Bildirim
çok ilginç bir sorunum var arkadaşlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
laptop mı?
numlock u kapa -
evet pc laptop yazmayı unutmuşum windows 7 ayrıca numlockluk falan bir durum yok denedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhuman -- 17 Ocak 2011; 23:59:07 > -
Laptop klavyeleri esneyebildiği için darbe falan aldıysa yamulmuş olabilir, yada sert bastıysan falan.Zamanında aynı şekilde tuşları basmayan laptop gelmişti servise, klavyeyi çıkartıp biraz yamultup düzeltmiştim, tuşlar düzelmişti.Tabi bu senin klavye için geçerli olmayabilir.Eğer darbe aldıysa deneyebilirsin.Daha insancıl önerisi olanar olabilir biraz bekle beni dinlemeden önce . -
Devreleri bozulmuştur darbe aldıysa yada sıvı temas ettiyse.Garantisi yoksa aç bağlantıları felan kontrol et -
quote:
Orijinalden alıntı: coolhuman
evet pc laptop yazmayı unutmuşum windows 7 ayrıca numlockluk falan bir durum yok denedim
laptop larda fn tuşuna basım numlock a bas bi.
bende bu sebepten oldu.büyük ihtimal sende de öyle
değilse klavye ayarlarını kurcala. -
servirs şart yani saolun arkadaşlar -
servise verirsen servis+kalvye parası ödeyeceksin, orjinal klavyelerde gayet pahalı oluyor, sen bi sök klavyeyi, basmaya tuşların hizasından yamult düzelt falan çok abartmadan, nasılsa servis sana yazcak faturayı bi şansını dene.Klavyeyi laptop'u açmadan çıkartabiliyorsan yap bunu, pek anlamıyorsan vidalarıyla uğraşma. -
quote:
Orijinalden alıntı: sabe
servise verirsen servis+kalvye parası ödeyeceksin, orjinal klavyelerde gayet pahalı oluyor, sen bi sök klavyeyi, basmaya tuşların hizasından yamult düzelt falan çok abartmadan, nasılsa servis sana yazcak faturayı bi şansını dene.Klavyeyi laptop'u açmadan çıkartabiliyorsan yap bunu, pek anlamıyorsan vidalarıyla uğraşma.
laptop sökmek basit bi iş değil
bilen bi arkadaşın varsa ona söyle yoksa kurcalama bene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 18 Ocak 2011; 20:05:32 > -
Aslında çok basit, bozmadan düzeltmeyi öğrenmek zordur.Bir yerden başlamak lazım.En güzeli sen git teknik servisle otur o yanındayken sen sök .Şöylede bir durum var bir çok laptop klavyesi, sadece üstten tırnakları ayırarar sökülebiliyor, yani hiç vida olayına girmeden sökebilirsinde.Tabi modelini bilmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 18 Ocak 2011; 21:46:46 > -
tuşları sökmem imkansız çünkü laptop ayrıca üstüne bişey dökülemez çünkü aralarında çok fark olan harflerde basmıyor format atsam düzelirmi acaba ? -
quote:
tuşları sökmem imkansız çünkü laptop ayrıca üstüne bişey dökülemez çünkü aralarında çok fark olan harflerde basmıyor format atsam düzelirmi acaba ?
tamamında sorun olsa veya başka karakter yazsa yazılım da sorun olma ihtimali yüksek olurdu.
ama belli tuşlar hiç çalışmıyor diyorsun.donanım sorunu olma ihtimali yüksek.
ama servise gitmeden bi dene istersen -
quote:
tuşları sökmem imkansız çünkü laptop ayrıca üstüne bişey dökülemez çünkü aralarında çok fark olan harflerde basmıyor format atsam düzelirmi acaba ?
Onu yapacağına daha kolayı var. Dos kipinde açıp orda dene. Normal pc klavyelerinde 8-9 tane bağlantı bulunur. Bu grupların her biri belli harflerin çalışmasını sağlar. O bağlantılardan biri hasar görmüşse, bağlı olduğu harfler çalışmaz. A4 G700 yıkanabilen klavyemi fazla deterjanla yıkamıştım. yuıopğ tuşları çalışmadı. İçini açtığımda o bağlantı kopmuştu. Ya cesaret edip sökeceksin ya da servise parayı vereceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 20 Ocak 2011; 21:19:59 > -
En güzeli git bir klavye al USB den tak kullan kardeş :) Ama ben de bir arkadaşın yorumu gibi Fn tuşu var ona tıkladıysan olabiliyor öyle. Bir kere de benim başıma geldi tuşları kurcalarken çözmüştüm. Ama hiç basmıyorsa Fn tuşundan değildir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X