arkadaşlar benim pc kapanırken 'programı sonlandır' diye pencereler açılıp duruyo kapatmadan önce sürekli kontrol ediyorum açık olan program warmı diye ama explorer bile açık gözüküyo napcam bilmiyorum yardımlarınız için saolun
Evet bazen banada oluyo nedenini bilmiyorum ama bi tür virüs olabilir..
msconfig den başlangıçtaki işe yaramayan programları kapatabilirsin biraz daha hızlanır. Bilgisayarının özelliklerni yazsaydın iyi olurdu ama.
msconfig le sadece başlangıç proramlarını açıp kapatablrsin...arkadaşa yardmcı olacağını zannetmyorum sen pc yi kapatırken görev yöneticinden çalşn tüm programları bi sonlandır bide öyle kapatmayı dene pc yi...
Windows XP'nin Kapanışını Hızlandırmak a) Windows XP servislerin kapanması için 20 saniye bekler,bununda regedit'teki değeri 20000 dir.Bu süreyi azaltmak için Başlat/Çalıştır/ regedit yaz ve kayıt defterini aç. ''HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control' ' Anahtarını etkinleştir.Buradaki ''WaitToKillServiceTimeout''öğesinin üzerine tıklayarak değerini''2000''olarak değiştirin. b) Başlat/Çalıştır/ regedit yaz ve kayıt defterini aç. HKEY_CURRENT_ USER--->Control Panel--->Desktop anahtarını açıp "AutoEndTask" DWORD değerinin değerini "1" yapın.
Denemende fayda var
En güzeli ve en güvenlisi, arkadaşların da dediği gibi, çalıştır-msconfig-başlangıç sekmesinden antivirüs programının dışındaki (firewall prog. hariç)bütünprogramların tikini kaldırmak....