Şimdi Ara

Çok İlginç internet problemi acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bunu daha once de g3 kullanicilari formunda mesaj olarak atmistim ama hic cevap veren olmadi artik iyice kafayi yiycem
    Problem şu ilk aldigimda g3 yaklasik 1 once internetin mobil sebeke ve wifi olarak hizlari ayniydi yaklasik 1mb/sn idi ertesi gun ikisi de 300 kb/sn ye dustu reset attim duzeldi ertesi gun gene ayni bi daha reset attim guncellemeleri yukllemedim bu sefer ertesi gun yine ayni pc suite kurdum guncelleme ayiklama gibi bisiy yaptim sonra reset attim ertesi gun yine ayni pc den indirme yapiyorum acaba modem yada internetle alakali mi diye. Pc de hiz 1mb civarinda diger andorid telefondan indirme yaptim wifiye baglanarak onunkide ayni 300kb/sn (wonder) int paketi olmadigi icin mobil sebekede deneme imkanim olmadi yani ben her reset attigimda telefona indirme hizi ortalama 1mb oluyor ama hemen sonra 300kb/sn ye dusuyor hiz ve her indirmede ilk inerken 32kb ile basliyor her defasinda bir de wifi ye baglanarak g3 ten utorrent araciligiyla film indireyim ne olacak diye merak ettim ortalama 1.2mb/sn de max ise 1.3mb olarak 400mb cok kisa bir sure icerisinde indirdi sonra herhalde duzeldi dedim tekrar normal bir dosya indireyim dedim ama degisen bisiy yok yine ayni sadece torrentte hizli inndiriyor telefon mantikli bi sebep bile uretemiyorum sorunun cozumunu gectim sebebinin ne oldugunu bile bulamiyorum marketten okka speed testi indirdim en yakin serveri bularak hiz testi yapti 10mb/sn download sonucu verdi internetten my-speedtest miydi neydi bu site araciligiyla denedim 1.7mb hiz verdi ve hala mantikli bir problem kesfedemedim telefonum paralel ithalat bu yuzden de garantiye yollayasim gelmiyor lutfen bu konularda bilgili arkadaslarinizi yonlendirir misiniz acil yardiminiza ihtiyacim var modem internet. Android network lg vs.. Herseyle alakali olabilir diye dusunuyorum simdiden tesekkurler
     Çok İlginç internet problemi acil yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi typre256 -- 4 Aralık 2014; 3:30:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• typre256 T kullanıcısına yanıt
    Bağlantı hızını hangi programdan öğreniyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bağlantı hızını hangi programdan öğreniyorsunuz?

Yukarida yazmistim okko download test telefona indirdim marketten ayrica tarayicidan myspeedtest diye bir siteden olctum bunun yaninda kendim manuel download yaparak da baktim detaylica yazmistim yukarida

İnternet speed meter Lite. Bu programı playden indirip ölçer misiniz.

• quote:

İnternet speed meter Lite. Bu programı playden indirip ölçer misiniz.

Hocam dediginiz programi indirdim burada neye bakmam gerekiyor ?

• Hocam marketten indirme yaparken olctum rastgele bir oyun icin ilk basta program 1.2mb gosterdi biraz bole durdu ama dosya inerken surekli 150kb seklinde indi zaten hemen sonrasinda fotograftaki ortalama devam etti ve yaklasik saniyede 150 kb dosya indiriyor sadece market icin degil tarayicidan da indirme sitelerinden indirme yapiyorum yine ayni sonuc aldigimdan beri boyle yani
     Çok İlginç internet problemi acil yardim Çok İlginç internet problemi acil yardim

Hocam internet bağlantınız ile ilgili sıkıntı olabilir. Bilgisayarda hız testi yaptınız mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam internet bağlantınız ile ilgili sıkıntı olabilir. Bilgisayarda hız testi yaptınız mı?

Pc ile yaptim hocam ethernet kablosu ile ort. 1.4mb kablosuz 1 ila 1.1 mb arasi degisiyor ustteki ilk fotografta tcp/ip window set limit var orada karsisinda kb cinsinden degerler vermis sanirim ya modem limit koyuyor ya da telefon systemden limit koyuyor var mi boyle program yazilimdan anlayan sanki sorun burada gibi

Hocam siz en iyisi farklı telefon ile test edin. Eğer net bağlantınız ile ilgili sıkıntı varsa belli olur zaten.

• quote:

Hocam siz en iyisi farklı telefon ile test edin. Eğer net bağlantınız ile ilgili sıkıntı varsa belli olur zaten.

Hocam sizdeki telefonun yada telefonlarin standart hizi ne hic test ettiniz mi yarin servisi aramayi dusunuyorum

16 mbit internet kullanıyorum. Ortalama en yüksek 1.8 mb/sn civarı çıkıyor. Yüksek boyutlu dosyalarda 1.6, 1.8 mb/sn arasında gidip geliyor. Dediğim gibi farklı telefon ile deneyin. Onda da aynı sorun varsa bağlantınız ile ilgilidir.

• quote:

16 mbit internet kullanıyorum. Ortalama en yüksek 1.8 mb/sn civarı çıkıyor. Yüksek boyutlu dosyalarda 1.6, 1.8 mb/sn arasında gidip geliyor. Dediğim gibi farklı telefon ile deneyin. Onda da aynı sorun varsa bağlantınız ile ilgilidir.

hocam denedim o telefonda da indirme hızı aynı ama voice mate yazılım güncellemesi vardı lg nin kendisinin onu yükledim 1.6 mb indirme hızıyla anında indirdi tekrar tarayıcıdan bişiy indiriyim dedim sonuç yine hüsran ilk başta 1.2mb gösterdi ama öle yüklemedi düşük yükledi sonrada düştü zaten gösterge bence telefondan kaynaklanıyor bu
  • Wifi ayarlarında gelişmişe gir statik ip ver yada wifi güç tasarrufu nu kapat. Belki işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Wifi ayarlarında gelişmişe gir statik ip ver yada wifi güç tasarrufu nu kapat. Belki işe yarar.

dediklerinizi de yaptım hocam malesef olmadı yarın teknoloji destek hattını arıyacağım onlar uzaktan masaüstü ile yardımcı oluyorlarmış oradan iş çıkmazsa delta ile telefondan görüşüp durumu anlatıp ona göre servise vereceğimdediklerinizi de yaptım hocam malesef olmadı yarın teknoloji destek hattını arıyacağım onlar uzaktan masaüstü ile yardımcı oluyorlarmış oradan iş çıkmazsa delta ile telefondan görüşüp durumu anlatıp ona göre servise vereceğim
    İnternet bağlantınızda sorun var. İnternet servis sağlayıcıları bölümünde Size yardımcı olurlar.

https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=591

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.