Şimdi Ara

Çok Gb İhtiyacı Duymayan Karakter Hangisidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Fazla gb çekebilcek durumum yok en fazla 5 gb 5 i geçemez fakat hangi char 5 gb ye de sağlam bi şekilde kendi çapımda sağlam yane :p :) Ardream yapıcam 59 lwl assas düşündüm assas dizmek zor 5 gb yetmez attak priest düşündüm oda belkim ama o kdr sağlam olmaz warrior düşündüm o gene dizilir belkim ama takı olmadan bi işe yaramaz.Defans priest dizerim dedim kalkan o kdr önemli deil ss alırım bide chitin +1 rebleri cekiim bide hf alırım townda hf yi kurar bitene atarım fln die düşündüm Sizce hangisini en uygun assas demeyin çnkü assas kullanmayı bilmem ama eğer Attack priest derseniz attack priestin baştan sona bütün combolarını biliorm...

• Kardeşim çek gbni yap 1ay pazarını eğer düzgün yapıpta saçmalamazsan 1ay sonunda elinde 100gb bile olabilir..Ama düzgün bak..efege'yi örnek al:D adamın milyarlık itemleri gitti şimdi2.5k atacklık charı yaptı 0dan..
  • En iyi int priest olur bence
  • int priest

+7 felan ds
    +7 chitin set
    +9 maul

otur aşağı
  • İNT OL
    server ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIHTIM98

İNT OL
    server ?

Farketmez Senin Önerin ??
  • int priest önerilir.

hiç olmadı +7 ds +7 chitin sen alırsın zamanla para biriktirip eline de birşeyler alırısn

görev takıları yeter sana hf acıcaksan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Priesttir.

+7DS
    +8fp set
    +7SH
    Defence dagger

Bu dörtlü kombinasyon seni çok rahat götürür.
  • bence magedir +80 kasacaksan alırsın elixir+7 chitin7 set 2-3 gb ye sonra fll exp zaten yaratıklardan kastıgın dropla iyi bir paran olur
  • bence de mage az itemle çok iş flame-glacier olursan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Priesttir.

+7DS
    +8fp set
    +7SH
    Defence dagger

Bu dörtlü kombinasyon seni çok rahat götürür.

7 sh ye gerek yok bence

sonucda int priest icin silaha gerek yok

+9 maul felan alsa daha iyi olur
  • +7 DS'yi kaçtan hesaplıyorsunuz 2,3 gb ?

Edena altı serverlarda DS 7'yi 4den aşağı bulabiliyor musunuz ? Piyasayla alakam yok 4-5 aydır.
  • pathosda ds 350m
  • Priest int şuan 6-7 gbye gideri yüksek bir char kurarsın. Oynaman da iyiyse biraz iyi işler yaparsın.

14-15 gb ye de iyi bir Str priest kurarsınki çok canlar da yakarsın.
  • +7 dol, çitin set, kalan parayada old harpy belt ( kspun meşhur olduğu bu dönemde bence çok iyi bi item arrow def veriyo)
  • Yanlız kimse dikkate almadı ama en sona Attack priestin tüm combolarını biliorm ustasıyım attak priest kullanmam en iyisi aslında ama... dedim hiç biriniz önemsemişsiniz o yazdığımı bide bu yazdığım hakkında yorum yazarsanız sevinirim.... :)
  • Attacker arıyorsan BANA GÖRE az itemle iyi iş yapan class Rogue
    yok attacker falan fark etmez diyorsan tabiki int priest item çeşitleri sunmuş çoğu kişi zaten konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.