Şimdi Ara

Çok Heyecanlıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel olarak 130 netin altına düşmedim rekorum 148 net.Ama güvenderde heyecan yüzünden 101 net yapan ben yarında öyle olucak diye yiyecek tırnak kalmadı,
    kanıyorlar !
    konu eksiğimde fazla bakmayın öyle fazla net yaptıgıma. Fonk.-Modüler aritmetik,adlandırılmalar-polarlık falan filan-bilim adamları-zarf-cümle ögeleri-baglac-edat-cümle türleri
    bu konuları denemelerde okumadan bile boş geçiyordum ve hep derdim hallederim diye de nasıl olcak şimdi bunlar bunlardan çokca cıkarsa birşey yapamam helede ard arda gelirde 3-5 boş ard arda gelirse açıkça söyleyim kitapcıgı atar çıkar giderim
    sizce ne yapmalıyım şuan nasıl çalışmalıyım
    Hedef:Tıp olsun benim olsun farketmez

• Kendimi gordum sende, bende ayniydim 2012 de genelde 130 civari yapardim max 148 yaptim sinavda 125 yani 20k oldum.Simdi tiptayim sorun olursa cevaplarim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elzem_uA

Kendimi gordum sende, bende ayniydim 2012 de genelde 130 civari yapardim max 148 yaptim sinavda 125 yani 20k oldum.Simdi tiptayim sorun olursa cevaplarim :-)

hacı büyük konuşmayımda ygs de 75k olsam bile lys de 11k ya atarım yerleştirme ile birlikde 14k olur sence ne yapsam o eksik konuları ? çalışsammı ? dersmi dinlesem teknofemden,simetrilerdenmi okusam-fem dergidenmi test çözeyimmi ?
  • Eksik konuların için çözümlü örneklere bak zaman kalırsa 3er 5er soru çözer öyle girersin,hiç yoktan iyidir. Kendini boş bırakmaya hazırla en son döner bakarsın. ben bölümleri 8-10 boşla geçiyorum en son zaman kalmışsa 2-3 e indiriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyal 25 net i geçmemiştir sosyal dersi olarak bilgi = 0 yemin ederim sosyalden tek yaptıgım yorumlamak
    ama sosyali gözden de çıkarabilirim sonuca ygs-2 puan türünde 40 soru 36 puan getircek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilmentes34

quote:

Kendimi gordum sende, bende ayniydim 2012 de genelde 130 civari yapardim max 148 yaptim sinavda 125 yani 20k oldum.Simdi tiptayim sorun olursa cevaplarim :-)

hacı büyük konuşmayımda ygs de 75k olsam bile lys de 11k ya atarım yerleştirme ile birlikde 14k olur sence ne yapsam o eksik konuları ? çalışsammı ? dersmi dinlesem teknofemden,simetrilerdenmi okusam-fem dergidenmi test çözeyimmi ?

Öyle atlatmayı daha şimdiye kadar hiç görmedim 60 bin kişi atlatacak full çekmen lazım lysde..
  • quote:

quote:

Bu konular cok onemli keske halletseymissin ama simdi bakarsan strese girersin en azindan adlandirma, polarlik vs kimyaya bak bide fonksiyonlardan tanimlara bak.Ayrica lys iyi olsa bile bu sinav moral sonavi motivasyonun azalir herkes bi laf eder o yuzden elinden geleni yap strese girme:-) BASARILAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanırım Çok şanslıyım
    2 ay önce açıldı
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • monurknbr95 M kullanıcısına yanıt
    full değil 50 matda 45-geo da 27-fkb lerde 1 er boş bıraksam atıyor
    not lys olarak iyiyim sınavlarda mat-geo yazdıgım gibi geliyorda fkb bilginin nadirliğine göre hormon falan sorunca güme gidiyor bazen
    hukuk kazanan kuzenim 91 binden 3 bine çekmişti
  • quote:

sosyal 25 net i geçmemiştir sosyal dersi olarak bilgi = 0 yemin ederim sosyalden tek yaptıgım yorumlamak
    ama sosyali gözden de çıkarabilirim sonuca ygs-2 puan türünde 40 soru 36 puan getircek

O sosyal mf3 oyle bir puan getiriyor ki sasirirsin, istersen katsayilara bak en son geometri 2 den daha cok getiriyordu sakin onemsizmis gibo davranma

• quote:

sosyal 25 net i geçmemiştir sosyal dersi olarak bilgi = 0 yemin ederim sosyalden tek yaptıgım yorumlamak

Hedefin Tıp ise ygs-2 puanıyla işin yok dostum. Mf-3 de 30 sosyal sorusu yaklaşık 24 puan getiriyor.Sosyal çözmeden tıpa girmek için lys-2 yi fullemen falan lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

full değil 50 matda 45-geo da 27-fkb lerde 1 er boş bıraksam atıyor
    not lys olarak iyiyim sınavlarda mat-geo yazdıgım gibi geliyorda fkb bilginin nadirliğine göre hormon falan sorunca güme gidiyor bazen
    hukuk kazanan kuzenim 91 binden 3 bine çekmişti

Dostum bende geçen sene 72 bin oldum lys gayet iyi çalışmıştım ve iyi hazırlanmıştım fakat lys tarihinin en zor sınavı bize denk gelince 63 e zor çektim yani bende aynı fikirdeydim geçen sene ama öyle olmuyor işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygan Patates

quote:

Hedefin Tıp ise ygs-2 puanıyla işin yok dostum. Mf-3 de 30 sosyal sorusu yaklaşık 24 puan getiriyor.Sosyal çözmeden tıpa girmek için lys-2 yi fullemen falan lazım

ben moral amaçlı oraya ygs-2 yazdım sonucta moral de önemli kötü gelse 2 hafta sürer toparlanmam
    ayrıca hedefim şifa tıp değil 24 puan da önemli değil benim için van tıp da gelse bana üzülmem kendimi bildim bileli doktor olmak istiyorum
    ayrıca up lamaz iseniz sevinirim sabaha kadar eksiklerimi kapatmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilmentes34 -- 22 Mart 2014; 15:55:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.