arkadaşlar daha önce masaüstü bilgisayarlarla ilgili bu problem forumda konuşulmuş, bazı çözümler sunulmuş. ancak benim laptopumda var bu sorun. sorun şu ki kendi evimde laptopu çalıştırmak istediğimde windows yazısı geldikten sonra mavi ekran hatası veriyo ve çok çabuk kayboluyo restart atıyo kendi kendine sonra yine restart atıyo bir türlü açılmıyo laptop. sorun buraya kadar gayet mantıklı ve normal bi sorun gibi görünüyo ama. ha unutmadan şunuda yazayım. farklı odalarda farklı prizlerde denedim. bir tek yerde sorunsuz açıldı laptop ancak orada da belli bi müddet sonra bazen 1 saat bazen 10 dk. gibi farklı sürelerde yine restart yaptı. şimdi gelelim işin ilginç yanına. aynı laptop başka bi evde sorunsuz saatlerce belkide günlerce çalışabiliyo. hiç restart felan olmadan. böyle bişey ilk defa başıma geliyo. ben adaptörden olabilir diye düşünüyorum. ancak henüz adaptörü değiştirerek denemedim. forumda araştırdım. masaüstü pcler için birçok çözüm yazılmış ama laptop için yok. yardımcı olabilicek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
topraklı prizler diye bişeyler vardı onla alakalı sanırım
prizlerin topraklama hattinda sikinti olabilir bir elektrikciye kontrol ettirin bence
arkadasların dedıgı gıbı topraklama ıle ılgılı sorun ..
katılıyorum arkadaşlara.bence bir elektirikçi getirip prizlere baktır gerekiyorsa değiştir.başka elektronik eşyalara zarar verebilirsin.
şahsen benim oturduğum evin odalarındada topraklama yok kısmet olursa bu haftasonu topraklama hattı çekicem odama.Ankaradaysan yardımcı olabilirim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme