Şimdi Ara

monitör biraz geç açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    monitör düğmesine bastıktan hemen sonra ekran açılırdı ( 2 saniye var yok )
    fakat şimdilerde ekran açılır gibi oluyor; sonra 4-5 saniye kararıyor ve o şekilde açılıyor. görüntüde bir sıkıntı yok fakat bunun sebebi ne olabilir?

• aynı sorun bende de var bios yazilari falan goremeden windows logosu geliyo. monitor kendine gelene kadar windowsa girmis oluyorum nerdeyse :d varmıdır bi ayarı monitorun? dugmesine basilinca hemen ekrana goruntu gelmesi icin falan
  • monitör ince ekranmı ? markası nedir mümkünce bir fotoğrafını atasmısınız monitörün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worthless Mortal

monitör ince ekranmı ? markası nedir mümkünce bir fotoğrafını atasmısınız monitörün

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-215-223v5lsb2_62-genis-ekran-led-monitor.html?srt=UP

monitör bu... dönüştürücü ile birlikte kullanıyorum vga olduğu için. başta böyle bir sıkıntı yoktu, sonradan oldu. sıkıntı demek ne kadar doğru bilemiyorum gerçi..
    eğer kabloyu yenilemeyi tavsiye ederseniz kaliteli olarak hdmi veya dvi dan vga ya dönüştürücü ne önerebilirsiniz?

• kardeşim bu kablodan bendede var sanada öneririm ancak almadan önce ekranı başka bir pcde dene sorun kablo ile ilgili değilse boşuna para vermiş olursun ancak sorun o pcdede olursa kesinlile bu kabloyu öneririm
    @cagriyil

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-donusturucu-gold-kablo-1-5-metre-125696870?keyword=&gclid=CJm8yYmSkMECFazItAodriIA5Q&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worthless Mortal -- 3 Ekim 2014; 12:14:49 >

• quote:

kardeşim bu kablodan bendede var sanada öneririm ancak almadan önce ekranı başka bir pcde dene sorun kablo ile ilgili değilse boşuna para vermiş olursun ancak sorun o pcdede olursa kesinlile bu kabloyu öneririm
    @cagriyil

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-donusturucu-gold-kablo-1-5-metre-125696870?keyword=&gclid=CJm8yYmSkMECFazItAodriIA5Q&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

sorun kablodan değilse monitörde demektir herhalde.
    ama durupdururken monitör veya ekran kartı portunun bozulması da saçma.. çünkü monitör yeni sayılır. altta birkaç tuş var ama onlara da dokunmadım.

• sorunu anlamak için;
    kabloyu çıkartıp sadece elektrik kablosu takılı halde denemek çözüm olabilir mi?
    sonradan aklıma geldi, sadece elektrik kablosu takılı olduğunda no signal gibi bir şey çıkıyordu ve ekran 1-2 saniyede açılıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriyil

sorunu anlamak için;
    kabloyu çıkartıp sadece elektrik kablosu takılı halde denemek çözüm olabilir mi?
    sonradan aklıma geldi, sadece elektrik kablosu takılı olduğunda no signal gibi bir şey çıkıyordu ve ekran 1-2 saniyede açılıyordu.

ben yinede başka bir pcde denemeni tavsiye edrim
  • quote:

quote:

kardeşim bu kablodan bendede var sanada öneririm ancak almadan önce ekranı başka bir pcde dene sorun kablo ile ilgili değilse boşuna para vermiş olursun ancak sorun o pcdede olursa kesinlile bu kabloyu öneririm
    @cagriyil

sorun kablodan değilse monitörde demektir herhalde.
    ama durupdururken monitör veya ekran kartı portunun bozulması da saçma.. çünkü monitör yeni sayılır. altta birkaç tuş var ama onlara da dokunmadım.

durupdururken bozulan birçok elektronik eşya gördüm

• quote:

quote:

sorunu anlamak için;

anladım, dediğinizi yapmaya çalışacağım..
    birde monitör çözünürlüğünü 1920x1080 yapamıyorum. nvidia panelinde de nedense 1920x1080 seçeneği çıkmıyor ve monitörüme analog ( genel pnp olmayan ) diyor...
  • quote:

quote:

quote:

sorunu anlamak için;

birde monitör çözünürlüğünü 1920x1080 yapamıyorum. nvidia panelinde de nedense 1920x1080 seçeneği çıkmıyor ve monitörüme analog ( genel pnp olmayan ) diyor...

bu sorunun için bir araştırma yapacağım en geç yarın bu saatlerde cevaplarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

sorunu anlamak için;

bu sorunun için bir araştırma yapacağım en geç yarın bu saatlerde cevaplarım

çok teşekkürler.. ben de bu akşam monitörü deneyeceğim ayrıca format atacağım. formattan sonra düzelir diye umuyorum sürücüleri de tekrar kurmuş olacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.