Şimdi Ara

Çok kararsız kaldım Acil DH yardım. ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 8 sınıfa gidiyorum.yeni bir akıllı telefon alacağım ve gerçekten çok kararsızIm.Beklediğim ozellikler:

Oyun oynarım yüksek grafikki
    müzik de dinlerim
    bol bol resim çekerim
    Şarjı bi gün gitsin rahat

Bu çerçevede Htc one m8 ---xperia z3 ------xperia z3 compact arasında kararsız kaldım. Hepsinin olumlu ve olumsuz yönleri var.

Xperia z3:güzel ama su geçirme videoları yüzünden korkuyorum.
    Z3 compact :güzel ama su geçirme videoları. ...
    htc m8 : tasarım güzel ama detaylı olarak bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen telefonu suya sokup bekletecek değilsin. Nesinden korkuyorsun. Z3 gayet güzel telefondur al gitsin. Samsunga bulaşma ne alırsan al. M8 'de iyidir ama z3 daha çekici geliyor bana. Hem kamerası sony nin iyidir.
  • Küçük istiyorsan z3c büyük istiyorsan z3

• Oyun batarya ve performans bir arada dusunuluyorsa kesinlikle Z3compact iki uc sene sonra bile son.cikan oyunlari fullgrafikte oynatir

• Ekranı küçük olduğu için hareketler ve zevki kısıtlı olmazmi

• Zaten samsung dan oldum olası nefret ederimde z3 te pembe kamera diye birşey varmış o ne

• Bence kesinlikle lg g flex 2 almalısın. eğik ekranıyla oyun ve film için harika. mini sinema etkisi yaratıyor. Ayrıca ekranın kalitesi ve canlılığı da bir harika.

Oyun için alacağım dediğinden yazıyorum. Düz ekranda oyun zevki fazla olmaz. ama lg g flex 2 gibi hem büyük hem eğik hemde kaliteli, canlı ekranda oyun zevki bambaşka olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat 1700 tl yi geçiyorum kardess

• z3compact cok ust oyun performansı ve batarya performansı var
  • Z3 veya z3c. Büyük ekran mı küçük ekran mı o sana kalmış.

• Beğendiğini al, performans olarak hepsi birbirine yakın telefonlar.
  • Aslında 3 ürün de beğeniyorum ama sony de kasa acikligi falan çıkar die korkuyorum. @TK-

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettıgın 3 telefonda pıyasadakı tum oyunları rahat oynatabılıcek gucte telefonlar bence tasarımına gore almalısın zaten teknolojı sans ısıdır kasa acıklıgı herkesde olmuyor zaten bu foruma bakarak konusuyosan bazı markaların fanboyları dıger markaları kotulebılıyorlar(asırı gereksız bır davranıs) ınternette okudugun her sorun basına gelıcek dıye bır seyde yok gelırsede garantıye yollarsın artık eskısı gıbı sıkıntılar olmuyor garantıde korkma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

Aslında 3 ürün de beğeniyorum ama sony de kasa acikligi falan çıkar die korkuyorum. @TK-

O ilk serilerdeydi suan pek kimseden duymadim,sanirim ekim ayindan sonrakilerde pek sorun yok

• z3c aldır abicim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.