Şimdi Ara

çok kararsız kaldım acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V13.5 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V13-5.html

mühendislik öğrencisiyim çizim için hangisi almalıyım ben hp den yanayım 240 gb ssd ile çok iyi olur ama bir yandan da monster işlemcisi iyi ekran kartı kötü bir fikir atarsanız bu arada asus candır oluru var mı

• Monster deki 3 GB lık Gtx1050 yeni nesil olan versiyonu. Eski nesil Gtx1050 ler den %10 da performanslı. Monster alman en mantıklı seçim olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • listede verdiğiniz cihazlarda alınacak en son markanın hp olduğunu düşünüyorum.
  • makca42 M kullanıcısına yanıt
    saolasın
  • brownlife kullanıcısına yanıt
    ısınma sorunu felan mı var çünkü hp çok daha ucuza çok iyi donanım sunuyor
  • sivilmühendis S kullanıcısına yanıt
    Hp den kesinlikle uzak dur. Yıllardır değişmeyen aşırı ısınma problemleri hala devam ediyor. Kullanıcıların hepside bundan şikayetçi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makca42

Hp den kesinlikle uzak dur. Yıllardır değişmeyen aşırı ısınma problemleri hala devam ediyor. Kullanıcıların hepside bundan şikayetçi
    +1 Hp kullanıcısıyım kısmen de olsa katılıyorum.Gaming olarak hp den sadece omen 17 alnır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayın 20'si gibi indirime girer. Ekran kartı GTX 1050Ti. Hem ekran kartı hemde sağlamlık olarak listedeki 3 laptoptan daha iyidir.

• The_Rapper kullanıcısına yanıt
    ekran tn panel acaba görüntü sıkıntısı yaşatır mı birde monster işlemcisi daha yeni, ekran kartı msi iyi acaba hangi tercih hangi yönde olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.