Şimdi Ara

Çok İlgilendiniz Sağolun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Corolla LPG sorunu başlığı adı altında bir sorunumu dile getirdim ama sağolun hepiniz çok yardımcı oldunuz.Sadece bir arkadaş cevaplamış oda kendi reklamını yapıp bırakmış.Donanım haber sitesinin üyeleri canları istediği sorunlara cevap veriyorlar amaç başka insanların sıkıntılarına çare bulmak değilmiş!!!!Milletin açtığı saçma sapan ,kendi reklamlarını yapan konulara 3000 4000 cevap veriyorsunuz ama birisinin sorununa tenezzül edip cevap vermiyorsunuz.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaromist -- 25 Mayıs 2010; 16:04:44 >

• kardeş aynısını banada yapıyorlar yardım edin diye değilde hangi kiti taktırmam lazım diye açarsan konu rağbet görür bende okudum konunu ama yardım edemeyecem sonuçta mühendis deilim.
  • Teşekkür ederim kerem kardeş en azından fikrini yazmışsın,diğerleri buna bile tenezzül etmiyorlar.Sağlıcakla kal...
  • Bu sitemimden sonra olsa gerek bir kaç arkadaş sağolsunlar cevap yazmışlar onlara çok teşekkür ederim.EEEEEEE ağlamayana meme yok kuralı buradada geçerli anlaşılan
  • Sitem'inize yanıt verme gereği duydum :)

Siz Atiker ve Lovato ile tek başlık altında soru sormuşsunuz, ben BRC ci olduğum için yanıt veremedim sonra bende reklamcılıkla itham edilirdim diye düşünüyorum.

Bu markaların başlıkları altında ayrı-ayrı soru sorarsanız daha doyurucu yanıtlar alırsınız. Hatta size yardımcı olmak için yarışırlar
    iki markayı tek başlık altında sorduğunuzda istenmeyen polomikler oluşacağı için kimse yanıt vermeye yanaşmıyor.

@dkerem2
    Sizin sayısız sorularınıza herzaman yanıt verdiğimi düşünüyorum.

Bu hassas konuları bilmeniz gerektiğini düşündüğüm için yazdım size doğru seçim yapmanızda başarılar dilerim.

Ayrıca Corollalarda mikserli sistem gayette güzel çalışıyor, yılda 10.000 in üzerinde yol yapmıyorsanız hiçte sisteminizi değiştirmeyin.
    Yok Ben çok dolaşıyorum yılda 20.000 in altına düşmem ve genelde kısa sürüşler değil uzun sürüşler yapıyorum diyorsanız , Sıralı sisteme geçebilirsiniz.

Çok kısa sürüşlerde sıralı sistem ile mikserli sistem arasında ekonomiklik farkı olmadığı gibi benzin gideriniz yükseliyor ve aynı kapıya çıkıyor yolunuz.

Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.