Şimdi Ara

Çok ilginç bir sorun, bakarsanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım bayağı eski,
    P4 2,66 GHz intel işlemci
    1 gb ddr ram(512x2)
    gigabyte anakart
    Nvidia 5500 fx ekran kartı(256 MB)
    230 watt güç kaynağı.

Şimdi gelelim sorunlar kısmına.

İlki bilgisayarımdaki USB girişlerine galiba zaman zaman(son zamanlarda sıklaştı) elektrik gitmiyor. Birden bilgisayara USB ile bağlı olan tüm donanımlar kapanıyor. Mesela oyun oynuyorum. Birden bu sorun çıkıyor. Mouse ve Modemim USBden takılı, birden bilgisayar ikisinide tanımıyor. Mouse ekranda hareket etmiyor ve internet bağlantım gidiyor. Bunun sonucunda da herhangi bir hata raporu gelmiyor.

İkincisi ise bilgisayarım her açılışta Disk Tutarlılık Testi yapıyor. Buna sebep olan şey ne olabilir?

Son olarak arada bir oyun oynarken bilgisayarım kendiliğinden restart atıyor ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diye hata raporu geliyor.

En önemli sorun ilki, eğer yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satelit -- 13 Mayıs 2009; 20:40:09 >

• ilk sorunun boarddan olabilir yani boardı kastırdıysan filan tabi bu yazılımsal da olabilir sana önerim pcı USB alarak takman

ikinci ve üçüncü olayıda işlemciye ve sisteme bağlıyorum yani bi işlemci ısına bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikeleman

ilk sorunun boarddan olabilir yani boardı kastırdıysan filan tabi bu yazılımsal da olabilir sana önerim pcı USB alarak takman

ikinci ve üçüncü olayıda işlemciye ve sisteme bağlıyorum yani bi işlemci ısına bak.

Zaten bilgisayarımın yanında vantilatör tutuyorum Biraz ilkelce ama başka yapacak bir şey yok şimdilik. Bir kaç aya kadar yeni bilgisayar alacağım zatende bununla idare etmem lazım bir süre.

Vantilatör olmadığı zamanlarda en fazla 10 dk oyunda kalabiliyorum, hemen donuyor.
  • bu arada sistemin o kadar eski değil yani çokda ucuz yollu verme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.