Şimdi Ara

Çok fonksiyonlu Navigasyon ( Gps + Yol bilgisayarı (yakıt tüketim değerleri ) EcuTool Atc700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gun ufak bir araştırma sonucu linkteki ürüne rastladım. Ürün hem navigasyon özelliğine sahip hem de yol bilgisayarı olmayan araçlar için yakıt tüketim değerlerini gösteriyor. Bu bağlantıyı da OBD soketinden alıyor. yani kurulum sorunu yok.. Bu alanda bilgili arkadaşların görüşlerini almak istiyorum.. özellikle işlemcisi navigasyon için yeterli olur mu.

http://www.ecutool.com/6-in-1-Smart-Auto-Trip-Computer-ATC700-Trip-ComputerGPS_10146.html
     Çok fonksiyonlu  Navigasyon ( Gps + Yol bilgisayarı  (yakıt tüketim değerleri )  EcuTool Atc700

Features:
    * Trip Computer + GPS Navigator + TPMS (Optional function, plus 129.99USD) + Oil statistics.
    * Four display mode: Ide, Cruise, Sport, Details.
    * Multiple security alarm: Trouble code, Water temperature, Fatigue dricing, Over-speed, Shift reminding, Regular maintenance tips, etc.
    * Multiple fault diagnosis: Read DTC, Clear DTC.
    * Multiple fuel consumption: Static instant fuel consumption (L/H), Dynamic instant fuel consumption (L/100Km), Average consumption from cumulative total, etc.
    * Real time display vehicle information: Vehicle speed, Instant fuel consumption, Intake air pressure, Acceleration, Coolant temperature, Oxygen sense voltage, etc.
    * Applicable models: all modeles support the OBD standard.
    * Language: Chinese, English, Spanish, Germany, etc.
    * No need to rewire the original car line, to avoid dismantling the installation, plug and play, easy to use.
     Çok fonksiyonlu  Navigasyon ( Gps + Yol bilgisayarı  (yakıt tüketim değerleri )  EcuTool Atc700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi university -- 6 Mayıs 2013; 19:01:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.