Şimdi Ara

Çok görüntülenip satılmayan araç ilanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum araç sitesinde bazı ilanlara bakıyorum o kadar çok görüntülenmiş ki ama araba satılmamış böyle ilanlar bende kuşku uyandırıyor. aynı gün yayına verilen iki ilandan birisi olağanüstü görüntülenmişken satılmamış ama diğeri az görüntülenmiş ama satılmış yazıyor. çok görüntülenen ilanlarda kesin bi pislik var diyebilirmiyiz. mesela bi örnek ilan vermek istiyorum. ilan yayınlanalı daha 2 gün olmuş ama görüntülenme sayısı 44 bini geçmiş ve ilginçtir araba hala satılmamış. bunun nedeni ne olabilir? kesin arabada kötü bişey var diyebilirmiyiz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-titanium-x-paket-vizyon-mavi-focus-modelinin-en-dolusu-115073164/detay

• Ya ilan sitesinin oyunu yada mesela ilandaki arabanın rengi dikkat çekiyor ve tıklıyorlar. Bu lüks arabalar içinde geçerli mesela ben mesela o ilanı görür görmez girmiştim renginden dolayı
  • Bunun sebebi yeni güncellemiş olabilir
  • Focus çok güzel fakat istediği fiyata dizeli alınır üstüne de para kalır
  • 44 bin kişinin bakıpta satılmaması garip değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Mesela bu :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-uygun-fiyata-honda-civic-110577715/detay

karadeniz fıkraları gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş mesajlar yeminle arkadaşım mesela sen şimdi bi ilan koydun diyelim. 15 gun sonra ilanı güncellemen gerekiyor.

Yani 15 gün sonra senin ilan yayından kalkıyor. Ve tekrar yayınla diyorsun

Son olarak guncellediğin tarih yazıyor ama görüntülenme sayacı eskiden beri birikip gelen sayaç anladın ? ız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Boş mesajlar yeminle arkadaşım mesela sen şimdi bi ilan koydun diyelim. 15 gun sonra ilanı güncellemen gerekiyor.

Yani 15 gün sonra senin ilan yayından kalkıyor. Ve tekrar yayınla diyorsun

Son olarak guncellediğin tarih yazıyor ama görüntülenme sayacı eskiden beri birikip gelen sayaç anladın ? ız

Hayatında ilan vermemiş adamlar kendini hemen belli ediyor.
    Uçuşa devam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araba satılmıyor yani bildiğiniz türkiyede tek ama alan yok ve çok görüntülenmiş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-4-kapi-m3-siyah-borusan-97603154/detay
  • İlanlara doping diye bir şey var bilmiyorum farkındamısınız 99tl ye 1 hafta liste başı oluyorlar zaten giren herkesde bakıyor bunun bakılıpta alınmamakla alakası yok 2 yıl önce acil serçe araç satmıştım 70.000kişi bakmıştı 50küsür favori vardı 1 haftada.

Böyle bir mantık yok siteyi iyi inceleyin kimsenin aracını burda paylaşıpta iyi/kötü reklam yapmayın.....
  • Aslında bu durum iki arada bir derede durumudur. Yani iki veya üç alternatiften birisini seçiyor insanlar. Yani araç alacak kişiler hele ki, şehir dışından alacak ise mutlaka altarnatifli olarak giderler. Bir ona bakarlar, bir diğerine, sonra, "Bu aracı alayım mı" diye internet ortamında yardım isterler. Doğal olarak hit yapar. Birde kışın araçlar biraz zor satılıyor. İlana doping yapar, o gün 5 bin kişi bakar almaz. Benim kardeşimde bmw satarken, 800-900 kişi bakmış, 35-40 kişi favorilerine eklemişti. Daha sonra satıldı.

Mesela ben Nisan ayında kısmet olursa araç alacağım. Her gün geziyorum ilanları.
  • aracın gerçek değerini yaz 500 kişi bakmaya kalmadan satılır, ben piyasanın en durgun zamanında aralık ayında pazar akşamı ilan girdim, salı akşamı sattım,bakan kişi sayısı 350 civarıydı
  • Aracı kullandıktan bir süre sonra sıfır fiyatının üstünde ilan verip sazan avına çıkanlar oluyor. Millette ne var ki bu araçta diyip bakıyor ilana ve haliyle araç satılmıyor. Hele bir de buraya düşerse o ilan hepten hit sayısı artıyor
  • Araç dikkat çekici bir renge sahip insanlar meraktan da olsa girip bir bakmak ister bana kalırsa.Bu aracın satılmama nedeni bence fiyatı.Araç ne kadar dolu olursa olsun, kimse benzinli 2010 model bir araca 40 bin vermek istemez..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.