Şimdi Ara

çok hastayım arkaaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam baş dönmesi mide bulantısıyla başlayan hastalığım hale devam ediyor.yaklaşık 7-8 kere çıkarmama rağmen(çok korkunç bişi içim dışıma çıktı) hala midem bulanıyor. annem sabah nanelimonla haşlama patates verdi ama onuda çıkardım. ne yapmalıyım lütfen yardım...ben şu activia denilen yoğurtu düşünüyorum .sizce ne yapmalı?çok kötüyüm

• BACTRIM VE (FLAGY VEYA ORNISID DEN BİTANESİNİ) KULLANMAN GEREKEBİLİR.. GAITA TETKIKI LAZIM AMIBIAZIS VAR TAHMINIMCE.. ACTIVIA ILAÇ DEĞİLDİR MUHTEMELEN SENIN DURUMUNDA SADECE DESTEKLEYİCİ TEDAVI OLUŞTURABILIR.. EN İYİSİ DOKTORA GITMEK VE BOL BOL MINERAL VE SU ALARAK KAYBINI MINIMUMA INDIRMEK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 10 Temmuz 2005, 9:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfield

BACTRIM VE (FLAGY VEYA ORNISID DEN BİTANESİNİ) KULLANMAN GEREKEBİLİR.. GAITA TETKIKI LAZIM AMIBIAZIS VAR TAHMINIMCE.. ACTIVIA ILAÇ DEĞİLDİR MUHTEMELEN SENIN DURUMUNDA SADECE DESTEKLEYİCİ TEDAVI OLUŞTURABILIR.. EN İYİSİ DOKTORA GITMEK VE BOL BOL MINERAL VE SU ALARAK KAYBINI MINIMUMA INDIRMEK..
    ço geçmiş olsun bence de bi doktora git hem de hiç vakit kaybetmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsongy

ço geçmiş olsun bence de bi doktora git hem de hiç vakit kaybetmeden

Alıntıları Göster
    geçer geçer bence seni güneş çarpmış bende iki gün önce ateşlendim yatıyodum sonra bi baktım iyileştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

geçer geçer bence seni güneş çarpmış bende iki gün önce ateşlendim yatıyodum sonra bi baktım iyileştim.

Alıntıları Göster
    sarılık olmuş olabilirsin hemen doktora görün şakası olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prismomed

Alıntıları Göster
    Garfield eczacı gibi konuşmuş, ama doğru söylemiş açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: prismomed

Alıntıları Göster
    bu gün pazar,ulan bir keresinde zehirlenmeden tahtali köyü boyluyordum ve pazar günüydü

hastanenin tüm acil ahalisi basima toplanmisti,ne igrenc bir gündü o ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PRINCESS_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _PRINCESS_

bence laborant gibi konusmus

• quote:

Orijinalden alıntı: elec

bu gün pazar,ulan bir keresinde zehirlenmeden tahtali köyü boyluyordum ve pazar günüydü

Alıntıları Göster
    koc hıc bisi olmaz otur ewde... annene nane lımon yaptır tekrar ic birguzel sonra seftali we patapes haslaması ye.... bisilerle ilgilen zaman gecsin...bol bol su ic ... aman sakkattır bu cırcır we kusma işi.... su ıcmeyı asla unutma

• quote:

Alıntıları Göster
    oleeey şimdi kendimi daha sağlam hissediyorum...anne ne iyi bişi ya yine iyileştirdi beni.( danone yoğurt ve muz ikilisi beni iyileştirdi sayılır ama hala halsizimm.)biraz sonra bi çorba içerim ohh miss .yarın ayaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

koc hıc bisi olmaz otur ewde... annene nane lımon yaptır tekrar ic birguzel sonra seftali we patapes haslaması ye.... bisilerle ilgilen zaman gecsin...bol bol su ic ... aman sakkattır bu cırcır we kusma işi.... su ıcmeyı asla unutma

Alıntıları Göster
    HEMEN BIR HASTAHANENIN VE YA SAGLIK OCAGININ ACILINE GIT;PAZAR GÜNÜ ACIL ACIK OLUR

• quote:

HEMEN BIR HASTAHANENIN VE YA SAGLIK OCAGININ ACILINE GIT;PAZAR GÜNÜ ACIL ACIK OLUR

Alıntıları Göster
    eide hoca neden heycan yapıyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

eide hoca neden heycan yapıyon ?

Alıntıları Göster
    zaten eczacıyım hatta bugun nöbetçi eczaneyim etimesgutta Allah korusun ihtiyaç halinde bana ulaşabilirsiniz..
  • Bende müneccimim o zaman, bilmişim yaaa
  • quote:

zaten eczacıyım hatta bugun nöbetçi eczaneyim etimesgutta Allah korusun ihtiyaç halinde bana ulaşabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: garfield

hoca ben şimdi bakkalda satılan ucuz aspirinden içersem bi yararı olurmu? bi de asıl ilacı nedir bunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat____fb

quote:

hoca ben şimdi bakkalda satılan ucuz aspirinden içersem bi yararı olurmu? bi de asıl ilacı nedir bunun.

Alıntıları Göster
    ben dedim bişey olmaz diye.bugün yatsın yarın koşabilir.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat____fb

quote:

hiç bir yararı olmaz.. aspirinin senin rahatsızlığınla alakası yok zaten yukarda belirttiğim tavsiyeleri dinlemen yeterli..bol bol sıvı ve kaybettiğin tuzu yerine koy.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serhat____fb

quote:

hiç bir yararı olmaz.. aspirinin senin rahatsızlığınla alakası yok zaten yukarda belirttiğim tavsiyeleri dinlemen yeterli..bol bol sıvı ve kaybettiğin tuzu yerine koy.

Alıntıları Göster
    sen eski serhat_fb misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

sen eski serhat_fb misin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: potasium

sen eski serhat_fb misin

yeah
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: potasium

sen eski serhat_fb misin

yeah

Alıntıları Göster
    peki serhat_fb den sonraki nickin neydi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.