Şimdi Ara

Çok heyecan yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınavdan yarım saat önce geçtim sırama oturdum gecede uyumuştum iyi heycan falan hiçbişey yoktu sınav bi başladı ilk türkçe sorusunu çözdüm ikinciyi çözdüm tarif edilemez bişey oldu bana elim ayağım titremeye başladı toparlamaya çalıştım türkceye bıraz daha devam ettım yıne olmadı aklıma bi sene daha kaybettım dıye geldi ilk çok kötü oldum sonra matematıge gectım orda yaptım bıraz sonra aynısı falan fene geçtim fende iyiydim güzel geçti sonra bi matematıge bi türkçeye dondum durdum turkecede okudugumu anlamadım zaten sosyale bakamadım bile türkcedende bosum coktu dersanede normalde 350 puan falan yapıyodum abi sorular zor olsa ugrassam yapamasam içim gamyemiycek yapabılcegım durum varken yapamamak koydu çok ya lysdede böyle olursa naparım diye düşünüyorum şimdi...

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

sınavdan yarım saat önce geçtim sırama oturdum gecede uyumuştum iyi heycan falan hiçbişey yoktu sınav bi başladı ilk türkçe sorusunu çözdüm ikinciyi çözdüm tarif edilemez bişey oldu bana elim ayağım titremeye başladı toparlamaya çalıştım türkceye bıraz daha devam ettım yıne olmadı aklıma bi sene daha kaybettım dıye geldi ilk çok kötü oldum sonra matematıge gectım orda yaptım bıraz sonra aynısı falan fene geçtim fende iyiydim güzel geçti sonra bi matematıge bi türkçeye dondum durdum turkecede okudugumu anlamadım zaten sosyale bakamadım bile türkcedende bosum coktu dersanede normalde 350 puan falan yapıyodum abi sorular zor olsa ugrassam yapamasam içim gamyemiycek yapabılcegım durum varken yapamamak koydu çok ya lysdede böyle olursa naparım diye düşünüyorum şimdi...

aynen sınav öncesi hiç heyecanım olmadı türkçede oldu sadece matematikte geçti. türkçede ne yaptığımı bilmiyorum bu yüzden

• kardeşim sanki ikizimsin benimde aynı durum oldu ben heycandan değil dikkatsizlik bastırdı bana mat sorularını bile tekrar tekrar okudum. bende lys den korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

sınavdan yarım saat önce geçtim sırama oturdum gecede uyumuştum iyi heycan falan hiçbişey yoktu sınav bi başladı ilk türkçe sorusunu çözdüm ikinciyi çözdüm tarif edilemez bişey oldu bana elim ayağım titremeye başladı toparlamaya çalıştım türkceye bıraz daha devam ettım yıne olmadı aklıma bi sene daha kaybettım dıye geldi ilk çok kötü oldum sonra matematıge gectım orda yaptım bıraz sonra aynısı falan fene geçtim fende iyiydim güzel geçti sonra bi matematıge bi türkçeye dondum durdum turkecede okudugumu anlamadım zaten sosyale bakamadım bile türkcedende bosum coktu dersanede normalde 350 puan falan yapıyodum abi sorular zor olsa ugrassam yapamasam içim gamyemiycek yapabılcegım durum varken yapamamak koydu çok ya lysdede böyle olursa naparım diye düşünüyorum şimdi...

aynen sınav öncesi hiç heyecanım olmadı türkçede oldu sadece matematikte geçti. türkçede ne yaptığımı bilmiyorum bu yüzden

• benimde öyle oldu Türkçeyi bitirip saate bakınca sanki kendimi başka bi yerde hissettim hep bu türkçe yüzünde
  • Aynen 3 türkçe sorusun da bayılcaktım başım çok fena döndü :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harika espri yaptım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk sayfadan sonra bende de bi heyecan oldu.

Sonra anladım zaten bu sınavın iyi yere gitmediğini.
  • Bendede aynı sorun vardı türkçe 1-2 giderken dondum kaldım acayip bir heyecan geldi ellerim titremeye başladı gözetmen bile farketmiş ben ellerime bakıyodum o da bakıyodu o derece 350-370 arası alırken barajı bari geçeyim diye uğraşıyordum sınavda LYS de boyle olursa halimiz harap mezuna kaldık gibi
  • abi bi açıklaması olmalı 300 ü zor yapıcam şimdi ya ooooof
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.