Şimdi Ara

Çok ilginç bişey akıllı küre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok ilginç bişey daha önce paylaşıldımı bilmiyorum paylaşıldıysa özür dilerim.
    şu ana kadar tuttuğum tüm sembolleri bildi.
    http://img20.imageshack.us/img20/5718/psychic2tl.swf

Linke tıklayın karşınıza küre çıkacak sonra iki basamaklı bir sayi düşünün
    Örnek; 54 Onlar ve birler basamaklarındaki sayıları toplayın ve bu düşündüğünüz sayıdan çıkarın
    Yani : 54ü aklınızda tuttunuz sonra 5+4=9, 54-9=45 şimdi bu sayınınn yanındaki sembole bakın ve bu sembolü aklınızda tutun..
    Sonra sihirli küreye tıklayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NtNt06 -- 9 Ağustos 2010; 0:26:07 >

• Adı üstünde akıllı işte.
    Kafanı fazla yorma
  • Çok garip ama yw tuttuğum sembolleri bildi
  • hiçbir şey yapmadan direk küreye tıkla olayı çözcen.
  • hm anladm xD 0'da hangi sayı varsa onun sembolü çıkıyo xD
  • off cok basit. Olay su

simdi "x" ve "y" rakam olmak uzere "xy" iki basamakli bi sayi olsun. O zaman "xy" iki basamakli sayisi, rakamsal olarak (10x + y)'ye esittir. (10x + y)'den bu iki basamakli sayinin sayi degerleri toplamini cikarirsak yani (x + y)'yi ===> (10x + y) - (x + y) = 9x kalir.
    kure icerisinde cikacak sembol 9 ve 9'un katlari olan her sayida mevcut. o yuzden sayi tutmasaniz bile tiklamadan once direk 9'a bakin. cevap o cikacak.
  • 40 yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de bunun bir üst versiyonu çıktı. Sayıyı tutmadan önce basıyorsun sana tutacağın sayıyı gösteriyor. Çok ilginç ve değişik bir şeydi, kafayı yedim resmen Ben denedim %100 çalışıyor. BURADAN indirebilirsin. Linkin aktif olması için bu mesajı 12,5 kişiye göndermelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

Bir de bunun bir üst versiyonu çıktı. Sayıyı tutmadan önce basıyorsun sana tutacağın sayıyı gösteriyor. Çok ilginç ve değişik bir şeydi, kafayı yedim resmen Ben denedim %100 çalışıyor. BURADAN indirebilirsin. Linkin aktif olması için bu mesajı 12,5 kişiye göndermelisin.

Hacı yanlış yapmışsın linkleri görebiliyoruz, kodlarda hata var lütfen düzelt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.