Şimdi Ara

Çok garip bi ağ sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok garip bir sorunla karşı karşıyayım sorunum kısaca şu;

15 Makinalı Win Xp den uluşan client bilgisayarlarım ve 2003 SERVER olan ana makinam var.

Ağ sistemi ETKİ ALANI üzrinden çalışıyor kimyasal isimli bir makinam var server üzerinden etki alanına ve active dirctory'e ekli etki alanı adıyla oturum açılabiliyor.

Tüm ağdaki diğer makinalara ve SERVER yani ana bilgisayara erişebiliyor.

İnternete girebiliyor, buraya kadar bir sorun yok ancak ağdaki diğer bilgisayarların hiçbirisi bu KİMYASAL isimli bilgisayara erişemiyor. Ne yaptımsa olmadı bana yol gösterecek bi arkadaş varsa sevinirim bilindik şeylerin hepsini yaptım olmuyor.

Örneğin bir klasöre paylaşım veriyorum ve buna diğer bilgisayarlar için tek tek özel izin bile veriyorum ama yok yine paylaşım verdiğim dosyala5ra ulaşamıyorum çok acil yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiYn -- 7 Aralık 2006; 18:08:20 >

• Kimyasal adli pc diger pc leri görebiliyor mu ? veya internete cikabiliyor mu ? Ip sini kontrol et..Veya Diger makinelerden kimyasal a ping atilabiliyor mu ?
  • evet KİMYASAL adlı bilgisayar ağdaki bütün bilgisayarları görüyor hepsinden dosya alabiliyor internete girebiliyor İP adresini 10-15 defa değiştirdim olmadı. Yine ben herhangi bir makinadan KİMYASAL adlı bilgisayara ulaşamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.