuşlarda da sorun yaşayacagını sanmıyorum. çünkü evde bile dolum yapabiliyorsun. çok avantajlı oluyor. 2.5 liraya 6 dan fazla dolum yapabiliyorsun :) gerisini gel sen hesap et -
Samsung' dan uzak dur derim.
İşyerinde SCX 4200 (1 yıllık) modelini evde CLP 300 modelini (2 yıllık ama nadiren baskı aldığım için demo toneri kullanıyorum) kullanıyorum. Her ikisinde de kağıt alamama veya sıkıştırma problemi var.
Ayrıca SCX 4200' ün toneri 2 dolumdan sonra öldüğü için iki adet daha toner almak zorunda kaldık -
CANON MX- 320
HP OFFICEJET J4580
bu ikisi arasında kararsız kaldım, hangisinin kartuşu dolar yada ucuz alınır? bu işe çok yabancıyımda... -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
İşyerinde SCX 4200 (1 yıllık) modelini evde CLP 300 modelini (2 yıllık ama nadiren baskı aldığım için demo toneri kullanıyorum) kullanıyorum. Her ikisinde de kağıt alamama veya sıkıştırma problemi var.
Ayrıca SCX 4200' ün toneri 2 dolumdan sonra öldüğü için iki adet daha toner almak zorunda kaldık
iki dolumdan sonra drum değiştirseydiniz sorun olmazdı kaldıki clp 300 de şu an piyasada dolum açısından en çok tutulan makinalar arasındadır . -
arkadaş dün artal ew den epson sx600sw aldı 250 liraya
piayasaya göre gayet uygun bi fiyat
ama kartuşları küçük sanırım ve dolumdao lmuyor
pekde bi bilgi bulamadım hakkında
ama teknik özellikleri oldukça iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: omeryucee
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Ayrıca SCX 4200' ün toneri 2 dolumdan sonra öldüğü için iki adet daha toner almak zorunda kaldık
iki dolumdan sonra drum değiştirseydiniz sorun olmazdı kaldıki clp 300 de şu an piyasada dolum açısından en çok tutulan makinalar arasındadır .
Drum ile uğraşmıyorum. İş yerinde dolum işlerine de bakan teknik servise toner i veriyorum. Onlar doldurup getirtiyorlar.
Üstelik SCX 4200 ü almayı düşünmüyorken teknik servis tonerini doldurmak daha kolay dediği için bu yazıcıyı aldık. Bana kalsa aynı fiyata Xerox alacaktım.
CLP 300 ü nadiren kullandığım halde böyle sorunlar yapıyor. Ama birileri derse "Bu lazer yazıcıları ayda en az 1 defa çalıştırman lazım yoksa yatmaktan paslanır" o zaman durum değişir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X